- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
- Konu Sahibi Magnifiaque
Bende okudum. Allah'ım kabul etsin yerini buldursun inşallahMagnifiaque İrem ve Elif için okudum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende okudum. Allah'ım kabul etsin yerini buldursun inşallahMagnifiaque İrem ve Elif için okudum canım
Hatice canm bişey sorcam sana bilen kizlar da varsa cevap verirse sevnrm ben adetten temizleneli 10 gün oldu Dün kanamam oldu adetin 16. Günü yani. Şimdi bu özür sayılır mı oruç tutablr mym acaba var mı bilenSon sayfa değil canim 328nci sayfa bu yukarda atılan sayfa inşallah.
Magni canm benm kanamam var okuyamicam adetimn 16. Günü henüz 12 gün var adetime saçma sapan bi kanama başladı kuran okuyamam bu şekilde biliyorum ama oruç tutablr mym onu bilmyrmkuzum burcu icinde okudunmu artik Iki arkadasa ayni anda okuyoruz
Adet bitiminden itibaren 15 günü temiz gecirmen gerekir şuan özürlü sayılıyorsun canim hanifisin dimi?Hatice canm bişey sorcam sana bilen kizlar da varsa cevap verirse sevnrm ben adetten temizleneli 10 gün oldu Dün kanamam oldu adetin 16. Günü yani. Şimdi bu özür sayılır mı oruç tutablr mym acaba var mı bilen
Yok kuzum 9 gün oldu temizleneli daha. Oruç tutuyorum bugün yani kabul olur inşallah kuranda okuyablr mym gerçektenAdet bitiminden itibaren 15 günü temiz gecirmen gerekir şuan özürlü sayılıyorsun canim hanifisin dimi?
15 günu doldurunca devam ederse adet sayabilirsin. Orucunu at kuran da okuyabilirsin
Hanifiym canmAdet bitiminden itibaren 15 günü temiz gecirmen gerekir şuan özürlü sayılıyorsun canim hanifisin dimi?
15 günu doldurunca devam ederse adet sayabilirsin. Orucunu at kuran da okuyabilirsin
15 gün olmamış temizleneli özürlü sayılıyorsun ilk defa olduysa böyle düzenin bu şekilde değilse. Yapabilirsin canimYok kuzum 9 gün oldu temizleneli daha. Oruç tutuyorum bugün yani kabul olur inşallah kuranda okuyablr mym gerçekten
Düzenim böyle degl canm 28 günde bir olurum düzenlidr benm. Açlıktan mı oldu ne oldu anlamadm.15 gün olmamış temizleneli özürlü sayılıyorsun ilk defa olduysa böyle düzenin bu şekilde değilse. Yapabilirsin canim
Irem ve Elif arkadasima okudum Allah kabul etsin inşallahSirada irem ve elif var
Sure yarina kadar
@iremblncglyn icin
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
@Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
@SoLeiL12 2
@burcusami 2
@pawlover 2
@morkagit 2
@iremblncglyn 2
@Elif 8887 2
@Mimariye 2
@rana20 2
@kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
@Ssevincli 2
@poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
@Elif 8887 icin
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
@Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
@SoLeiL12 2
@burcusami 2
@pawlover 2
@morkagit 2
@iremblncglyn 2
@Elif 8887 2
@Mimariye 2
@rana20 2
@kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
@Ssevincli 2
@poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Rabbim hayırlı şekilde tutmasını nasip eylesin ne okunmasını istiyorsun son sayfa mı 328. Syfmı ?Şu mübarek ay'da dualarınıza talibim
Arkadaşlar yarın aşılamam var benim icinde okuyabilen olursa cok sevinirim
Son sayfa - "Başta bu duayı isteyen Sevim Semra Kav kardeşimiz ve bütün evlat isteyen kardeşlerimiz için" diye niyet edebilirsinizRabbim hayırlı şekilde tutmasını nasip eylesin ne okunmasını istiyorsun son sayfa mı 328. Syfmı ?
Tamam ben okurum kuzum rabbim kabul eylesin dualarımızıSon sayfa - "Başta bu duayı isteyen Sevim Semra Kav kardeşimiz ve bütün evlat isteyen kardeşlerimiz için" diye niyet edebilirsiniz
Allah razi olsun cok tesekkur ederimTamam ben okurum kuzum rabbim kabul eylesin dualarımızı
Ben de okurum iki tane canim. Insallah asilaman tutar hayirlarlaSon sayfa - "Başta bu duayı isteyen Sevim Semra Kav kardeşimiz ve bütün evlat isteyen kardeşlerimiz için" diye niyet edebilirsiniz
1 kisi 1 defa okuyabiliyormus anladigim kadariyla Allah razi olsun cok tesekkur ederimBen de okurum iki tane canim. Insallah asilaman tutar hayirlarla