En Yeni Kitaplar/Son kanlar

[/COLOR]

merh. yüreğim seni çok sevdii..(Canan TAN)çok güzel bi kitap,okumadıysan,tavsiye ediyorum..

Canan tan'ın Pirayesini okumuştum ama bana pek güzel gelmedi çok sade bi anlatımı vardı. Kitaptaki büyülü aşkı hissedemedim sanki piraye hiç aşık gibi deildi :1shok: Açıkcası metini çok duymuştum ama okuyunca bek hoşlanmadım -tatlicadiarzu- bende ondan dier kitaplarını okumadım Canan Tan'ın :dilcikar:

Yürek burkuntularının mahrem romanı...

Hande Altaylı'nın çok satan Aşka Şeytan Karışır'ın ardından heyecan verici yeni eseri.

Bazen hayatın sigortası atar; ışıklar söner ve her yer karanlığa gömülür. Sesler seslere, nefesler nefeslere karışır; doğrular yalana bulanır. Gözbebekleri büyür, gözbebekleri küçülür...

Maraz, hiç beklemediği bir anda kendi karanlığında kalan genç bir kadının, Aslı'nın hikâyesi. Aniden tuzla buz olan bir evlilik ve sonrasında büyük bir hızla tersine dönmeye başlayan dünya...

su siralar bende bu kitabi okuyorumm

Tudor Sarayı'nda hayat mücadelesi veren üç genç kadının hikayesi... Cleves'li Anne, Katherine Howard, Jane Rochford

Boleyn Mirası, konumları, servet, beğeni ve gücün yanı sıra yalan, ihanet ve terör getiren üç kadına odaklanıyor. Darağaçları tarafından yönetilen bir sarayın etrafına gerilmiş ipekten bir ip gibi ince ince dokunmuş bir roman bu. Philippa Gregory, bir kez daha çoktan tarihe karışmış bir dünyaya hayat veriyor. Taş basamakların üzerinde hışırdayan ipek eteklerin fısıltısı, alelacele yazılan bir notun satırlarını aydınlatan mum ışığının sarı gölgesi, yeni inşa edilmiş darağacı sehpasının altındaki Yeşil Avlu'da toplanan kalabalığın sesleri.

Hanedan romanlarının kraliçesi nefis bir destan yaratmış.'
- USA Today

'Büyüleyici. Hüzünlü. Keşke, tarih kitapları da böylesine canlı yazılabilseydi.'
- Entertainment Weekly

'Ne roman ama! Hayat dolu bir okuma şöleni!'
-New York Post

'Tarihi kurgu ustası Gregory, VIII. Henry'nin kadınlarına hayat veriyor… Entrika ve ironiyle dolu!'
-Publishers Weekly

serinin yeni kitabı..Tudorları okuyup sevenler bunuda beğenecek sanırım bende okumayı düşünüyorum ama daha Bakirenin aşığını okumadım..

BıR KADIN KENDıNı ANCAK BU KADAR KUSURSUZ VE ÖZEL HıSSEDEBıLıR!

Bella Browning çekici, başarılı ve hırslı bir kadındır… Bunu pek sık belli etmese de gazeteci olan kocası Don’a tapan, sıkı çalışan, zoru deneyen bir kadın… ıçten içe özlemini çektiği şeyin ne olduğunun da farkındadır: Bir bebek!Bella hamile kalınca Don dehşete kapılır. Bu arada Bella yönetim kurulunda bir numaraya oynamaktadır… Ama bunların üstesinden gelecektir! Gelebilir mi gerçekten?

Sabah bulantıları, hormon akını ve ofiste yaşanan birkaç sevimsiz olaya rağmen... Bella kısa süre içerisinde çalışan, mükemmel, seksi ve modern bir anne olmanın ne kadar zor olduğunu keşfeder.

kizlar bugun bu kitabi gorunce hosuma gitti aldim

BİR KADIN KENDİNİ ANCAK BU KADAR KUSURSUZ VE ÖZEL HİSSEDEBİLİR!

Bella Browning çekici, başarılı ve hırslı bir kadındır… Bunu pek sık belli etmese de gazeteci olan kocası Don’a tapan, sıkı çalışan, zoru deneyen bir kadın… İçten içe özlemini çektiği şeyin ne olduğunun da farkındadır: Bir bebek!Bella hamile kalınca Don dehşete kapılır. Bu arada Bella yönetim kurulunda bir numaraya oynamaktadır… Ama bunların üstesinden gelecektir! Gelebilir mi gerçekten?

Sabah bulantıları, hormon akını ve ofiste yaşanan birkaç sevimsiz olaya rağmen... Bella kısa süre içerisinde çalışan, mükemmel, seksi ve modern bir anne olmanın ne kadar zor olduğunu keşfeder.

kizlar bugun bu kitabi gorunce hosuma gitti aldim

Moskof Cariye Hürrem'i aldım ve okudum...Güzel ,gerçekten Hürrem bir melekmi ? Şeyranmı ? :uhm:

Moskof Cariye Hürrem'i aldım ve okudum...Güzel ,gerçekten Hürrem bir melekmi ? Şeyranmı ? :uhm:

Valla da bugün kitapçıda ikisi arasında kaldım
Hürremi almak istedim ama çok kalın ve 25TL acaba sıkılır pişman olurmuyum diye çekindim almadım arkadaşım nasıl sıkıcımı?
Tek solukta olmasada 2-3 soluta bitecek cinsten mi?
Sana göre süper olan beni sıkabilirde ne biçim soru sorduysammmkafamçokkarıştı

ben aşka şeytan karışırı hiç beğenmemiştim çok basit bir konusu ve anlatımı vardı
çok sığ bir kitaptı bunu da almayı düşünmüyorum

Demet Altınyeleklioğlu (Ankara’da doğdu. TED Ankara Koleji’ni ve Siyasal Bilgiler Fakültesi, Basın Yayın Yüksek Okulu’nu bitirdi. Hacettepe Üniversitesi’nde Eğitim ıletişimleri konusunda yüksek lisans yaptı. 1980’den itibaren, TRT televizyonlarında yüzlerce programın yapımcılığını üstlendi. Çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Birçok roman çevirdi ve halen çeviriyor. Evli ve bir çocuk annesi olan Demet Altınyeleklioğlu ıstanbul’da yaşamaktadır.)

Benim için yazarın özgeçmişi çok önemli arkadaşlar sırf bu yüzden elif şafak Aşkı çok merak etmeme rağmen almıyorum,okumuyorum

ben bu aralar grange a sardım nerdeyse hepsini okudum az kaldı çok sürükleyici ve çok başarılı okuma iseyen varsa avsiye ederim şimdi siyah kan ı okuyorum bitince paylaşırım.

ben aşka şeytan karışırı hiç beğenmemiştim çok basit bir konusu ve anlatımı vardı
çok sığ bir kitaptı bunu da almayı düşünmüyorum

bunun da çok sığ bi kitap olduğnu söyleyabiliirm tabi bu ne bekkediğnede bağlı. şöyle bi an bütün sorunlarından uzaklaşmak isterseniz okuncak tarz kitaplardan. ben 12 saatlık yolculuğumda okuyup bitirdim beğendim de ki edebi ağırlığı olan kitaplardan nefret ederm insan bazen biraz da sığ olmalı :hulya:

Sonunda beklenen an geldi... Uzun süredir beklenen ve Erdal Demirkıran tarafından kaleme alınan "Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git" isimli kitap, çok kısa bir zaman sonra raflardaki yerini alacak. Yazarın aşk üzerine yazdığı bu son kitabı şu an piyasada bulunan birçok aşk kitabının tersine aşkın zararlarından, aşkın kullanım biçimine ve aşkın oluşturduğu köklü önyargılara kadar geniş bir açıdan insanlığa parlak bir ışık tutmakta ve okuyucusunu her zaman olduğu gibi sarsarak kendine getirmektedir. Yaklaşık 500 sayfa civarında olan kitap; Allah Aşkı, evliliklerin nasıl sağlamlaştırılabileceği , aldatma, insandaki potansiyel aşk enerjisi gibi bir çok değişik konuya da yer vermiş bulunuyor... Ayrıca yazarın daha önceki kitaplarında olduğu gibi bu kitabında da yine kitabın köşesine yerleştirilmiş olan "Bağır Taşı" isimli bir kutunun içinde özellikle aşk mağdurlarını ilgilendiren bir hediye de bulunmaktadır.

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Ben Bağrıma Taş Basarım

Kazanan Yalnızdır
Paulo Coelho
On Bir Dakika ve Zâhir'de öne çıkan temalara geri dönüyor. ıçinde yaşadığımız dünyada, lükse ve ne pahasına olursa olsun başarıya olan bağımlılığımızın, yüreğimizin sesine kulak vermemizi engellediğini anlatıyor bize.
Coelho okuru bu defa, kendi deyimiyle Sü­persınıf'ın -hayallerin gerçeğe dönüştüğü sinema ve moda dünyasına girebilenlerin- toplandığı Cannes Film Festivali'ne götürüyor. Bu ayrıcalıklı sınıfın bazı üyeleri zirveye ulaşmıştır ve konumlarını yitirmekten korkarlar: para, güç ve ün tehlikededir: çoğu insanın, bedeli ne olursa olsun, uğruna her şeyi yapmaya hazır olduğu değerler.
Kitabın kahramanları bu modern gösteriş dünyasında buluşur: Rus milyoner ıgor, Ortadoğulu moda devi Hamid, başrol peşinde Amerikalı aktris Gabriela, hayatının vakasını çözmeyi uman dedektif Savoy ve başarılı bir mankenlik kariyerinin eşiğindeki Jasmine. Dayatılan türlü hayalin yarattığı kargaşada, kendi kişisel hayalini belirlemeyi ve gerçeğe dönüştürmeyi kim başaracak?

"başkasını seviyorum,bu acı gerçeği bir bardağı uzatır mısın,der gibi söylemiştim"

Başkasını Seviyorum-Ömer Özgüner

yanlıs bi düsünce bence. üniversite mezunu olursun hayata dair hiç bilgin olmaz sadece okumus olursun yada ilkokul mezunu olupta cok tecrübeli cok bilgili kendini geliştirmiş biri olabilirsin. bence bu kişinin kendini geliştirmesine baglı. cok okuyan değil cok gezen bilir diye bi atasözü vardır hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…