[/COLOR]
merh. yüreğim seni çok sevdii..(Canan TAN)çok güzel bi kitap,okumadıysan,tavsiye ediyorum..
BİR KADIN KENDİNİ ANCAK BU KADAR KUSURSUZ VE ÖZEL HİSSEDEBİLİR!
Bella Browning çekici, başarılı ve hırslı bir kadındır… Bunu pek sık belli etmese de gazeteci olan kocası Don’a tapan, sıkı çalışan, zoru deneyen bir kadın… İçten içe özlemini çektiği şeyin ne olduğunun da farkındadır: Bir bebek!Bella hamile kalınca Don dehşete kapılır. Bu arada Bella yönetim kurulunda bir numaraya oynamaktadır… Ama bunların üstesinden gelecektir! Gelebilir mi gerçekten?
Sabah bulantıları, hormon akını ve ofiste yaşanan birkaç sevimsiz olaya rağmen... Bella kısa süre içerisinde çalışan, mükemmel, seksi ve modern bir anne olmanın ne kadar zor olduğunu keşfeder.
kizlar bugun bu kitabi gorunce hosuma gitti aldim
Moskof Cariye Hürrem'i aldım ve okudum...Güzel ,gerçekten Hürrem bir melekmi ? Şeyranmı ? :uhm:
Yürek burkuntularının mahrem romanı...
Hande Altaylı'nın çok satan Aşka Şeytan Karışır'ın ardından heyecan verici yeni eseri.
Bazen hayatın sigortası atar; ışıklar söner ve her yer karanlığa gömülür. Sesler seslere, nefesler nefeslere karışır; doğrular yalana bulanır. Gözbebekleri büyür, gözbebekleri küçülür...
Maraz, hiç beklemediği bir anda kendi karanlığında kalan genç bir kadının, Aslı'nın hikâyesi. Aniden tuzla buz olan bir evlilik ve sonrasında büyük bir hızla tersine dönmeye başlayan dünya...
su siralar bende bu kitabi okuyorumm
ben aşka şeytan karışırı hiç beğenmemiştim çok basit bir konusu ve anlatımı vardı
çok sığ bir kitaptı bunu da almayı düşünmüyorum
Demet Altınyeleklioğlu (Ankara’da doğdu. TED Ankara Koleji’ni ve Siyasal Bilgiler Fakültesi, Basın Yayın Yüksek Okulu’nu bitirdi. Hacettepe Üniversitesi’nde Eğitim İletişimleri konusunda yüksek lisans yaptı. 1980’den itibaren, TRT televizyonlarında yüzlerce programın yapımcılığını üstlendi. Çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Birçok roman çevirdi ve halen çeviriyor. Evli ve bir çocuk annesi olan Demet Altınyeleklioğlu İstanbul’da yaşamaktadır.)
Benim için yazarın özgeçmişi çok önemli arkadaşlar sırf bu yüzden elif şafak Aşkı çok merak etmeme rağmen almıyorum,okumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?