• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Yeni Kitaplar/Son kanlar

Vural Paker'den Semer

Açıkçası ne kitabın adını ne de yazarın adını duymamıştım hiç. yalnızca kitabın arkasında yazan cümle çok ilgimi çektiği için aldım:
"Her gerdek gecesi pencereden bir çarşaf atılır Yusuf, göre göre bıkmadın mı?"

Düğün gecesi erkek iktidarsızlık yüzünden karısıyla birlikte olamayınca; kendine laf getirtmemek için kadını kızoğlankız olmamakla suçlar. Sırtına semer vurup köy ahalisinin önüne çıkarır ve kız kendini bile savunamadan intihar eder. Ablası da kardeşini temize çıkarıp öcünü almak için savaş verir.

Şiddetle tavsiye ederim. Kitaba 3 gün önce başladım bugün bitiririm herhalde.

gerilmek isteyen için kitaba yeni başladım gerile gerile ajdan pekkan gibi oldum :p

kpegasus195jh2.jpg

Son düzenleme:
gerilmek isteyen için kitaba yeni başladım gerile gerile ajdan pekkan gibi oldum :p

kpegasus195jh2.jpg

yok ya ben çok kolay okudum psikopatı... hiç de gerilmedim..hatta çok yavan geldi sonu da şaşırtmadı..
sen eğer gerçekten geirlmek istiyorsan grange dan bir şeyler oku derim ben :))
kızıl nehırler-leyleklerin uçuşu-siyah kan-taş meclisi-kurtlar imparatorluğu....

kızlar size benden 3 yenı kıtap daha ...
henuz okumaya başlamadığım için yorum yapamıyorum ama fikriniz olsun:)

david gibbins -son ahıt (atlantıs ve bizans altınlarının yazarı)
lüks- anna godbersen ( 18. yüzyıl amerikan sosyetesini anlatıyor)
bu yıl farklı olacak - meave bınchy (italyanca aşk başkadır ın yazarı)

Geçen gün bir yerde okumuştum : "İmkansız Periler" adında bir kitap çıkmış. ÇYDD'nin işbirliğiyle.

Eğitim yardımı yapılan 1000 kız arasından en başarılılarının öykülerinin amatör ruhla kaleme alındığı ve kar amacı olmayan, yine gelirinin fona aktarılacağı yazıyordu. ilk fırsatta alacağım kitaplardan.

45094.jpg

Anselma, yaşlı ve emekli bir öğretmendir. Roma’daki evinde yıllardır yalnız başına yaşamakta, artık tanıyamadığı bu dünyada kendini gereksiz hissetmektedir. Her günü acı ve hüzün doludur. Bir yaz gecesi çöp tenekesinin dibinde terk edilmiş olağanüstü bir papağan bulur. Luisito adını verdiği papağan, Anselma’nın yüreğindeki buzları eritecek, sevgiyi yeniden keşfetmesini sağlayacaktır. Tüm bir yaşamıyla hesaplaşmayı göze alan Anselma, Luisito sayesinde, dünyanın ona unutturmaya çalıştığı yaşama sevincini yeniden duymaya başlayacaktır. Ta ki...

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git’in yazarı Susanna Tamaro, bir gazete haberinden esinlenerek yazdığı yeni romanı Luisito: Bir Sevgi Öyküsü’nde, sevginin kurtarıcı gücünü yüceltiyor. Luisito, okurunu şaşırtan, duygulandıran ve eğlendiren çağdaş bir masal. Tekdüze ve sevgisiz bir yaşamın bağrındaki şiiri, güzelliği ve sevgiyi ortaya çıkaran küçük bir roman.

(ocak ayında çıkıyor)

slm sınan akyuzun sevmek zorunda degılsın benı canan tan en son yurekler ölür kıtaplarını okudum mart ayında cıktı ıkısıde bır solukta okunacak kadar guzeldı

en son yürekler ölür ve bronz atlı.. kesinlikle
göçebeye de annem çok ağladı ama bilmiyorum okumadım daha puzzle ı okuyorum ve çok değişik bi konusuu var

Back