En Yeni Kitaplar/Son kanlar

315685_2.jpg

"açlık oyunları ve gece evi serisi" çok güzel sürükleyici kitaplar. Basladımmı elimden düşüremediklerim arasında. Ayrıca "ejderha dövmeli kız" da cok güzel. Kitap okumayı seven herkese tavsiye ederim.

Elizabeth Hoyt - Çirkinin Aşığı

Elimdeki kitap bitince bunu alıp okumayı düşünüyorum!

2811-Luks.jpg

SABAHLARA KADAR PARTı YAPAN, ŞIK ELBıSELı, GÜZELLER GÜZELı KIZLAR. KURNAZ GÜLÜŞLÜ, DAYANILMAZ GENÇ ERKEKLER VE TEHLıKELı NıYETLER. AK TENLı LEYDıLER, KARA SIRLAR VE SKANDAL TADINDA ıLıŞKıLER. ıŞTE MANHATTAN. SENE 1899! ANNA GODBERSEN, Berkeley, California'da doğdu ve Barnard College'da okudu. Şu anda kocasıyla birlikte Brooklyn'de yaşıyor ve Lüks Serisinin üçüncü devam kitabı üzerinde çalışıyor. Gizem, romans, kıskançlık, ihanet, mizah ve muhteşem tarihi ayrıntılar

Brida (Paulo Coelho) veya Düğün Gecesi(Sophie Jordan)'ni okuyan var mı arkadaşlar??
merak ediyorum ikisini de...

0000000309722_3_1.jpg

Arka Kapak

Yazar:Nedim Şener

Sayfa Sayısı: 458
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

ışte usta televizyoncu, başarılı gazeteci Uğur Dündar’ın çocukluğundan bugüne hayatı…

Uğur Dündar, önce televizyoncu olarak Batı ölçülerinde kendi işini çok başarılı yapan bir programcıydı. Daha sonra çok başarılı bir gazeteci çizgisi gördüm. Özetle her iki dalda da başarılı oldu. Türk basınına bir katkı getirdi.
- Uğur Mumcu

Ülkenin güncel sorunlarına, iddiasız gibi görünen, bilgiçlik taslamayan, ama yurt ve insan sevgisi dolu bir tavırla yaklaşan Uğur Dündar, toplumun kenara köşeye itilmiş insancıklarını bulup ortaya çıkarmakta olağanüstü bir sezgiye sahip.
- Halit Refiğ

Doğru adam… Dürüst kitap bu.
- Yılmaz Özdil

Uğur Dündar Robin Hood’un elinde kamera olanıdır.
- Bekir Coşkun

Sevgili Uğur, Sen Türkiye’de hırsızların ve üçkâğıtçıların korkulu rüyası olmuş adamsın. Seni ve kameranı uzaktan gören namussuzlar, kaçacak delik arıyor. Ne mutlu sana.
- Emin Çölaşan

45 yıllık dost… 40 yıldır Türkiye’nin tek gerçek televizyon starı. Üstelik gözü pek bir haberci.
- Haluk Şahin

Uğur Dündar’ı her zaman için, her devrin en büyük televizyoncusu olarak rahatça gösteririm.
- Halit Kıvanç

Ne olmuş bu kitap okurlarına ya
niye kimse kitap okumuyo ayıp ya :umursamaz:

kpss yaklaştığından kitap okumayı bıraktım.10 temmuzdan sonra tekrar okumaya başlıyacağım.

ömrümüz koşturmakla geçiyor ya
yok finaller bitsin, yok ÖSS geçsin, Yok KPSS, Yok DGS, yok SMMM, yok bilmem ne
öff bıktım bu sınav sistemlerinden ya boshayallersmile

birşey sormak istiyorum arkadaşlar

romantik komedi diye bir film var
ve o filmde sinem kobalın okuduğu bir kitap var
erkekleri etkilemenin taktikleri gibi birşey adı
tam adını ve yazarını bilen var mı?

Ben de finallerin bitmesini bekliyodum valla, birkaç kitap alıcam ama aklımda da pek yok, beğendiğiniz kitaplar varsa söyleyebilir misiniz kızlar?

108689.jpg

Yirmi Yıl İki İnsan

Bütün hayatınızı, aradığınızın tam önünüzde olduğunu fark etmeden yaşayabilirsiniz.

“Seni kırkında hayal edebiliyorum,” dedi sesinde bir imayla. “Şu an bile gözümde canlandırabiliyorum.”

Genç adam, gözlerini açmadan gülümsedi. “Devam et.”

Dün aldım bu kitabı ben de. Ama henüz okumadım. Trajik bir aşk hikayesi diye bahsedilmiş.
Güzele benziyor.

X