bende mahsun kırmızıgül gibi "hepimizzzzzz kardeşizzzzz bu kavgaaaaa ne diyeee dağlarr oyyy oyyyooyy yollar oyyy oyyy oyy derim :roflol: :roflol:
Bence her yarışma çok adil, hep beğendiklerim birinci oluyor :hooray:
Bence her yarışma çok adil, hep beğendiklerim birinci oluyor :hooray:
evet farkındaysan her yarısmada bendeee die cıkıyorum moon yarısma sahibi arkadasım neden tepki gösterdin bu benim düşüncem sanırım gecen elbise yarısmasında sana bişiler diyen olmus ama ben senin hakkettigini düşünmüştüm zaten yanlıs anlama sana deil lafım genel yarısmalara
moon sen buna katılıomusun
ben sorıyım benimkine resim koyımmı diye:) yakusuklu demesin kimse kimsenin sevgilsine kocasına kotu olur yoksaklava:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 kıskanc gordum kendimi
biz birbirimizi biliyoruz ve güveniyoruz canım
bizim gibi düşünen insanlar oy verir ...
vermek istemeyen yada eleştiri yapan önce kendini eleştirsin kaydirigubbakcemile5
evet farkındaysan her yarısmada bendeee die cıkıyorum moon yarısma sahibi arkadasım neden tepki gösterdin bu benim düşüncem sanırım gecen elbise yarısmasında sana bişiler diyen olmus ama ben senin hakkettigini düşünmüştüm zaten yanlıs anlama sana deil lafım genel yarısmalara
moon sen buna katılıomusun
Eet beğeniyorum, ne giydin topiğinden de görüyorum, zevklisin bence..bayanssulusmileYüzün de çok şeker :asigim:mesela beni beyeniyosun dimi canım ... kk nın en şık bayanı yarışması 1.si :icecream:
bu laf banamıydı
bak eger banaysa ben o lafı yarısmalara söyledim sana deil pek bi sıkılmıssın bu konudan belli neyse ben katılmayacagımı söylemedim ama adil olmadıgını düşünüyorum dedim böyle tepki vererek iyi sonuca ulasamazsın biraz daha iyimser olmalısın size iyi yarısmalar
Eet beğeniyorum, ne giydin topiğinden de görüyorum, zevklisin bence..bayanssulusmileYüzün de çok şeker :asigim:
ya arkadasım benı neden yanlıs anladınkı sen sımdı..on yargılı davranan sensın suan ben kotu bısey demedımkı ben senın dusuncenı anlıyorum ve desteklıyorumda ama dıyorumkı bosver bız kendımızı bılıyoruz zaten adil olmayanların sorunu o... katılmak ıstersen sen katıl yınede demek ıstemıstım
teşekkür ediyorum canım :CüvCüv: bende senın dugun resımlerını gormustum cok guzel bır gelın olmussun masallah..
.sende katılacakmısın yarısmaya
Yok canım katılmıyorum, uyumlu giyindiğimiz bir resmimiz yok boshayallersmile
bende katılmak istiyorum nereye göndercez fotoyu? bide 1 tanemi foto göndercez yoksa shopla birkaç fotoyu biraraya getirebilirmyz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?