aile fotoğrafı olabilirmi peki aslıcım anne baba çocuk
En güzel aile v.s gibi bir yarışma düzenleriz daha sonra.Bu tarz resimlerede o zaman yer veririz canım.
Ama şimdi söz-nişan-özel gün v.s sadece eşinle olan fotoğrafları gönder lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile fotoğrafı olabilirmi peki aslıcım anne baba çocuk
En güzel aile v.s gibi bir yarışma düzenleriz daha sonra.Bu tarz resimlerede o zaman yer veririz canım.
Ama şimdi söz-nişan-özel gün v.s sadece eşinle olan fotoğrafları gönder lütfen
okey oldu o zaman özelden mesaj yazıyorum sana canım:asigim:
sozlu degilim o yuzden ozel gunum olmadı hic katılamıycam kaydirigubbakcemile3
canım ozel bı yere falan gıtmedınız soyle ıkınız bırlıkte oyle bseyde olablr bilmiyorumkismile
cokmasum tamamdır canım dedıgın resmı kaydettım ılk gonderen sensın ılk uyem benım opuyorumnanaktan
canım ozel bı yere falan gıtmedınız soyle ıkınız bırlıkte oyle bseyde olablr bilmiyorumkismile
bir ozel mekanda resmimiz falan yok ama dısarıda cekilmis var olursa oyle yollayabilirim
aslıcım suratlar kapalımı açıkmı olacak tatlım
kaydirigubbakcemile3 Tamam fıstığımay öylemi oldu akannehirortalara felan koy ama şöyle beni ilk başta olmayayımbilmiyorumkismile
bir ozel mekanda resmimiz falan yok ama dısarıda cekilmis var olursa oyle yollayabilirim
birinciye ne verilecek? kaydirigubbakcemile3
ya özelden resim nasıl atıcam ben
burda kavgada cıkabilir uyusun biri gelir birinin sevgilisine kocasına yakusuklu falan der kaydirigubbakcemile3
ben artık yarısmaların adil oldugunu düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim herkes tanıdıgna oy verio yada yarısma konusu dısında bişeye katılmak isterdim ama keske bu adil olsa
ben artık yarısmaların adil oldugunu düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim herkes tanıdıgna oy verio yada yarısma konusu dısında bişeye katılmak isterdim ama keske bu adil olsa