topiklerde ve ziyaretçi mesajlarında mail yada msn vermek yasak cnm aklında bulunsun
özel mesajlardan olur ama yerimseniben
uyarı için tşkler cnm opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiklerde ve ziyaretçi mesajlarında mail yada msn vermek yasak cnm aklında bulunsun
özel mesajlardan olur ama yerimseniben
sözlü nişan fotolarfı sadece demişsin cnm ama sözlü nişanlı olmayan aşık we gaayet uyumlu çiftler noolcek hihoyyyt
aslım uyumdeğilde en sewimli en yakışan deseeek :) topiini bozmiim ama hem sewgiliçiftleri düşündüm :) hani biz mesela kıyafet aslışverişlerimizi bir örnek yapıyoruz..bastan aşağı aynı oluncca adaletsizlik olur hayatım..
of kaynana gibi çeneye bak heeebilmiyorumkismilesırnaşık şey
öptüm canım...hee ben debbiesue..nickimi değiştirdim ..kimsin deme yine a.s.
aslıcım ozel mesjla ılettım bısıler sana bkarsın tatlım
bendee bendeee canımcım :kedi:
face de bulayım ben seni tatlım ordan alırsın düşündüğüm resim burdaki albümde yok çünküm![]()
aslıcım çok cüsel düşünmüşsünn güsel olcak eminiki bende gönderdim resmimi fakat özel bi gün resmi değil normal bigünde eşimle çekildiğim ve benim herzaman çok hoşuma gidenm bir resim çünkü çok doğal o yüzden onu gönderdim. özel günlerde çekildiğmiz bisürü kokoşlu resimler var ama doğal olsun dedim. herkese başarılarr
canm ben özelden fotoyu atamadım tekrar denicem güzel yarışma:lepi:
bareme kazene söleyelim 1. olan çifti tatile göndersinkaydirigubbakcemile3
benimkide oldu sonundaaa:lepi:
peki aslıcım sen katılıyomusunnnnnnn
bu dükkanın sahibi olan o kaç bin üyesi varrr daha ne karı isticekk
bi sürü daha üye bularız ona nolcekkiii
bi tatil ne yapar ona be kuzum yaaaa:hulya: