- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kıskanmaaaaa nannnn çatlıcan şimdikkkknaniknanik
:roflol::roflol::roflol::roflol: :dilcikar::dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanmaaaaa nannnn çatlıcan şimdikkkknaniknanik
bende katılsammıki acepkaydirigubbakcemile2
bu kk nın en güzelini seçmek gibi bişey bana saçma geldi yani herkes kendne göre güzeldir belki fotoşop güzelidir:) belki en şık giyinen en uyumlu çifti seçsen daha mantıklı, madem yüzler gizlenecek..
Güzel bir yarışma olur yapalımmdelikafadulden Ama yüzlen gizlenmesinki yarışma amacına ulaşsınyerimseniben Ama dediğiniz gibi göz aşinalığı var çoğumuz birbirimizin fotolarını biliyoruz ama olsun nolcakki kimse arkadaş tutmadan gerçekten yakıştırdığı çifte oyunu verirse anket güzel olur diyorum![]()
Bak altta bir arkadaş demiş ki; yüzler kapatılacaksa "en uyumlu giyinen çift" seçilsin diye..Bu öneri çok güzel bence, bunu da bir aklınızda bulundurun :hulya:
Yav illa nişan düşün söz fotosu mu olması lazım hemşom yanyana çekilmiş veya iki resim birleştirilmiş filan olmuyomu:uhm:
canımın için bncede yüzler görünmeden en yakışanı seçmemiz imkansız olur ya yüzler kapatılmasın yada başka türlü olsunnnn cnmopuyorumnanaktan
olur tamam ekleyelim mi?
tamam haber verirsin canım ben varım