Bakin duymak istediklerinizi yazmayacagim ama bir cevap ariyorsunuz o nedenle yaziyorum.
Ailesinden birilerinin silecegine inanmiyorum, sonucta adam mi oldurmus, hirsizlik mi yapmis, kime kotuluk yapmis. Bu surecte caydirmak icin oyle davraniyorlardir.
Veya esiniz zaten artik istedigi hayatta onlara yer gormuyordur.
Esinizin sevgisi ile ilgili size yardim etmesinden falan bahsediyorsunuz evde, evliliginizi guzel yapan seyler hep bu tarz hareketlermis gibi. Bir insanin temizlige yardim etmesi, sizi dusunmesi, ince olmasi falan bunlar hep karakteriyle ilgili seyler. Esiniz kotu bir adam degilmis buradan cikan sonuc bu.
Herkese buyuk rahatlik olarak gelebilir, ama evlendikten sonra 40 yil akrabalar/es/ cocuklar ile ayni hayat dongusunu rahatsiz edici bulup bosanan cok insan taniyorum. Yani rahat batti deniyor ama kime gore rahat?
Adam boyle bir hayat istemiyor olabilir. Cok insan tanimak, sorumluluklari olmadan dunyayi dolasmak, sadece kendisine hesap verecegi bir hayat yasamak istiyor olabilir.
Baska kadinlarla ilgilenebilecegini farketmis olabilir.
Bu durumda en dogru hareketi yapmis, onurlu bir sekilde aldatmadan ayrilmak istemis.
Ailesi ise bu istegini yokusa suruyor, o idealize ettikleri hayattan vazgectigi icin adami sucluyor. Halbuki hicbir sucu yok aslinda. Oncelikle bunu anlamaniz size yardimci olacaktir.
Siz de gelecek planlarinizin, hayat tarzinizin(onun icin yeni de olsa) uyustugu biriyle daha mutlu olursunuz.
Sevgi eksikliginden daha onemli bosanma sebebi yoktur.