- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
- Konu Sahibi balimkizim
Arkadaslar cok büyük derdim var kisaca anlatiyorum cok samimi oldugum 1senelik bir arkadasim var evime geliyor dogum yaptim her derdime sikintima kostu kalbimi bozmak istemiyorum ne olur bana birsey diyin.gecen yaz cuzdanimda 400 lira kira param vardi haftasonu arkadasim bize gelmisti aradan bir gecti 400 liranin 200 lirasi yok cok ama cok eminim cuzdanda oldugundan aradim taradim neyse dedim cikacagi varmis cikmis demekki dustu dedim.yine ayni olay dun aksam basima geldi arkadasim bendeydi cuzdanda 800 vardi cok eminim kendi elimle saydim koydum ogun bugunde anne para yolliyacam bir baktim ki 800 liradan 400 yok düşmüş olsa 800 düserdi ve yayladaki para geldi aklima ozamanda arkadasim gelmisti inanin okadar kotuyumki suan bana bunu yapmis olabilirmi bilmiyorum ama o aklima geldikten sonra cok sıktirnak yiyordu ve etini yiyordu manyakmisin o nasil tirnak yemek deidm ya Allahtan bahseden bir kiz dobra bir kiz sonra ben buna wataaptan yazdim ve yazismalarimi size atiyorum sizce almis olabilirmi bende cok sey uyandirdi ve kesinlesti kafamda günahta almak istemiyorum sadece emin olamk istiyorum bakin simdi