En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

balimkizim

2014 ..Şuram...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
568
496
Arkadaslar cok büyük derdim var kisaca anlatiyorum cok samimi oldugum 1senelik bir arkadasim var evime geliyor dogum yaptim her derdime sikintima kostu kalbimi bozmak istemiyorum ne olur bana birsey diyin.gecen yaz cuzdanimda 400 lira kira param vardi haftasonu arkadasim bize gelmisti aradan bir gecti 400 liranin 200 lirasi yok cok ama cok eminim cuzdanda oldugundan aradim taradim neyse dedim cikacagi varmis cikmis demekki dustu dedim.yine ayni olay dun aksam basima geldi arkadasim bendeydi cuzdanda 800 vardi cok eminim kendi elimle saydim koydum ogun bugunde anne para yolliyacam bir baktim ki 800 liradan 400 yok düşmüş olsa 800 düserdi ve yayladaki para geldi aklima ozamanda arkadasim gelmisti inanin okadar kotuyumki suan bana bunu yapmis olabilirmi bilmiyorum ama o aklima geldikten sonra cok sıktirnak yiyordu ve etini yiyordu manyakmisin o nasil tirnak yemek deidm ya Allahtan bahseden bir kiz dobra bir kiz sonra ben buna wataaptan yazdim ve yazismalarimi size atiyorum sizce almis olabilirmi bende cok sey uyandirdi ve kesinlesti kafamda günahta almak istemiyorum sadece emin olamk istiyorum bakin simdi

hayat bize gösterdiki ; yakin arkadas olarak kabul ettigimiz insanlarin bile birgün , aslinda biz coookk uzaktan birarkdasmis dedirttigidir. Kendi adima konusayim tabi,
neden olmasinki, inanin benim hayatta ummadigim biri buna birebir benzer bisey yapmisti. Sonradan daha buyuk bir rezilligi cikti ortaya. Süphelenmekte haklisiniz.

Yani bu zor bir yakıştırma olur ama ,
2 DEFA üstüste olması mide bulandırıcı
Hiç çaktırmadan tekrar denemelisiniz ,BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ çağırmalısınız
Ay bilemedim zor bir durum itham etmek yani....

Tüm yazışmalarını okudum yağ bal konuşuyosun arkadaşınla.
Seni süphelendiren nedir.

bılerek oyle konusuyorum aksam gelıp yerıne koyar belkı beraber arayalım dedım vıcdan yaptım hep yazısmalarda oda bana maas kartının kayboldugunu dedı neden oyle bırsey attı orataya bakalım aksam ararken bulacakmı hıc bellı etmedım aklıma bıle gelmemıs gıbı davrandım

kızlar oalyı eksık yazdım bılerek kıza vıcdan yaptım aklıma bıle gelmemıs gıbı ve gel cok kotuyum dedım numaradan buluruz ınsallah dedı ıyı okuyun ve maas karının kayboldgunu soyledı bedne dedım bankayı ara ne beklıyorsun suan yogunum dedı ama benle sureklı yazıstı bıllemıyorum yaa

hayat bize gösterdiki ; yakin arkadas olarak kabul ettigimiz insanlarin bile birgün , aslinda biz coookk uzaktan birarkdasmis dedirttigidir. Kendi adima konusayim tabi,
neden olmasinki, inanin benim hayatta ummadigim biri buna birebir benzer bisey yapmisti. Sonradan daha buyuk bir rezilligi cikti ortaya. Süphelenmekte haklisiniz.
cok haklısın ınsALLAH O DEGILDIR YIKILIRIM :KK43:

Tüm yazışmalarını okudum yağ bal konuşuyosun arkadaşınla.
Seni süphelendiren nedir.

Sanırım direk tepkisini ölçmek için bu tepkiyi sergilemiş
Bende okudum çok yağlı ballı konuşmuş
Ama bu süreçte zaten daha iyi ne yapabilir ki düşündüm açıkçası
Yani zor bir durum itham edilecek ve bu kız yapmamışsa bir yerden de çıkarsa bu para dostluğunu bitirmiş olacak

bılerek oyle konusuyorum aksam gelıp yerıne koyar belkı beraber arayalım dedım vıcdan yaptım hep yazısmalarda oda bana maas kartının kayboldugunu dedı neden oyle bırsey attı orataya bakalım aksam ararken bulacakmı hıc bellı etmedım aklıma bıle gelmemıs gıbı davrandım

Bence de şüpheli neden cüzdanımı banka kartımı kaybettim dedi sana, senin anlattıklarının arkasından.
Korku ve panik psikolojisi bende mağduruma yattı hemen sanki.
Ay beni de günaha sokma kız tövbe tövbe
İnşallah bulunur.
Ama sen bu arkadaşına dikkat et.

Benimde böyle bi arkadaşım vardı eskiden.
Ben ne zaman onların evine gitsem çantamda bişey eksiliyodu. Paramı alıyomuydu bilemem hiç para sayma huyum yoktur ama makyaj çok sık yaparım mesela bi bakardım fondötenim yok bi bakardım parfümüm yok böyle böyle herşeyim çantandam kaybolurdu. Sonra odasında eşyalarımı görürsem aaaa canım burda unutmuşsun bende geçen gün buldum derdi :KK14:

Anladım bu şekilde düşündüğünü bilmediğim için şaşırdım hep şüphelenip hemde güzel konuşmalarına

X