En yakın kız arkadaşınızla alternatif bi evrende bir gün geçirseniz nasıl bir olurdu

Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik iyy
Kızz teesüf ederim ne savaşı kum mu attım ben sana:)) eğleniyoruz gece gece şurda bu kadar ciddi olma keşke her savaş böyle olsa beee:)

Tamam teyzecim hemen araştırıyorum sizede izehat vericiimm müsterih olunuz:)

Sevgili arkadaşlar kısa kesicem böyle bi mecra var dediler geldik ne var ne yok göz attık işin aslı ğekle beklediğimiz gibi değil di bize ayak uyduran orjinal fikirler çıkar dedik ama beklediğimiz aksiyondan düşüktünüz:)) Sizlerle konuşmak güzeldi :)) potcast te konumuz bu hafta bu :)) kim bilir belki denk gelirsiniz aa bu ben diye... Kız kardeşler öptüm hepinizi:))

Iy burdan da ne malzeme bulup da ne yapacaksanız? Çok başarısızsınız.

Demek 'potcast' hmm

Canım zaten belli her şeyinin fake olduğu da. Sen başka bir bit yeniği mi var diyorsun? Merak ettim fikrini.

Planladiginiz seylerin,sizleri garip bir şekilde mutlu edeceğini dusunuyorsunuz da empati yapin biraz
Karsi tarafın zamanini bosa harciyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…