En yakın kız arkadaşınızla alternatif bi evrende bir gün geçirseniz nasıl bir olurdu

Yahu sen super siradan olaylari cok fantastik algiliyorsun. Bu saydiklarin icin alternatif bir evrene gerek yok. Su an yasadigin evrende zaten hergun milyon tane kisi bu saydiklarini yapiyordur.
Aa ama pardon sizin gibi marjinal, 4 dili akici konusan, ust duzey yonetici, super guzel tipler yapinca cilginlik oluyor tabii...
Bak yine bi doğru laf söyledin sevdim seni zekisin:))

Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan 🧐 karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik 🤣 iyy

Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan 🧐 karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik
Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan 🧐 karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik 🤣 iyy
Bağımlılık yaparım :) çıkamıyorsunda formdan sevdin beni sennnn:))

İnsanın kendini bilmesi güzel şey aynen devam :) potansiyel değil zaten hepsine sahipken yok oluşu nasıl bişey ona bakmak istiyoruz:KK66: ay burda ki insanların içi geçmiş sonra Tr kadınları mutsuz ee olur tabi başkası eğlenince bile şaha kalkıyorlar neyse hadi yine iyisin gece gece eğlendin itiraf et hayatında masumane atraksiyonlar oldu bak sayemde bizimde istediğimiz buydu :))
😂😂😂
İnsanın erişemeyeceği şeye ‘mış’ gibi yapması bir atraksiyon olabilir, evet haklısın.
Ne diyeyim, çok şükür ergenliğim ‘çılgınlıklar’ ile geçti de bu yaşımda düşmüyorum peşine.
Doyum önemli bir olgu, her anlamda.

Ha bu arada ‘ironi’ kelimesi hakkında araştırma da yapın derim, bariz noksanlık var.

X