- 21 Ağustos 2021
- 35
- -19
- 1
- 34
- Konu Sahibi milyontipliler
-
Çok fazla mış gibi yapmak unutulmaz kılmaktan çıkmıyor mu?Herkese merhaba , öncelikle doğru katagoridemiyim bilemiyorum ama kızkardeş fikrine ihtiyacımız var:)) şimdi başlıyorum sorum şu ( yadırgamassınız umarız). Biz çok yakın iki arkadaşız standart hayat rutininden çıkıp farklı bişeyler yapmak ve unutulmaz dönüp konuşacağımız ve hep gülerek hatırlayacağımız bi gün geçirmek istiyorum. Bizim buldupumuz fikirler
1: gelinlikçiye gidip begendiğimiz gelinlikleri denemek. ( Ben zaten 10 yıllık evliyim ama olsun yeni modeller geleli asır oldu:))
2: Beğendiğimiz aracı gidip alıcı gibi test sürüşüne çıkma
3: Begendiğimiz kiralık bir evi emlakçıyı arayıp kiracı gibi gezmek
4: kuyumcuya gidip alıcı gibi bir sürü mücevher denemek
5 : tüm bunları yaparken başka kimliklere bürünüp oyuncuşuk yapmak :))
Sizin aklınıza gelen fikirler varsa tavsiye bekleriz:))
Yani yazdıklarınızı çok eğlenceli bulmadım ben. Mesela alıntıladığım benim annemin rutini zatenkuyumcuya gidip alıcı gibi bir sürü mücevher denemek
Çok basit şeyler. Heyecansız ve aksiyonsuz. Oldu olacak kebapçıya gidip sushi isteyin. Daha atraksiyonlu dayak yeme garantiliHerkese merhaba , öncelikle doğru katagoridemiyim bilemiyorum ama kızkardeş fikrine ihtiyacımız var:)) şimdi başlıyorum sorum şu ( yadırgamassınız umarız). Biz çok yakın iki arkadaşız standart hayat rutininden çıkıp farklı bişeyler yapmak ve unutulmaz dönüp konuşacağımız ve hep gülerek hatırlayacağımız bi gün geçirmek istiyorum. Bizim buldupumuz fikirler
1: gelinlikçiye gidip begendiğimiz gelinlikleri denemek. ( Ben zaten 10 yıllık evliyim ama olsun yeni modeller geleli asır oldu:))
2: Beğendiğimiz aracı gidip alıcı gibi test sürüşüne çıkma
3: Begendiğimiz kiralık bir evi emlakçıyı arayıp kiracı gibi gezmek
4: kuyumcuya gidip alıcı gibi bir sürü mücevher denemek
5 : tüm bunları yaparken başka kimliklere bürünüp oyuncuşuk yapmak :))
Sizin aklınıza gelen fikirler varsa tavsiye bekleriz:))
Senin tavsiyen nedir onun için bu formu açtım:)Çok fazla mış gibi yapmak unutulmaz kılmaktan çıkmıyor mu?
Ay sen söyle şekerim napalım işte onun için soruyoruz size ya :)Çok basit şeyler. Heyecansız ve aksiyonsuz. Oldu olacak kebapçıya gidip sushi isteyin. Daha atraksiyonlu dayak yeme garantili
Ergen olasımız gelmiştir belki:)Oyuncuşuk nedir Allah aşkına neye ozeniyorsunuz 10 yillik evliyim yazmissiniz ama ergen cocuklar gibi uslup takiniyorsunuz
Hissettiğimiz 13 :)Alternatif evrene gitmişim. Bu dünyaya ait hayaller kurmazdım. Yaşlar 13 mü?
Ergen olasımız gelmiştir belki:)
Siz bir şey yapmayın mümkünse. Saçma sapan heyecanlar peşinde koşup insanları oyalamayın.Ay sen söyle şekerim napalım işte onun için soruyoruz size ya :)
Sen napardın fikrini söyle:)Çok fazla mış gibi yapmak unutulmaz kılmaktan çıkmıyor mu?
Kafa da 13 belli kiHissettiğimiz 13 :)
İstediğimiz saçma sapan hayaller olduğunu anlamana sevindim hayatım:))Siz bir şey yapmayın mümkünse. Saçma sapan heyecanlar peşinde koşup insanları oyalamayın.
Vaz geçtim kuyumcuya gidip altın dene evet yap bunu çok maceramsı.Sen napardın fikrini söyle:)
Bunları yaparken inşallah farkedilirsiniz ve o dalga geçtiğiniz insanlardan gerekli muameleyi görürsünüz.İstediğimiz saçma sapan hayaller olduğunu anlamana sevindim hayatım:))
Umduğumuz bi günlüğüne öyle olması:)) yaşayan nineKafa da 13 belli ki
Bende öyle düşünmüştüm:)Vaz geçtim kuyumcuya gidip altın dene evet yap bunu çok maceramsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?