- 21 Ağustos 2021
- 35
- -19
- 33
-
- Konu Sahibi milyontipliler
Bak yine bi doğru laf söyledin sevdim seni zekisin:))Yahu sen super siradan olaylari cok fantastik algiliyorsun. Bu saydiklarin icin alternatif bir evrene gerek yok. Su an yasadigin evrende zaten hergun milyon tane kisi bu saydiklarini yapiyordur.
Aa ama pardon sizin gibi marjinal, 4 dili akici konusan, ust duzey yonetici, super guzel tipler yapinca cilginlik oluyor tabii...
Al işte bir dahi daha kızım uff sen çok çılgınsın:))telefondan eşinizi işletin.
çok eğlenirsiniz.
Hahahaha yaa sen komedyenmisin sen espisi mi yaptın şakacı seniiiğğğ amanda aman hanimiş:) güldüm gerçekAlternatif evren: ben ne alaka?
Durun ultra süper fikirle geldim.
Şunu yapın.
Hohohoho yoo son komodyonmosonHahahaha yaa sen komedyenmisin sen espisi mi yaptın şakacı seniiiğğğ amanda aman hanimiş:) güldüm gerçek
Yok yok kendine haksizlik etme. Senin zekanla yarisamayiz. Zira bu cilgin fikirler ancak senin gibi parlak bir zekanin urunudur.Bak yine bi doğru laf söyledin sevdim seni zekisin:))
Yok yok kendine haksizlik etme. Senin zekanla yarisamayiz. Zira bu cilgin fikirler ancak senin gibi parlak bir zekanin urunudur.
Dört dil dediğiniz de kuş dili falan sanırım.bırak evlenmeyi henüz adayı dahi yokken 4 dil su gibi konuşabiliyorken
Ettimi sana 5 dil:))Dört dil dediğiniz de kuş dili falan sanırım.
buHerkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falankarsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik iyy
Sensin buEttimi sana 5 dil:))
bu
Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falankarsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik
Bağımlılık yaparım :) çıkamıyorsunda formdan sevdin beni sennnn:))Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falankarsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik iyy
Tamam benim bu:)Sensin bu
İnsanın kendini bilmesi güzel şey aynen devam :) potansiyel değil zaten hepsine sahipken yok oluşu nasıl bişey ona bakmak istiyoruzay burda ki insanların içi geçmiş sonra Tr kadınları mutsuz ee olur tabi başkası eğlenince bile şaha kalkıyorlar neyse hadi yine iyisin gece gece eğlendin itiraf et hayatında masumane atraksiyonlar oldu bak sayemde bizimde istediğimiz buydu :))
SevdimBağımlılık yaparım :) çıkamıyorsunda formdan sevdin beni sennnn:))