En yakın kız arkadaşınızla alternatif bi evrende bir gün geçirseniz nasıl bir olurdu

Bak yine bi doğru laf söyledin sevdim seni zekisin:))

Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik iyy

Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik
Herkesle sen dalga geciyorsun suan sanki ,zekisin uu dahiyane fikirler falan karsinda dövusen yok ama.sen savunmaya gecmissin gibi..Bu arada paralel evren astral seyahat falan sanip geldim o ne be oyle ne bicim.baslik iyy
Bağımlılık yaparım :) çıkamıyorsunda formdan sevdin beni sennnn:))

İnsanın erişemeyeceği şeye ‘mış’ gibi yapması bir atraksiyon olabilir, evet haklısın.
Ne diyeyim, çok şükür ergenliğim ‘çılgınlıklar’ ile geçti de bu yaşımda düşmüyorum peşine.
Doyum önemli bir olgu, her anlamda.

Ha bu arada ‘ironi’ kelimesi hakkında araştırma da yapın derim, bariz noksanlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…