En yakın kız arkadaşınızla alternatif bi evrende bir gün geçirseniz nasıl bir olurdu

Test sürüşü dışında hepsini yaptım, zaten aracı da her alıcıyım diyene al bir dene demiyorlar, ondan eksik kaldı.
Paralel evren olayın neresi, hiç anlamadım
Ya da macera kısmı nerede başlayacak?
Genel olarak insanların zaten merak ettiği şeyi başkasının zararını hedeflemeden masumane bir dümene dönüştürmesi, çok rastlanır bir durum.

Bunları yaparken inşallah farkedilirsiniz ve o dalga geçtiğiniz insanlardan gerekli muameleyi görürsünüz.
Saf mısın tipin mi öyle gösteriyor :)) ne muamelesi alt tarafı basit şeyler bu kadar ciddi bi dünya da bi kaç saat kendimiz olmaktan vazgeçiyoruz hepsi bu abartmasan mı

Test sürüşü dışında hepsini yaptım, zaten aracı da her alıcıyım diyene al bir dene demiyorlar, ondan eksik kaldı.
Paralel evren olayın neresi, hiç anlamadım
Ya da macera kısmı nerede başlayacak?
Genel olarak insanların zaten merak ettiği şeyi başkasının zararını hedeflemeden masumane bir dümene dönüştürmesi, çok rastlanır bir durum.
Şimdi söyle ki bu bahsettiklerimizi ben 10 yıl önce hepsini tabii ki yaptım:) gerçek olanlarını yazdığımın hepsini :KK66: bize heycan veren üst düzey bi şirkette yöneticiyken ve bırak evlenmeyi henüz adayı dahi yokken 4 dil su gibi konuşabiliyorken ve ayıptır söylemesi süperde güzel bir kadınken bunlara rağmen evlilikten korkan ve asla istemeyen ,gelinlik denemeyi kuyumcuya gidip kendisi için asla takmayacağı trabzon burmaları denemeyi en boş etkinlik gören arkadaşım için bu büyük bir alternatif dünyadaki boş işi:)) kiralık ev fikri benimdi merak ettiğim bi kaç ev vardı kendime diye arkadaşım evleniyormuşta ona bakacakmışız gibi bakıcaz sadece :)) ve inan bana bizi gören kimse bunlara araba vermeyelim veya bu evi bunlar kiralayamaz demezler:))

Şimdi söyle ki bu bahsettiklerimizi ben 10 yıl önce hepsini tabii ki yaptım:) gerçek olanlarını yazdığımın hepsini :KK66: bize heycan veren üst düzey bi şirkette yöneticiyken ve bırak evlenmeyi henüz adayı dahi yokken 4 dil su gibi konuşabiliyorken ve ayıptır söylemesi süperde güzel bir kadınken bunlara rağmen evlilikten korkan ve asla istemeyen ,gelinlik denemeyi kuyumcuya gidip kendisi için asla takmayacağı trabzon burmaları denemeyi en boş etkinlik gören arkadaşım için bu büyük bir alternatif dünyadaki boş işi:)) kiralık ev fikri benimdi merak ettiğim bi kaç ev vardı kendime diye arkadaşım evleniyormuşta ona bakacakmışız gibi bakıcaz sadece :)) ve inan bana bizi gören kimse bunlara araba vermeyelim veya bu evi bunlar kiralayamaz demezler:))
Pardon ben paçoz olduğum için vermemişler demek, kusura bakmayın haddimi aştım.
Kim size araba vermeyecek değil mi?

Yalnız cv yanlış yere olmuş, başka sitelere başvurmanız lazım bu bilgilerle.

Doğal olarak ben de ergenken yaptım, şu yaşta akıl işi değil çünkü hepsini alabilme potansiyeli olunca macera kısmı olmuyor ya hani😂

Pardon ben paçoz olduğum için vermemişler demek, kusura bakmayın haddimi aştım.
Kim size araba vermeyecek değil mi?

Yalnız cv yanlış yere olmuş, başka sitelere başvurmanız lazım bu bilgilerle.

Doğal olarak ben de ergenken yaptım, şu yaşta akıl işi değil çünkü hepsini alabilme potansiyeli olunca macera kısmı olmuyor ya hani😂
İnsanın kendini bilmesi güzel şey aynen devam :) potansiyel değil zaten hepsine sahipken yok oluşu nasıl bişey ona bakmak istiyoruz:KK66: ay burda ki insanların içi geçmiş sonra Tr kadınları mutsuz ee olur tabi başkası eğlenince bile şaha kalkıyorlar neyse hadi yine iyisin gece gece eğlendin itiraf et hayatında masumane atraksiyonlar oldu bak sayemde bizimde istediğimiz buydu :))

Ohh dilimizi çözen bir insan şükürler olsun Rabbim herkes ne kadar da realistmiş yahu
Yahu sen super siradan olaylari cok fantastik algiliyorsun. Bu saydiklarin icin alternatif bir evrene gerek yok. Su an yasadigin evrende zaten hergun milyon tane kisi bu saydiklarini yapiyordur.
Aa ama pardon sizin gibi marjinal, 4 dili akici konusan, ust duzey yonetici, super guzel tipler yapinca cilginlik oluyor tabii...

X