- Konu Sahibi Nevriye Budak
-
resmen anlattığın karşındakinin anladığı kadardır konusuna örneksinz yaYa hu aldatan erkek konu sahibinin arkadaşı değil. Konu sahibi erkeği belki tanımıyor bile. Onu nasıl dışlasın. Burada metres olan kadın için ne yapması gerektiğini sormuş, cavaplarda ona göre. Erkek arkadaşım karısını aldatıyor ya da evli biriyle birlikte deseydi aynı şeyi erkekler için söylerdim. Biraz okuma anlama çalışması yap ya hu benim 7 yaşındaki oğlum bile okuduğu metni anlıyor.
Göbeğim çatladı laf anlatacağım diye.resmen anlattığın karşındakinin anladığı kadardır konusuna örneksinz yaanlamıyor bence boşuna yorulmayın ...
Mutlu falan olamazlar. İki karaktersiz ömür boyu birbirlerinden şüphe ederek, çünkü karşısındakinin ne mal olduğunu biliyor, büyük bi ihtimal birbirlerini boynuzlayarak yaşayıp giderler. Herkes layık olduğunu bulmuş. Siz kurtulmuşsunuz. Belki çok canınız yandı ama uzun vadede siz kazandınız.Çok iyi yapmışsınız. Düşünüyorum şuan , beni aldattığı kadınla evlenen eski kocamı. Bizim bütün ortak arkadaşlarımız eski eş kişisini hayatından çıkardı. Cikarmayanlarla da ben ilişkimi kopardım. Eğer beni aldattığı süreçte , o kadın da sosyal çevresi tarafından tepki almış olsaydi, belki ayrılırlardı ve ben bu kadar acı çekmezdim. Mutlu olmaya hakları yok çünkü. Allah ikisinin de bin türlü belasını versin. Siz doğru olanı yapmışsınız. Tebrik ederim.
Ben mutlu olamazlar diyemiyorum, dengini bulan mutlu oluyor ya,boynuzlamış boynuzlanmış dert değil, mutlu olurlar çünkü ikisi birbirine ne eksik ne fazla , geçinip giderler. Ama huzur nedir bilemeden gidecekler onu biliyorum.Mutlu falan olamazlar. İki karaktersiz ömür boyu birbirlerinden şüphe ederek, çünkü karşısındakinin ne mal olduğunu biliyor, büyük bi ihtimal birbirlerini boynuzlayarak yaşayıp giderler. Herkes layık olduğunu bulmuş. Siz kurtulmuşsunuz. Belki çok canınız yandı ama uzun vadede siz kazandınız.
Beyin yoksunu arkadaşınıza; sen önce o karısından ve çocuklarından alacağın ahını düşün,o adamla takılırken, çocukların rızkını yerken vereceğin hesabı düşün .....tük bak yoluna derdimMerhaba bacılar, yıllardır BDV kısmını okurum, sırf yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum. Açtığım ilk konu, bir hatam varsa affola.
Benim yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dostum evli çocuklu olduğunu bildiği ve aynı iş yerinde çalıştığı bir adamla ilişki yaşıyormuş ve bir ay önce bana bunu çok normal bir şeymiş gibi anlattı. Hatta adamın eşinin ve çocuklarının fotoğraflarını gösterdi. Ben tabi ki bundan çok rahatsız oldum ama o şokla hemen tepki veremedim. Geçen gün kendisine dostluğumuzu bitiren, kesinlikle suçlayıcı veya yaralayıcı olmayan bir mesaj attım. Kısaca yaptığının benim kırmızı çizgim olduğunu ve dostluğumuzun zedelendiğini anlattım. Aldığım cevap bu tarz ilişkiler yaşayan herkesinki ile aynıydı: "Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş!!!"
Şimdi size iki sorum var;
1. Siz böyle bir durumda arkadaşlığınızı devam ettirir misiniz?
2. (Eski) arkadaşımın yazdığı söz çok saçma ve içi boş değil mi sizce de? Bu mantıkla kimse etik değerlerine göre fikirlerini dile getirmeyecek mi yani? Veya dile getirince mutlaka aynı olayı mı yaşayacak?
Burada ima ettiğiniz şey benim de metres olduğum mu? Onları savundugum mu? Çok yazık. Çünkü ben haklıyim demişsin ama değilsin. Sürekli bana sen erkekler de suçlu dediğim için metres muamelesi yaptınız. Bu mu haklılık. Siz hiç görmediğiniz bir kadına doğrudan suçlama mi yapiyorsunuz? Çok yazık çok.Kocamdan girip çocuğumdan çıktın, oralardan vurmaya çalışıyorsun, çünkü kendini savunamıyorsun, çünkü ben haklıyım, çünkü savunduğun şeyin arkasında sen bile duramıyorsun. Benim zihniyetim belli, baştan beri düzgünce açıklamaya çalıştım cinsiyet ayırmadığımı. Bana biri bu şekilde yazsa he erkeklere de aynı şeyi söylüyorsan ok o zaman sorun yok derdim. Ama ısrarla anlamıyorsun. Amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Çünkü metreslere yazdığım şey hoşuna gitmedi.
Sen ne kadar önyargılı Bi insansın ya. Neden konuyu uzattığını yazmışım burda bak. Ama onu da anlamazsın.Göbeğim çatladı laf anlatacağım diye.bazen üyelerin canları sıkılıyor azıcık kaos olsun da can sıkıntım geçsin diye muhalefet oluyorlar bence.
O zaman sen de başkalarının düşüncelerine saygı duy. Benim yorumumu etiketleyip yorumlarıma saldıran sensin. Açıkladığım halde seni hiç ilgilendirmediği halde uzatan da sensin. En son kocama çocuğuma sardın. Banlandın geri geldin yine saldırıyorsun. Ne düşündüğün beni hiç ilgilendirmiyor. Beni etiketlemeden istediğin gibi güzelleme yapabilirsin.Burada ima ettiğiniz şey benim de metres olduğum mu? Onları savundugum mu? Çok yazık. Çünkü ben haklıyim demişsin ama değilsin. Sürekli bana sen erkekler de suçlu dediğim için metres muamelesi yaptınız. Bu mu haklılık. Siz hiç görmediğiniz bir kadına doğrudan suçlama mi yapiyorsunuz? Çok yazık çok.Mune neden bunları görmüyor? Ayrıca kendimi savunuyorum ama karşı taraf anlamadiktan sonra ne desem boş. İnsanlar farklı düşünebilir. Bu demek değildir ki bir kadına demek sen de ahlaksizsin diyebilirim. Çok şükür ben kendimi biliyorum hanfendi. Baştan beri savundugum şey belli. Israrla. Yanlış yöne çekiyorsunuz. İşte kadın kadının düşmanıdır dedikleri bu olsa gerek. Bir kadının tanımadığı başka bir kadına, bilip bilmeden sadece yargilanacaksa tek taraf yargilanmasin dediği için ahlaksız damgası vurulması.
Hiç yalandan kadın duyarı kasma. Sadece metreslere duyar kasmaya gelmişsin. Aldatılıp affeden kadınlara saydırdın burda. Madem kadın duyarı kastığını iddia ediyosun aldatılan mağdur kadınlara niye saydırıyosun? Onları kadından saymıyosun herhaldeBurada ima ettiğiniz şey benim de metres olduğum mu? Onları savundugum mu? Çok yazık. Çünkü ben haklıyim demişsin ama değilsin. Sürekli bana sen erkekler de suçlu dediğim için metres muamelesi yaptınız. Bu mu haklılık. Siz hiç görmediğiniz bir kadına doğrudan suçlama mi yapiyorsunuz? Çok yazık çok.Mune neden bunları görmüyor? Ayrıca kendimi savunuyorum ama karşı taraf anlamadiktan sonra ne desem boş. İnsanlar farklı düşünebilir. Bu demek değildir ki bir kadına demek sen de ahlaksizsin diyebilirim. Çok şükür ben kendimi biliyorum hanfendi. Baştan beri savundugum şey belli. Israrla. Yanlış yöne çekiyorsunuz. İşte kadın kadının düşmanıdır dedikleri bu olsa gerek. Bir kadının tanımadığı başka bir kadına, bilip bilmeden sadece yargilanacaksa tek taraf yargilanmasin dediği için ahlaksız damgası vurulması.
Ayrıca sen de beni ve hayatımı hiç bilmediğin halde aldatıldın da kesin kocanı affettin gibi saçma sapan çıkarımlar yapma hakkını kendinde buldun. Hatta o da yetmedi 7 yaşındaki çocuğumun kötü yetiştiğini ima ettin. Ve bütün bunları önce sen başlattın. Ayrıca bu düşündüklerin gerçekse bile, aldatıldığım için metres ler den nefret ediyor olsam bile bu alay malzemesi mi? Bi kadın bi kadının aldatılmasından nasıl haz duyar? Kadın düşmanı derken kendini kastediyorsun sanırım??? 0Burada ima ettiğiniz şey benim de metres olduğum mu? Onları savundugum mu? Çok yazık. Çünkü ben haklıyim demişsin ama değilsin. Sürekli bana sen erkekler de suçlu dediğim için metres muamelesi yaptınız. Bu mu haklılık. Siz hiç görmediğiniz bir kadına doğrudan suçlama mi yapiyorsunuz? Çok yazık çok.Mune neden bunları görmüyor? Ayrıca kendimi savunuyorum ama karşı taraf anlamadiktan sonra ne desem boş. İnsanlar farklı düşünebilir. Bu demek değildir ki bir kadına demek sen de ahlaksizsin diyebilirim. Çok şükür ben kendimi biliyorum hanfendi. Baştan beri savundugum şey belli. Israrla. Yanlış yöne çekiyorsunuz. İşte kadın kadının düşmanıdır dedikleri bu olsa gerek. Bir kadının tanımadığı başka bir kadına, bilip bilmeden sadece yargilanacaksa tek taraf yargilanmasin dediği için ahlaksız damgası vurulması.
Mesala....Ayrıca nickinizdeki gibi tuhaf birisiniz sanırım. Ya da aldatan kocişini affedip tüm suçu metrese yıkanlardan
Mesala...Ben ona da cevap yazdım. Kör değilsen okursun. Orada başka bir üyeye cevap yazdım. Bu konuda neden bu kadar alıngansınız acaba? Yahu kadın mı yok? Kocişin aldatmaya meyilliyse her türlü birini bulur. Kork bence
Mesala....Ayrıca senin oğlunu alacak kıza da acıdım bak. Yazık. Erkeğin elinin kiri der gecer
Ağzına sağlık. Hepsini bana yazdı. Sonra da hesap sormaya gelmiş.Hiç burda yalandan kadın duyarı kasma. Sadece metreslere duyar kasmaya gelmişsin. Aldatılıp affeden kadınlara saydırdın burda. Madem kadın duyarı kastığını iddia ediyosun aldatılan mağdur kadınlara niye saydırıyosun? Onları kadından saymıyosun herhalde
Üstelik üyelere siz de aldatılıp kocişini affeden kadınlardansınız imasında bulundun. Onlar sana metres imasında bulununca mı zoruna gitti? Bir üyenin çocuğu için onunla evlenen kadına yazık bile yazdın. Bu kadar seviyesizleşip sonra gelen yorumlara ağlıyosun
Iyi yapmissiniz bosverin. Ilerde kocaniz oldugunda icinizi kemiren bir lanet gibi olurdu. Arkadasinizin yaptigi kendi ayagina dolanir.
Ayrica metresligi kinamanizi kinadigina gore arkadasinizin ahlaki acidan iyi durumda olmadigini soyleyebiliriz. Adinizin beraber anilmamasi daha iyi.
Aldatılan mağdur kadınlara neden saydirayim? Aldatilip affedenlere sözüm. Ben bu kadar bana karşı tepkili olduğu için herhalde kocasi aldattı da bu da affetti diye düşündüm. Çünkü her iki tarafa da aynı tepkiyi göstermek gerek dediğimde neden beni ahlaksizlikla suçladı sence? Yani bir yarası var gibi geldi. Siz hemen zora girince sende mi metressin diye mi kendinizi savunuyorsunuz? Ne kadar çirkin..Hiç yalandan kadın duyarı kasma. Sadece metreslere duyar kasmaya gelmişsin. Aldatılıp affeden kadınlara saydırdın burda. Madem kadın duyarı kastığını iddia ediyosun aldatılan mağdur kadınlara niye saydırıyosun? Onları kadından saymıyosun herhalde
Üstelik üyelere siz de aldatılıp kocişini affeden kadınlardansınız imasında bulundun. Onlar sana metres imasında bulununca mı zoruna gitti? Bir üyenin çocuğu için onunla evlenen kadına yazık bile yazdın. Bu kadar seviyesizleşip sonra gelen yorumlara ağlıyosun
Aynı düşündüm okuyunca konu farklıymış. Doğru yaptınız tabiki ahlakı degerleri kalmamış yatın birgun senin kocanada yaparKonu başlığını görünce onun çarpık ilişkisi yüzünden sizin evliliğiniz zarar gördü sandım korktum, neyse ki öyle bir durum yokmuş
O meselana cevap vereyim. Durduk yere tanımadığın bir kadinin namusuna imada bulunursan o lafları hak etmiş olursun. Sen söyle ben susayım öyle mi. Yineliyorum. Hemcinsine iftira atan bir kadının yetiştirdiği erkek çocuğundan pek umudum yok. Benim yazdıklarım belli. Sadece kadına karşı tepki göstermeyelim, erkeklere de aynı tepkiyi gösterelim dedim. Siz bu lafım için sen de mi metressin imasinda bulundunuz. Diyecek bir şey yok aslında.Ayrıca sen de beni ve hayatımı hiç bilmediğin halde aldatıldın da kesin kocanı affettin gibi saçma sapan çıkarımlar yapma hakkını kendinde buldun. Hatta o da yetmedi 7 yaşındaki çocuğumun kötü yetiştiğini ima ettin. Ve bütün bunları önce sen başlattın. Ayrıca bu düşündüklerin gerçekse bile, aldatıldığım için metres ler den nefret ediyor olsam bile bu alay malzemesi mi? Bi kadın bi kadının aldatılmasından nasıl haz duyar? Kadın düşmanı derken kendini kastediyorsun sanırım??? 0
Mesala....
Mesala...
Mesala....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?