En yakın arkadaşımın bende gördüğü her şeyi alması

Sağ gösterip sol vurun...mavi elbise deneyip o gun almayip sonra gidip bordo tulum alın mesela sorarsa da değistirdim dersiniz, hoş kimseye bunun hesabini vermeniz gerekmiyor. Alış verişe giderken yapışık ikiz gibi beraber gitmek zorunda degilsiniz. Attığınız adımlardan haberi olmasın.

Ya en azından kıyafetler aynı bile olsa, bulustuğunuz da aynı giyinmeyin yapılacak en iyi taktik bu diye dusunuyorum sorarsa, mesela cicekli bluzumu beyaz eteğimi giyicem diyip elbise giyin, alısverise cıkmamaya calısın onunla yine daha iyi

İyi niyetli gelmedi bana arkadaşınız bende olsam gıcık alırdım

Arkadaşım benim ayakkabımın aynısını aldı diye dünyayı ona dar etmiştim. Takıntı var bende. Bir de çok pahalıydı gitti aldı yelloz. Aylarca giymedim o ayakkabıyı. Huyumu biliyordu sırf ben giyersem o takıntılı giymez zaten ayakkabı bana kalır diye düşünmüştü içten pazarlıklı. Neyse sonra istifa ettim çıktım ordan :)

Abartılı hatta hastalıklı bir yaklaşım
Abartmasak

Kıız gül geç :) Taklitler aslını yaşatır işte.
Benim de işyerinde sevmediğim bi kız var. Oda beni taklit ediyor mesela
Arkadaşlar arasında bi konu konuşmayalım, bildiğin dinliyor izliyor 1-2 gün sonra aynı şeyler üzerinde

Benim hoşuma gidiyor şahsen :) Ne güzel bazılarına bişey öğretebilmek :)

Bayanın egolu olduğunu söyleyen arkadaşlar neye göre karar vermiş acaba ben burada bayanda bir ego göremiyorum. Bir iki seyi üzerinde görür begenir alır ama hepsinde aynısını yapıyorsa rahatsız olması gayet normal. Burada bazı kadınların sırf saçma sapan konusmak için foruma girdiğini düşünüyorum. Bir seyden rahatsız olunca ya bencil ya egolu damgası yapıstırılıyor hayret bir şey.

Yok ben bir pantolon bir elbise için ondan vazgeçemem o benim kız kardeşim gibi . Fakat sıkıcı olmaya başladı biraz o kadar.
Bende bir pantolin icin vazgecmedim bizde ayni yatakta yatip ayni tabaktan yiyoduk ama insan nank9r oluo bazen yasadiklarimi yazsam sigmaz beni bildigin enayi yerine koyuyordu kendimi kullanilmis hissediodum herseyine katlandim arkasim desim ama biyere kadar sâna zarar veriyosa konuş al karsina pronlbleminizi xozersini ins

Benim bi arkadaşımında en yakın arkadaşı aynı şeyleri alırdı böyle.O da rahatsız olmazdı ama baktıki kız kıskançlığından yapıyo, daha sonra yan yana otururken arkadaşımın sevgilisine mesaj atıyo ve arkadaşıma söylemiyo bile dikkatli ol derim.

Rahatsız olurdum. Bize anlattığınız gibi tane tane hepsini anlatmanız gerekiyor. O kadar yakın arkadaşınızsa söyleyebilseniz lazım. O zaman da dikkate alır. Şöyle düşünün siz onun sevmediği bir şey yapıyor olsanız, o gelip size siz anlayana kadar anlatsın mı isterdiniz yoksa gidip insanlardan akıl almasını mı? Kendinizden pay biçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…