Yuh . Gerçi arkadaşım da benim gelinligimden alacağını söyledi önce ben giydiğim için alsın sıkıntı yokValla kuzenim arkadaşına beğendiği gelinliği atıyor 40 gün arayla evlenecekler kız beğenmedim diyip ertesi gün moda evine diktirmeye gidiyor. Demem o ki göstermeyin fikir de istemeyin
Olan seyi anlatıyorum egoist oluyorum anlamadım gitti :) oyle olsam arkadaşımla aynı kıyafetleri alıp anlasmazdim aynı gün giyelim diye .... sadece son zamanlarda abarttı bende buraya yazdım gene kabahatli oldumBana verdiğiniz enerji saf ego konularınız bu yönde neyse siz devam edin ego tatminine ben aradan çekiliyorum:)
O daha çok takar ben bişey anlatsam benle alakalı benden daha çok tavır alır karşıdaki tipeO da her şeye herkese sizin gibi takıyor mu
Yok ben bir pantolon bir elbise için ondan vazgeçemem o benim kız kardeşim gibi . Fakat sıkıcı olmaya başladı biraz o kadar.Bendede vardi böle direk yol verdim hemde 10senelik arkadsmdi
Bazi bayanlar vardir. Tarzi zevki yoktur. Kararsizdirlar. Kendi karar verip bisi alamazlar hep baskalarinda gorup alirlar.Iyi geceler kizlar ..
Asla rahatsız olmuyordum bu konudan zaten yıllardır böyle fakat son zamanlarda sıkmaya başladı ..
Bir iki saat önce de mesaj geldi kuzenimin düğünu için aldığım abiyenin aynısını gitmiş almış giyip foto cekip gonderdi kendi kuzeninin düğününde giyecek onun düğün daha önce ,her yere koyar fotoğrafı bende koyunca zanneder ki herkes ondan ödünç aldım elbiseyi saçıni da benim istediğim model yaptiracakmis.
Daha kaç kere aynı şey
Bir keresinde alisveristeyiz beraber bir cekete bayıldım denedim hemen tabiki o da denedi ve ben başka ürünler denerken gitmiş ödemis bile .. Bende almadım çünkü her şeyimiz aynı
Ceketimiz kabanimiz pantolon bluzler gomlek ruj rimel küpemiz bile aynı .....bari rengini farkli al yook...
Sırf ben 34 beden giyiyorum diye ona dar gelmesine rağmen 34 beden alıyor .
Saçıma kahkul kestirdim o da kestirecekmis
Saçımı boyattim aynı renk yaptiracakmis
Kızlar en yakın arkadaşım bu kız benim... Asla kötü düşünmüyorum da son zamanda artık sıkmaya başladı . Önceden mesela aynı bluz çanta alırdık rahatsız olmazdım hatta gittiğimiz yerlerde anlaşıp giyerdik öyle pisti oldum bilmem ne olaylarım yoktur ..
Ona da diyorum biraz özgün ol git kendi zevkine göre al bendekini alma diyorum hiç umrunda değilsiz olsanız rahatsız olur muydunuz ben mi abartmaya başladım
Kırıcı şekilde konuşmuyorum konuşmak da istemiyorum o benim canım üç beş kıyafet vs için aramızı bozacak değilim çünkü o benim en yakınım yeri geldi eşimi de karşıma aldım onun için eşimle bile kavga ettim o kadar değerli düşün ... düzgünce diyorum ki kendi beğendiğin şeyi al senin zevkine güveniyorum diyor dinlemiyor beni fakat son zamanda bunaldım . Bir keresinde bir kadın bizi ikiz zannetti hattaCok can sıkıcı bişey doğru, ama sonucta mağaza da satılan bilinen şeyler yani sen alma da desen kızsan da o gidip alıp sana göstermeyebilir. Alıskanlık olmus belli, bunun önüne gecemezsin bence kırmak istemiyorsan :/
Whatsapp ı silip tekrar yüklediği için bazı kişilerde fotoğrafı gözükmüyormuş olay bu kızın beni engellediği yokmuşSeni gorunce gorumceni sorasim geliyor
Hahahah güzel taktikBen cok rahatsiz olurdum.
Ki kucukkende kardesim boyle yapinca cok pis sinirlenirdim.
Sonra taktik gelistirdim.
Magazada biseye elim giderken bakiyorumki kardesim bana bakiyor. Hemen bi yandaki urune odaklanip " aa ben bunu alicam, su rengini alicam" derdim ve onu elime alirdim.
Sonra kardesim hemen anneme kosup onu almasini isterdi.
Ben yine tamda istedgim urunu alinca onu kandirdiktan sonra, tekrar anneme " bunuda al" teklifini edemezdi.
Sende denemelisin.
Evet benim zevkimi beğendiğini söylüyor ben ona kendin beğendiğin şeyleri al desem de dinlemiyor örneğin bir gömleği çok beğeniyor bana fikrini sorduğunda ben beğenmedim deyince o çok beğendiği şeyi hemen elinden fırlatıyorBenimde hosuma gitmezdi sanirim.ama bazi insanalr pek karar veremez belki sizin giyim sekliniz hosuna gidiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?