En yakın arkadaşımın bende gördüğü her şeyi alması

Valla kuzenim arkadaşına beğendiği gelinliği atıyor 40 gün arayla evlenecekler kız beğenmedim diyip ertesi gün moda evine diktirmeye gidiyor. Demem o ki göstermeyin fikir de istemeyin
Yuh . Gerçi arkadaşım da benim gelinligimden alacağını söyledi önce ben giydiğim için alsın sıkıntı yok

Takmayın kafaya ya bunlar küçük şeyler. Allah başka dert vermesin :)

Bana verdiğiniz enerji saf ego konularınız bu yönde neyse siz devam edin ego tatminine ben aradan çekiliyorum:)
Olan seyi anlatıyorum egoist oluyorum anlamadım gitti :) oyle olsam arkadaşımla aynı kıyafetleri alıp anlasmazdim aynı gün giyelim diye .... sadece son zamanlarda abarttı bende buraya yazdım gene kabahatli oldum

O da her şeye herkese sizin gibi takıyor mu
O daha çok takar ben bişey anlatsam benle alakalı benden daha çok tavır alır karşıdaki tipe ayrıca takıntılı biri değilimdir kendimi yazarak herhalde yanlış ifade ediyorum .

Cok can sıkıcı bişey doğru, ama sonucta mağaza da satılan bilinen şeyler yani sen alma da desen kızsan da o gidip alıp sana göstermeyebilir. Alıskanlık olmus belli, bunun önüne gecemezsin bence kırmak istemiyorsan :/

Bazi bayanlar vardir. Tarzi zevki yoktur. Kararsizdirlar. Kendi karar verip bisi alamazlar hep baskalarinda gorup alirlar.

Bu basligi bile gormek nefesimi kesiyor,
O tarz insanlar herhangi bir zevki olmayanlardir..

Kırıcı şekilde konuşmuyorum konuşmak da istemiyorum o benim canım üç beş kıyafet vs için aramızı bozacak değilim çünkü o benim en yakınım yeri geldi eşimi de karşıma aldım onun için eşimle bile kavga ettim o kadar değerli düşün ... düzgünce diyorum ki kendi beğendiğin şeyi al senin zevkine güveniyorum diyor dinlemiyor beni fakat son zamanda bunaldım . Bir keresinde bir kadın bizi ikiz zannetti hatta

Çok sinir oluyorum böyle insanlara. Hiç mi fikrin zevkin yok da o kızın beğendiğini alıyosun. Yani bi kre iki kere tamam da.. Saç rengine kadar. Bnce ters köşe yap anam bacım

Ben cok rahatsiz olurdum.
Ki kucukkende kardesim boyle yapinca cok pis sinirlenirdim.
Sonra taktik gelistirdim.
Magazada biseye elim giderken bakiyorumki kardesim bana bakiyor. Hemen bi yandaki urune odaklanip " aa ben bunu alicam, su rengini alicam" derdim ve onu elime alirdim.
Sonra kardesim hemen anneme kosup onu almasini isterdi.
Ben yine tamda istedgim urunu alinca onu kandirdiktan sonra, tekrar anneme " bunuda al" teklifini edemezdi.
Sende denemelisin.

Benimde hosuma gitmezdi sanirim.ama bazi insanalr pek karar veremez belki sizin giyim sekliniz hosuna gidiyordur.

Ego ile ne alakası var cok saçma bısey kızın yaptığı konu sahibi şakla aldıklarını yada begenmedıgın seyleri beğenmiş gibi yap

Ben baska acidan bakiorum. Bu tarz birinin insana bisey katacagini düşünmüyorum. Seviyorsun o yuzden yazdığım sinirini bozabilir ama kendi zevki ve fikri olmayan insan boş bi insandir zaten.

Hahahah güzel taktik

Benimde hosuma gitmezdi sanirim.ama bazi insanalr pek karar veremez belki sizin giyim sekliniz hosuna gidiyordur.
Evet benim zevkimi beğendiğini söylüyor ben ona kendin beğendiğin şeyleri al desem de dinlemiyor örneğin bir gömleği çok beğeniyor bana fikrini sorduğunda ben beğenmedim deyince o çok beğendiği şeyi hemen elinden fırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…