Bende ego yoktur yakın çevrem iyi bilir hayatta gorup gorebileceginiz en egosuz insanlardan biriyim teşekkür ederim on yargılı bayan :)Sizdeki bu ego kasıyor güzel bayan:)
Önceden göstermekle alakası yok ki fikir almak için atmıştım abiyemi gitmiş almış ne bileyim alacagini o cok daha faekli bisey dusunuyordu normal zaman da zaten üstümde gördüğüm şeyı hemen gider alırumrum olmaz. rahatsiz oluyorsam da gostermezdim giyecegim seyleri onceden. cozum sende.
Abiyemin aynisini alacagini hiç düşünmedim ki çünkü onun istediği model ve benim aldığım model birbirine baya bir zıt ..o daha farklı bişey düşünüyordu .söylüyorum anlamıyor ki gülüyor sen çok zevkli sin diyorAyyy çok sıkıcı ya:) gizli yapın ve nerden aldığınızı söylemeyin aldığınıx şeylerin etiketlerini yırtın nerden aldığınızı anlamasın:) çok samimi bir arkadaşınız anladığım kadarıyla rahatlıkla söyleyebilirsiniz rahatsız oluyorum diye hem madem huyunu biliyorsunuz abiyenizi neden gösterdiniz:)) yapmayın tehlikeli hareketler bunlaaaar:) ben aşırı uyuz olurdum.. Tamam bir iki bişe olabilirde yuh yani bu çok fazla
Hahahahaha çok iyiymiş...sinsiceYanındayken çirkin şeyleri alacak gibi yap, alma, aldığın şeyleri gizle, yapacağın herşeyin tersini söyle ters köşeye yatır
ne mi bileceksin alacagini? satirlarca yazmissin ya herseyimin aynisini yapiyor diye.Önceden göstermekle alakası yok ki fikir almak için atmıştım abiyemi gitmiş almış ne bileyim alacagini o cok daha faekli bisey dusunuyordu normal zaman da zaten üstümde gördüğüm şeyı hemen gider alır
Diyorum bak bu nasıl diye tarzım olmayan şeyleri gösteriyorum sen onu hayatta almazsın diyor mesela alisveriste bir ürünü çok beğendiği oluyor bana soruyor ve ben genelde beğenmiyorum onun beğendiği şeyleri hemen vazgeçiyor sırf ben beğenmedim dkyeYanındayken çirkin şeyleri alacak gibi yap, alma, aldığın şeyleri gizle, yapacağın herşeyin tersini söyle ters köşeye yatır
Orası öyle de o çok zıt bişey isteyince aklıma gelmedi alacağıne mi bileceksin alacagini? satirlarca yazmissin ya herseyimin aynisini yapiyor diye.
Bana verdiğiniz enerji saf ego konularınız bu yönde neyse siz devam edin ego tatminine ben aradan çekiliyorum:)Bende ego yoktur yakın çevrem iyi bilir hayatta gorup gorebileceginiz en egosuz insanlardan biriyim teşekkür ederim on yargılı bayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?