• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımın bende gördüğü her şeyi alması

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Iyi geceler kizlar ..

Asla rahatsız olmuyordum bu konudan zaten yıllardır böyle fakat son zamanlarda sıkmaya başladı ..

Bir iki saat önce de mesaj geldi kuzenimin düğünu için aldığım abiyenin aynısını gitmiş almış giyip foto cekip gonderdi kendi kuzeninin düğününde giyecek onun düğün daha önce ,her yere koyar fotoğrafı bende koyunca zanneder ki herkes ondan ödünç aldım elbiseyi saçıni da benim istediğim model yaptiracakmis.

Daha kaç kere aynı şey
Bir keresinde alisveristeyiz beraber bir cekete bayıldım denedim hemen tabiki o da denedi ve ben başka ürünler denerken gitmiş ödemis bile .. Bende almadım çünkü her şeyimiz aynı

Ceketimiz kabanimiz pantolon bluzler gomlek ruj rimel küpemiz bile aynı .....bari rengini farkli al yook...

Sırf ben 34 beden giyiyorum diye ona dar gelmesine rağmen 34 beden alıyor .

Saçıma kahkul kestirdim o da kestirecekmis
Saçımı boyattim aynı renk yaptiracakmis

Kızlar en yakın arkadaşım bu kız benim... Asla kötü düşünmüyorum da son zamanda artık sıkmaya başladı . Önceden mesela aynı bluz çanta alırdık rahatsız olmazdım hatta gittiğimiz yerlerde anlaşıp giyerdik öyle pisti oldum bilmem ne olaylarım yoktur ..

Ona da diyorum biraz özgün ol git kendi zevkine göre al bendekini alma diyorum hiç umrunda değil :halay:siz olsanız rahatsız olur muydunuz ben mi abartmaya başladım

Ben de olsam rahatsız olurdum
Sen en iyisi kendin git.o yanında yokken yap alışverişini
Sende görüp beğenip nerden aldın diye sorarsa alakasız bir mağazanın ismini ver.
Gidip almaya kalktığında bulamayacak tabi o mağazada
Sende zaten 2 tane falan vardı.bitmistir dersin
Bir süre böyle idare et

Ayyy çok sıkıcı ya:) gizli yapın ve nerden aldığınızı söylemeyin aldığınıx şeylerin etiketlerini yırtın nerden aldığınızı anlamasın:) çok samimi bir arkadaşınız anladığım kadarıyla rahatlıkla söyleyebilirsiniz rahatsız oluyorum diye hem madem huyunu biliyorsunuz abiyenizi neden gösterdiniz:)) yapmayın tehlikeli hareketler bunlaaaar:) ben aşırı uyuz olurdum.. Tamam bir iki bişe olabilirde yuh yani bu çok fazla

umrum olmaz. rahatsiz oluyorsam da gostermezdim giyecegim seyleri onceden. cozum sende.
Önceden göstermekle alakası yok ki fikir almak için atmıştım abiyemi gitmiş almış ne bileyim alacagini o cok daha faekli bisey dusunuyordu normal zaman da zaten üstümde gördüğüm şeyı hemen gider alır

Bendede vardi boyle bi arkadas. Internetten bisey alirken sorardim guzel mi diye hoop bi bakardim siparis vermis. Hatta sozumde gitcem dye kiyafet bakmistik onunla. Bitabe elbise begenmstm bedeni yoktu ertesi gun gidip alcaktm elbiseyi aksaminda gtms alms oda benden 2 hafta snra sozlencekt ozmn gycekms ben almadm o elbseyi tabi. Ondan sonra onunla alisverisede gitmedim fikirde sormadim ve soyledim ayni seyleri giymekden hoşlanmıyorum diye. Sende soyleyebilirsin ikiz gibi dolasmayalim sevmiyorum ayni seyleri giymeyi dye

Ayyy çok sıkıcı ya:) gizli yapın ve nerden aldığınızı söylemeyin aldığınıx şeylerin etiketlerini yırtın nerden aldığınızı anlamasın:) çok samimi bir arkadaşınız anladığım kadarıyla rahatlıkla söyleyebilirsiniz rahatsız oluyorum diye hem madem huyunu biliyorsunuz abiyenizi neden gösterdiniz:)) yapmayın tehlikeli hareketler bunlaaaar:) ben aşırı uyuz olurdum.. Tamam bir iki bişe olabilirde yuh yani bu çok fazla
Abiyemin aynisini alacagini hiç düşünmedim ki çünkü onun istediği model ve benim aldığım model birbirine baya bir zıt ..o daha farklı bişey düşünüyordu .söylüyorum anlamıyor ki gülüyor sen çok zevkli sin diyor

Önceden göstermekle alakası yok ki fikir almak için atmıştım abiyemi gitmiş almış ne bileyim alacagini o cok daha faekli bisey dusunuyordu normal zaman da zaten üstümde gördüğüm şeyı hemen gider alır
ne mi bileceksin alacagini? satirlarca yazmissin ya herseyimin aynisini yapiyor diye.

Bende de var bi tane .
Ne begenirsem patttt aliyo.
Bazen benim param olmuyo onun oluyo o zaman ifrit oluyorum :63:
Ozgun ol yaa fikrin olsun
Karamursel sepeti gibi tasiyo o kafayi ona yaniyorum:110:

Yanındayken çirkin şeyleri alacak gibi yap, alma, aldığın şeyleri gizle, yapacağın herşeyin tersini söyle ters köşeye yatır :KK62:
Diyorum bak bu nasıl diye tarzım olmayan şeyleri gösteriyorum sen onu hayatta almazsın diyor mesela alisveriste bir ürünü çok beğendiği oluyor bana soruyor ve ben genelde beğenmiyorum onun beğendiği şeyleri hemen vazgeçiyor sırf ben beğenmedim dkye

Valla kuzenim arkadaşına beğendiği gelinliği atıyor 40 gün arayla evlenecekler kız beğenmedim diyip ertesi gün moda evine diktirmeye gidiyor. Demem o ki göstermeyin fikir de istemeyin

Bende ego yoktur yakın çevrem iyi bilir hayatta gorup gorebileceginiz en egosuz insanlardan biriyim teşekkür ederim on yargılı bayan :)
Bana verdiğiniz enerji saf ego konularınız bu yönde neyse siz devam edin ego tatminine ben aradan çekiliyorum:)

Back