gidemez çnkü ailesi ve yaşadıgımız yerdekiler duyrsa kahrolur dişarıay çıkmamz mahalle baskısı var aşırı sekilde
ah ablacım ah burda buna çok önem veriliyor ve akrabaları filn çok kötü insanlar kıza yapamdıkalrını bırakmazlar
hemen aile ve sosyal politikalAR İL MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİN VE orda sosyal hizmet uzmanıyla görüşün. bütün görüşmeler gizli. izniniz olmadan ailenizle bile görüşemezler. sizee yardımcı olurlr
Kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum. Evet kimsenin bilmesini istemezdim. Şikayetçi olamazdım. Ailem bilsin istemezdim. Her türlü aileme ve çevreye karşı ezik hissedebilirdim ama evleneceğim adamdan korkmazdım. Gerekirse hiç evlenmem kendimi tecavüze uğradım diye bi erkeğe ezdirmem. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Liseden sonra okuyup okuyamayacağı kesin değil demişsin. Okuyacak. Başka çaresi yok. Bunu iyice anlasın. Kazanıcak bir yeri gidicek.
Doktor değilse hiçbir erkek bir kere cinsel ilişkiye girmiş kızın bakire olup olmadığını anlamaz bu arada.
Konu sahibi bu mesajı dikkate al.
Kızın suçu ne ki yazıktır, günahtır ya.
Akrabaları da katıysa okulun rehber öğretmenine güveniyorsanız onunla konuşun veya güvendiğiniz sevdiğiniz başka bir öğretmene... Ya da bir psikologtan randevu alın, internetten bakın. Ona danışın.
çok üzüldüm arkadaşın için olay nasıl olmuş ki yani yalnızlarmış mı?
bence kesinlikle şikayet edilmesi lazım. yaptığının cezasını çekmeli.
arkadaşların da dediği gibi sert olmayan bir aile yakınına anlatsın.
kan gelmesi olayı söz konusu ya o yzden diyorum kız sınav öncesinden bunu yaşaı sınava girecek nede çalışacak halde
evet yalnızlarmış ya of benimde elimden birşey gelmiyor ayrıca hamile klam olaslıgıda var sanırım çnkü içine boşlmış hyvan umursamamız bile ya
Peki o pisligin yas kac?
Ama böyle bir egilime sahip bu kisi
Böyle ucuzca kurtulacak.oh ne ala.
Niye bu tür olaylarda kadini hor görürler.
kız kımseye söylenek istemiyor ve o öyle adi biri ki bgnde ben aradım kızın hali ne olacak sen nasıl birisin dedim bana ben halamın kızıyal nışanlanacm arama beni deid oturdum agladım bende ya allahım çok zor durumda bnde öyel çnkü kız kardeşimden farksız
kız kımseye söylenek istemiyor ve o öyle adi biri ki bgnde ben aradım kızın hali ne olacak sen nasıl birisin dedim bana ben halamın kızıyal nışanlanacm arama beni deid oturdum agladım bende ya allahım çok zor durumda bnde öyel çnkü kız kardeşimden farksız
Herkesten kan gelmez ki. Eğer bir kadın ilişkiye girerken kendini sıkmamışsa rahatsa kanamaz. çok gergin olursa kasılır ve kan gelir. Ayrıca kan gelmesi penis boyu ve vajina derinliğiyle ilgili. Merak etmeyin o konuyu. İçiniz rahat olsun. Bir daha ilişki yaşamazsa kimse anlamaz. Zaten fazla açılmamıştır.
Bir daha erkek arkadaşı olursa ona yeterince güvenene kadar hiçbir şey anlatmasın.
Bu sene olmazsa bir sene sonra girer sınava. Nereyi kazanırsa 2 yıllık falan çeksin gitsin. O ilçeden uzaklaşsın. O şerefsiz millete anlatmaz inşallah.
Şeytan diyor ki git bul o manyağı.. of of güvenebilceğiniz bir abiniz ablanız olsa da anlatabilseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?