en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

gidemez çnkü ailesi ve yaşadıgımız yerdekiler duyrsa kahrolur dişarıay çıkmamz mahalle baskısı var aşırı sekilde

Peki o pisligin yas kac?
Ama böyle bir egilime sahip bu kisi
Böyle ucuzca kurtulacak.oh ne ala.
Niye bu tür olaylarda kadini hor görürler.

ah ablacım ah burda buna çok önem veriliyor ve akrabaları filn çok kötü insanlar kıza yapamdıkalrını bırakmazlar

Kızın suçu ne ki yazıktır, günahtır ya.
Akrabaları da katıysa okulun rehber öğretmenine güveniyorsanız onunla konuşun veya güvendiğiniz sevdiğiniz başka bir öğretmene... Ya da bir psikologtan randevu alın, internetten bakın. Ona danışın.

Son düzenleme:

kan gelmesi olayı söz konusu ya o yzden diyorum kız sınav öncesinden bunu yaşaı sınava girecek nede çalışacak halde

çok üzüldüm arkadaşın için olay nasıl olmuş ki yani yalnızlarmış mı?

bence kesinlikle şikayet edilmesi lazım. yaptığının cezasını çekmeli.

arkadaşların da dediği gibi sert olmayan bir aile yakınına anlatsın.

Asıl şimdi çalışması lazım o sınava
Şimdi hedeflerine sarılması lazım
Yoksa o hayvanın verdiğinden daha fazla zarar verir kendine.
O çevreden çıkması, okuması lazım
Yoksa hayatı boyunca sıkışır kalır orada yaşadıklarıyla

kız kımseye söylenek istemiyor ve o öyle adi biri ki bgnde ben aradım kızın hali ne olacak sen nasıl birisin dedim bana ben halamın kızıyal nışanlanacm arama beni deid oturdum agladım bende ya allahım çok zor durumda bnde öyel çnkü kız kardeşimden farksız

buyuk gecmıs olsun canım bencede ailesıne soylemesı lazım sonucta tecavuze ugramıs tore dıye sacma bır durum yoksa ailesınde bence soylemelı ve sıkayet etmelı yoksa ılerde daha cok uzulur zaman gectıkten sonra ailesı ınanmaz ve ozaman daha cok uzulur opıs tecavuzcu elını klunu sallayarak gezmesın ortalıkta ıntaharı felanda sılsın kafasından dunyanın sonu degıl bı kızlık zarı ıcın canına kıymasın uzmesın kendını allah yardımcısı olsun ınsallah

tekrar edıyorum sakın bunu sıneye cekmeyın..

çocuk işi tehdıt boyutuna getırıp,benımle yatmazsan herkese anlatırım dıyıp;sureklı onu bırlıktelıge zorlayabılır..

veya orneklerını gördük;baskalarına pazarlamaya kadar varabılır tehdıtle..

evet yalnızlarmış ya of benimde elimden birşey gelmiyor ayrıca hamile klam olaslıgıda var sanırım çnkü içine boşlmış hyvan umursamamız bile ya

kan gelmesi olayı söz konusu ya o yzden diyorum kız sınav öncesinden bunu yaşaı sınava girecek nede çalışacak halde

Herkesten kan gelmez ki. Eğer bir kadın ilişkiye girerken kendini sıkmamışsa rahatsa kanamaz. çok gergin olursa kasılır ve kan gelir. Ayrıca kan gelmesi penis boyu ve vajina derinliğiyle ilgili. Merak etmeyin o konuyu. İçiniz rahat olsun. Bir daha ilişki yaşamazsa kimse anlamaz. Zaten fazla açılmamıştır.

Bir daha erkek arkadaşı olursa ona yeterince güvenene kadar hiçbir şey anlatmasın.

Bu sene olmazsa bir sene sonra girer sınava. Nereyi kazanırsa 2 yıllık falan çeksin gitsin. O ilçeden uzaklaşsın. O şerefsiz millete anlatmaz inşallah.

Şeytan diyor ki git bul o manyağı.. of of güvenebilceğiniz bir abiniz ablanız olsa da anlatabilseniz.

evet yalnızlarmış ya of benimde elimden birşey gelmiyor ayrıca hamile klam olaslıgıda var sanırım çnkü içine boşlmış hyvan umursamamız bile ya

Hamile kalmaz adetinin son günü.

bu çocuk kaç yasında allah aşkına ? halasının kızıylada nişanlanmıcak bence sadece o kızın bakireliğni bozdu basına kalmasın evlenmemek için uyduruyo adiiiii ay nasıl sinirlerim tepem cıktı !!!!!!!! hadım etmek lazım bunlarıı kesiceksin kökünden bakim o zaman nasıl tecavüz edicek nasıl tatmin edicek kendini !!!!!!

Halasının kızıylamı nişanlanacak
Allah bilidği gibi yapsın
Bu şeref yoksunu şimdi nişan yapacak , bu kıza ettiği yanına kar mı kalacak
Tek sözüyle hapiste ahhhh ama şikayet etmiyorsunuz

anlatsak ne işi vardı erkegın yanında ne şi vardı sevgiliyel derler bakmazr ki ne hlde oldugunua kızın

bir uzmandan yardımalın. kendi başınıza halledemezsiniz. en azından psikolojik olarak yıpranırsınız. tekrar diyorum hemen aile ve sosyalpolitikalar il müdürlüğüne gidin. o da olmazsa alo 183 le derdinizi anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…