en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

bebies

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
68
0
6
34
Düzce
bu konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum eski svgilisi zorla sahip oldu oan tecavuz etmiş hayvan kız bakireydı kız çok kötü durumda intahar etmeyi düşünüyor ne desem fayda etmiyor zaten bnde çok kötüyüm benimde canım çok sıkılıyor bekareti gitti kimsey anlatamıyro ailesi akrabaları çok sert bu konuda ve lise sondayız liseden sonrda okuyacayı pek kesin degil ailesi birne verebilir yada birine aşık olursa nasıl açıklayacagını blmiyor inthar edicem diyor sürekli of napmalıyım ona buraya yazdıgınız her cevabı oan göstercem sizce bu bekaret işine nasıl çözüm olabilirz diktrimk bri çözüm ama bilmiyorum karsındaki insanıda kandırmak istemez napcaz biz ben durumana kahroluyorum ....akıl verin bize lütfen

Bekaret olayını boşverin şimdi, yanında mı şu an? Yanındaysan yalnız bırakma bir süre..
O iti de yanına yaklaştırma.

Önce kendini bir toparlasın..Gerekirse psikologtan yardım alın..

Bekaret olayını boşverin şimdi, yanında mı şu an? Yanındaysan yalnız bırakma bir süre..
O iti de yanına yaklaştırma.

Önce kendini bir toparlasın..Gerekirse psikologtan yardım alın..

kız gtmeye krkuyor biz bri ilçede yaşıyoruz herkes tanır birbrlerini bu bri duyulsa kıyamet kopar yaşayamaz artık başka yer egtme durumumuzda yok suanda allahım ebn bu kıza nasıl yardım edebilrim ya

Sakın arkadaşını yalnız bırakma. Bence diktirmek falan çözüm değil saçmalamayın. Bekaret bu kadar önemli değil bu durumda. Ailesi istediği kadar katı olsun bilmeleri gerek. Başkasından bir kötülük daha göreceğine ailesi öğrensin daha iyi. Şikayetçi olun. Kesinlikle o hayvan herifi şikayet edin. Korkmasın.

Son düzenleme:
En doğrusu elbette şikayet edilmesi. Ama ailesi de öğreneceği için buna cesaret edemeyebilirler..Keşke şikayet etseniz de o pislik te cezasını çekse

Ailesi birine verirse evlenmeyecek canım daha lisedesiniz bunları düşünmeyi bırakır mısınız? bekaret en son düşüneceğin şey olsun. Onu bu konuda rahatlatmaya çalış. Gerçekten aşık olduğu erkek ona bekaretini sormayacak.

Aileden anlayış gösterebilecek bir büyük varsa ona danışsın. O adamla bir daha görüşmeyin sakın. Yani biraz daha büyük olsanız şikayetçi olun dicem de ailenizden korkuyosunuz.. Of off Nerden buluyosunuz bu adamları..

Tecavüz bu sonuçta ailesi ne kadar sert olursa olsun
Kızına hayvanın teki tecavüz etmiş bunu bilmek hakları.
Bu gizli kapaklı çözülebilecek bir sorun değil.
Kesinlikle ailesine anlatın şikayetçi olun.
Arkadaşın için yapabileceğin tek şey onu bu konuda cesaretlendirmek ve
hep yanında olmak..

lise sondasınız? yaşınız kaç? eğer 18 e girdiyse ailesinin haberi olmadanda dava açabilir bence pek bu dava mahkeme işlerini bilmiyorum ama bence yanına bırakmasın ilerde evleniceği adamada aynen bu şekilde olanları açıklasın utanılıcak bişeyi yok bi hayvanın yaptıgı şeyden ötürü kızlık zarını diktrmesinede gerek yok! birde o cocuk yakınınızda mı? sürekli görebilcegniz yerdemi?

birde intihar falan bunları düşünmesin bi zar için hayatından mı vazgeçicek ilerde yaşıcağı güzel günleri düşünsün ama sakın bunu o cocugun yanına bırakmasın sırf intikamını almak için bile vazgeçsin bu düşünceden

ayrıca 3 gün önc eoldu olay içien boşlmış hamile kalabilirmi bide dedigine göre adetinin son günüymüş

Şikayet edin..ne olacaksa olsun..bu durumda düşüneceğiniz en son şey bekaret olmalı..diktirmeyi falan düşünmek senin arkadaşının psikolojisini rahatlatmaya yetmez..bir an önce ailesinden kendisine en yakın hisettiği kişiyle paylaşsın durumu..ne bilim bi abla bi teyze bi abi falan..sonrasında aileye o söylesin..ama mutlaka şikayette bulunmalısınız..O hayvan elini kolunu sallaya sallaya gezmemeli ortalıkta...

bılmıyorum ama seven ınsan hersekılde sevdıgıyle bırlıkte olur..

yalan söylememek lazım..kaldıkı bıgun bu ortaya cıkabılır..

gızlencek bıse yok,aıleler bılmesede,kocası olacak kışı bılmelı bence..

ayrıca her bırlıkte olduğu ınsana bunu anlatmaya kalkmasın,faydalanmaya calısan olabılır..

bunun ayırırmını nasıl yapcak onu bılemıyorum tabii..

ama sımdıkı genclerımız daha anlayışlı,namusu bacak arasında aramıyorlar bence..

(Isın tecavüz boyutunu unutup dırek ılerıye yonelık yazmışım kusura bakma;bu durumda kendı basınıza bunu halledemezsınız..
evet sıkayet edılmesı lazım yoksa bunun tekrarı olabılır o kışı tarafından..hatta ıs tehdıt boyutuna bıle gelebılır..benımle olmazsan herkese soylerım gıbısınden..) hamıle olacağını sanmam adetın son gunuyse

Son düzenleme:

allah belasını versn onun adi şrfsz adam ya nasıl kıydı gencecik kıza of off napcaz blmiyorum

hemen aile ve sosyal politikalAR İL MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİN VE orda sosyal hizmet uzmanıyla görüşün. bütün görüşmeler gizli. izniniz olmadan ailenizle bile görüşemezler. sizee yardımcı olurlr

Ailede ya da akrabalarda en anlayışlı kimse ona söyleyin. Teyze,hala,dayı,abla,abi vs. herkes olabilir bu. Bunu aileye anlatmanın en yumuşak yolunu bulup konuşsunlar. Siz söylerseniz dediğiniz gibi katı bir aile ise tepki göstermemeleri için böyle yapın. Aileden birine mutlaka anlatın. Aile kesinlikle bilmeli. Nasıl bir aile olursa olsun... Yemişim toplum baskısını. Bir kızın hayatı, psikolojisi söz konusu. Ve bir hayvanın pisliği söz konusu...

Kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum. Evet kimsenin bilmesini istemezdim. Şikayetçi olamazdım. Ailem bilsin istemezdim. Her türlü aileme ve çevreye karşı ezik hissedebilirdim ama evleneceğim adamdan korkmazdım. Gerekirse hiç evlenmem kendimi tecavüze uğradım diye bi erkeğe ezdirmem. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Liseden sonra okuyup okuyamayacağı kesin değil demişsin. Okuyacak. Başka çaresi yok. Bunu iyice anlasın. Kazanıcak bir yeri gidicek.

Doktor değilse hiçbir erkek bir kere cinsel ilişkiye girmiş kızın bakire olup olmadığını anlamaz bu arada.

ah ablacım ah burda buna çok önem veriliyor ve akrabaları filn çok kötü insanlar kıza yapamdıkalrını bırakmazlar

ayrıca 3 gün önc eoldu olay içien boşlmış hamile kalabilirmi bide dedigine göre adetinin son günüymüş

Kalmaz rahat olsun..
Bunları düşünmesin şimdi..Biraz kendine gelmesi lazım.
Arkadaşların dediği gibi, çevrenizde bu olayı anlayabilecek, destek olabilecek bir büyüğünüz yok mu?

Küçük yer diyorsunuz , ya o şerefsiz herkese anlatırsa, ya anlatırmm diye faydalanmaya çalışırsa.
Evine mi gitmiş çocuğun, aileyle paylaşmanız gerekli
Tecavüz üstü kapatılacak bir durum değil
Vakit geçtikçe delliler siliniyor vücuttan
Çok zor , illesöylemeyecez diyorsanız da yanında kalın, o pislikten uzak tutun,
Başka şehirde univesiteye gitmesini hedefletin ki bir amaç edinsin , uzaklaşsın oaralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…