bu konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum eski svgilisi zorla sahip oldu oan tecavuz etmiş hayvan kız bakireydı kız çok kötü durumda intahar etmeyi düşünüyor ne desem fayda etmiyor zaten bnde çok kötüyüm benimde canım çok sıkılıyor bekareti gitti kimsey anlatamıyro ailesi akrabaları çok sert bu konuda ve lise sondayız liseden sonrda okuyacayı pek kesin degil ailesi birne verebilir yada birine aşık olursa nasıl açıklayacagını blmiyor inthar edicem diyor sürekli of napmalıyım ona buraya yazdıgınız her cevabı oan göstercem sizce bu bekaret işine nasıl çözüm olabilirz diktrimk bri çözüm ama bilmiyorum karsındaki insanıda kandırmak istemez napcaz biz ben durumana kahroluyorum ....akıl verin bize lütfen
Bekaret olayını boşverin şimdi, yanında mı şu an? Yanındaysan yalnız bırakma bir süre..
O iti de yanına yaklaştırma.
Önce kendini bir toparlasın..Gerekirse psikologtan yardım alın..
Polise gidip sIkayette bulunmali!!!
bu konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum eski svgilisi zorla sahip oldu oan tecavuz etmiş hayvan kız bakireydı kız çok kötü durumda intahar etmeyi düşünüyor ne desem fayda etmiyor zaten bnde çok kötüyüm benimde canım çok sıkılıyor bekareti gitti kimsey anlatamıyro ailesi akrabaları çok sert bu konuda ve lise sondayız liseden sonrda okuyacayı pek kesin degil ailesi birne verebilir yada birine aşık olursa nasıl açıklayacagını blmiyor inthar edicem diyor sürekli of napmalıyım ona buraya yazdıgınız her cevabı oan göstercem sizce bu bekaret işine nasıl çözüm olabilirz diktrimk bri çözüm ama bilmiyorum karsındaki insanıda kandırmak istemez napcaz biz ben durumana kahroluyorum ....akıl verin bize lütfen
Ailesi birine verirse evlenmeyecek canım daha lisedesiniz bunları düşünmeyi bırakır mısınız? bekaret en son düşüneceğin şey olsun. Onu bu konuda rahatlatmaya çalış. Gerçekten aşık olduğu erkek ona bekaretini sormayacak.
Aileden anlayış gösterebilecek bir büyük varsa ona danışsın. O adamla bir daha görüşmeyin sakın. Yani biraz daha büyük olsanız şikayetçi olun dicem de ailenizden korkuyosunuz.. Of off Nerden buluyosunuz bu adamları..
bılmıyorum ama seven ınsan hersekılde sevdıgıyle bırlıkte olur..
yalan söylememek lazım..kaldıkı bıgun bu ortaya cıkabılır..
gızlencek bıse yok,aıleler bılmesede,kocası olacak kışı bılmelı bence..
ayrıca her bırlıkte olduğu ınsana bunu anlatmaya kalkmasın,faydalanmaya calısan olabılır..
bunun ayırırmını nasıl yapcak onu bılemıyorum tabii..
ama sımdıkı genclerımız daha anlayışlı,namusu bacak arasında aramıyorlar bence..
ayrıca 3 gün önc eoldu olay içien boşlmış hamile kalabilirmi bide dedigine göre adetinin son günüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?