en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

rehber hocamı aradım dün gece durumu braz açtım evine davet etti bende aldım arakdaşımı götürdüm neden insanı daha çok üzüyosunuz.

arkadaşlar birbiriniz ile didişmeyi kesin..

konu sahibi gelmiş, açıklamada bulunmuş,, konuyu oraya buraya çekmenin bence bir anlamı yok şimdilik..

rehber hocamı aradım dün gece durumu braz açtım evine davet etti bende aldım arakdaşımı götürdüm neden insanı daha çok üzüyosunuz.

Gitme öyle kimsenin evine sana benden abla tavsiyesi başına iş alırsın kimden geleceği belli olmaz

ne önerdi peki napıcaksınız şimdi
şikayet edecek misiniz aileye anlatacak mısınız
o kadar yorum yapıldı bilgi verin en azından

Son düzenleme:

Canım rehber öğretmenin ekstra mesai yapıyor sanırım. Bugün cumartesi ya hani...Ya da sizin gelip bir şeyler anlatacağınızı hissetti de okula mı gelesi tuttu bilemedim. Ama konuyu yemedim. Evli adamla birlikte olmuşsun, adam seni ortada bırakmış. Senin etekler tutuşmuş, diktirmenin yollarını arıyorsun.

*derken açıklamada bulunmuşsun. Umarım doğru söylüyorsundur ama ben inanmıyorum artık.

Son düzenleme:

Hiç üzmeyin daha fazla diye acındırmaya da girmesin. Böyle böyle oldu pişman oldum desin yemin ederim yargılamayacağım özelde birebir de konuşurum, tavsiyeler veririm, yeter ki dürüst olsun

Hiç üzmeyin daha fazla diye acındırmaya da girmesin. Böyle böyle oldu pişman oldum desin yemin ederim yargılamayacağım özelde birebir de konuşurum, tavsiyeler veririm, yeter ki dürüst olsun

Aynen öyle. İnsanların yaşadıkları şeyleri yargılamak kimsenin haddine değil zaten. Yeter ki doğruyu söylesin. İstediği kadar konuşuruz. Ama bu şekilde kendimi kandırılmış ve duygularımı da sömürülmüş hissediyorum. Oturup üzüldüm bir de yani. Hiç hoşuma gitmiyor.

İyi olmuş bir büyüğünüze açmanız bu mevzuyu..
Nasıl bir yardımda bulunacak? yani hangi yol izlenecek konuşmuşsunuzdur illaki?

Ya noldu ki ben okumadım dünden beri yorumları, kaçırdığım bişey mi oldu:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu sahibesinin açtığı diğer konulara bakın. Birinde evli bir adama aşık olduğunu, diğerinde üniformalı adamlara hayranlık duyduğunu anlatmış. - ki bu arkadaşına tecavüz ettiğini iddia ettiği kişi de evli bir adammış yani. Az öncede yorum yazdı, bugün arkadaşımı rehber öğretmene götürdüm falan diye. E bugün cumartesi... Sonra başka şekilde bunu da kıvırdı tabi. Konuya inancımızı yitirdik yani.

Konu bana samimi gelmedi. Normalde fake bu demem konulara ama kızın eski konularına bir göz atarsan medcim evli bir sevgilisi varmış, üniforma takıntısı vs. vs. Bir de ne önersek karşı çıkıyor. Böyle deyince de cumartesi cumartesi gidip rehber öğretmeniyle görüşmüş defalarca da arkadaşımı götürdüm diyor. Ben inanmadım, sezgilerim konuda çarpıklık var diyor. Dürüst ol canımızı ye diyoruz biz de.

canım evli demedi halasının kızıyla nişanlı dedi adam için

Son düzenleme:
ben yanlış anlaşıldım öncelkle benim yaptıgım hatalar bana aittir kimseyi ilgilendrmez ki bu sitede paylaşmam biraz destek bulmak amacıyllaydı ayrıca ben bilmiyromuyum eski konularımı görebildiginizi sizce yalan söylesem byle bir hataya düşermiyim ? profiliem bakacagınızı bilmecek kadar aptal degilim.ki yalan olsa sahte hesap açıp konuyu yien acabilirdima am benm art nıyetım olamdıgı için burdan açtım allah razı olsun yardımcı oldunuz bu arada rehberlk hocamı aradım buraya konu açtıktan sonra akşam yorumalrı gördükten sonra ve sabah kadar düşündüm oda yardımcı olacagını söyledi ve ebien gtme bişey olur diyenelre söylüyorum bayan hoca kendisi gttik konuştuk ögretmenimzde saolsun çok ilgilendi arkadaşım suanda bıraz daha iyi düşünebiliyor hocamız bizi tanıdgı bir emniyet amirien ynlendirecek ayrıca insanlar o kadar güvenilmez olmuş ki gerçek yanlış kisme anlayamıyor konuya inanmayanlara birşey de diyemem çnkü sizi byel sahte konularla kandıranlarda süç kurunun yanında yaşta yanıyor malesef ve ablalarım gerçekten allah razı olsun hepiniz çok ilgilendinz belki bu konuyu açmasam bnde susacktım ama burdaki yorumlar sayesnde birşeyelr yapmam gerektigni anladım.herkese çok teşkkrü ederm allah bin kere razı olsun.

Canım keşke ben haklı olsam da şu konu yalan olsa ama doğru söylüyorsan da umarım bir an önce çözüm yolu bulursunuz ne diyeyim ki... Umarım duygularımız sömürülmemiştir.

Canım keşke ben haklı olsam da şu konu yalan olsa ama doğru söylüyorsan da umarım bir an önce çözüm yolu bulursunuz ne diyeyim ki... Umarım duygularımız sömürülmemiştir.

evet keşke yalan olsaydı ve bende sahte konu açsaydım bende bunun yalan olmasını isterdm ama malesef degil işte.

Cevap yazmıyor olmasıyla ilgili bir şey demedim. Çözüm önerilerine karşı önyargılı olduğunu söylüyorum. Sizin söyledikleriniz tamamen alakasız benim dediklerimle. Evet onun başından beri farkındayım. kendimi onun yerine koyup düşünüyorum bu konuda zaten. Çünkü benim başıma gelse susar otururdum. Kimseye söyleyemezdim aynen böyle. Ama o ilçeden nasıl kurtulurum onun planlarını kurardım. Üniversiteyi kazanmak için hırslanırdım... Bana gelen üniversite önerisini hayır diye kestirip atmazdım..

Son düzenleme:

Anladım, ama bu tecavüzcü it bi akrabasıyla nişanlı değil miydi? Dün sanki öyle okudum ben.

Ya benim aklıma eski konulara bakmak hiç gelmiyor. Böyle durumlarda bakmak gerekiyor demek.

Hoş bazı saplantılı duygularının olması, arkadaşının tecavüze uğramamış olabileceğini göstermez tabi.
Ama konu doğru değilse pes derim. Dün çok üzüldüm çünkü bu konuya.

Bilmiyorum epey karıştı şu an aklım. :44:
Umarım konu doğrudur bile denmiyor, umarım yalandır demek istiyorum.
Biri tecavüze uğrayacağına varsın yalan olsun bu konu.
Ama eğer yalansa? diye düşünüyorum...Orada işte biraz da yine kan beynime sıçrıyor. Çok üzüldüm bende çünkü.
Duygularım sömürüldü gibi hissettim bir an deli oldum. :44:

Son düzenleme:
Bir yerden sonra konu güvensizlik yaratınca , başka şeyler gelmeye başlıyor akla.
Güzelim bu durumu sen o evli sevgilinle yaşamış olmayasın.
Bence mevzu neyse net ol, gerçekten yardımcı olunabilecek birşey varsa yolyordam gösterelim.
Bak nerdeyse kızım olabilecek yaştasın.
Zaten konu başka bir noktaya geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…