en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

bu konuyu benim için açılmadı lütfen bu konu arkadaşımla alakalı birşey.

Bana da konu sahibinin kendisi gibi geliyor aslında.
Her şeye itiraz etmiş bir de. Yapılacak her şey söylenmiş zaten. Madem her şeye hayır demiş kabul etmemiş.
Susup oturulsun öyleyse. Kız yaşadığı ile kalsın. Hayvan herif yaptığı ile kalsın.
Hatta kızların sessizliğinden faydalansın, ileride bir gün tehdit etsin onu, zorla yine beraber olsun.
Kızlar sessiz diye iyice cesaret bulsun. Başka kızlara da yapmaya başlasın. Oh ne iyiymiş öyle.

Öyle bir duruma düşsem benim ailem de güle oynaya karşılamaz tabii ki ama bu kadar kötü bir konumdayken insan ne olsa tutunacak dal arar. Denize düşen yılana sarılır hesabı. Ya hakkaten bol keseden atıyorlar ya da bunu bu kadar sindirecek kadar psikolojileri bozuk. Adam nişanı yapmış keyfine bakacak

Ben ne olursa olsun ailenin her türlü tepkisine rağmen ailenin bilmesinden yanayım şu anda. Bilmiyorum çok mu pembe gözlükle bakıyorum olaya ama...

Ben ne olursa olsun ailenin her türlü tepkisine rağmen ailenin bilmesinden yanayım şu anda. Bilmiyorum çok mu pembe gözlükle bakıyorum olaya ama...

Belki bilmiyorum tecavüze uğradı diye zorla evlendirilen, öldürülen kızlar da yok değil ama bu kadar çıkmazdayım olayı da fazla bir konu için, ben hala nasıl bu kadar egosantrik düşünüldüğüne şaşıyorum. Eczaneden alırken biri görecek müdüre şikayet edecek... Müdürün de binlerce öğrenciyle işi yok aileyi arayıp "kızınız norlevo içerken görülmüş " diyecek...

Son düzenleme:

canım açıkçası o konuyu görünce benim de bu aklıma geldi üniforma olayı filan ilginç
ilk etapta olayın doğru olduğunu düşünüyodum ama şimdi şüphelenmedim değil
günahını almak istemiyorum ama bi tuhaflık var sanki
kendi isteğiyle yakınlaşıp sonra olayı kontrol edememişte olabilir gibime geliyo çünkü genelde bekaret ve hamilelik riskine yoğunlaşmış yaşadığı travmadan pek bahsetmemiş
genelde de kızlar hep bu sebeplerden konu açıyo buraya
bi de adam halamın kızıyla evlenicem filan da demiş bilemedim o yüzden

valla şimdi gelip bize saydırabilir konu sahibi genelde böyle durumlarda bizi suçlu çıkarıyolar şüpheleniyoruz diye
gelip açıklama yapsa keşke

Son düzenleme:

Siz dini inancinizdan dolayi kapali giyinebilirsiniz. Herkez dindar degildir. Dindar ve kapali olmayan kisimda tecavüzü davet etmiyor. Biz bu konuda hemfikir degiliz. Siz halen "kapali giyersek tedbir almis, tecavüz olayinda bize suç kalmaz" fikrindesiniz. Bende her tecavüz olayinda, kadin ne giyinirse giyinsen her zaman suçlu erkektir diyorum. Hatta kadinin bir suçu bile yoktur düsünüyorum.

Ayrica tecavüz olayi sadece seks degil. Karsindakinin üzerine hakimiyet kurmak asil gaye. Böyle tip erkekler için açik kapali zaten fark etmiyor.

Just... http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690531
Bu konuya bakar mısın? Arkadaş konusunda evli birine aşık olduğunu söylüyor. Bir başka konusunda da üniforma takıntısından bahsediyor, zaten altına yorum yapmışsın az önce...

aynen öyle düşündüm konu sahibi açıklama yapmış birkaç üst mesajda konu benle ilgili değil arkadaşımla ilgili lütfen demiş
Tamam diyelim madem

evet bunu kastediyorum zaten bu yüzden gerçekçi gelmedi diyorum

bende otobüste tacize uğramıştım bi kere
kıştı ve üzerimde mont vardı heryerim kapalıydı
oradaki bi bayanda öyle gösterişli küpeler takarsan olacağı bu demişti
o yüzden toplumda böyle bi düşünce var sanırım
nedense tacize uğrayınca bayanda da suç varmış gibi algılıyolar

Küpeden tahrik olan erkeğin...
Ayak bileğinden, saçtan, gözden tahrik olan erkeğin de...

Konu benim için inandırıcılığını yitirdi.
Ortada gerçekten bir tecavüz varsa da bu arkadaşın kendisinin başına geldi bence.

Cok korkunc .. Of sakin yanliz birak ve ona deki hayat cok uzun senin gbi iyi arkadaslari oldugu muddetce atlatacaktir ..

Boyle pislikler oluyor adiler vicdansiz uckursuzlsr ..

Eger ailesi birkac sene sonra evlendirelim derse yada birine asik olursa zarini diktirebilir. Bunu soylerken sunu dusunmesin ustunu ortmek asla.

Eger seneye 18 i dolunca dava acarsa en dogrusunu yapmis olur o pislikte cezasini adaletten vulmazsa

allahtan bulsun .

bütün yürumlarını şaunda okudum ve bügün arkadaşımı alıp okuldaki rehber hocamın yanıan gttım ona zorla herşeyi anlattrdım dün akşam yazdıklarınızdan sonra aklıam başka birşey gelmedi ve ögretmenimiz yardım edecegini söyledi inş bundan sonra herşey daha iyi olacak çok teşkkr ederm yorumlarınız için siz olmasaydınız cesaretlenip arkadaşımı tutup zorla ögretmenımın yanına götüremezdim o yzden sabhtan beri siteyede bakamadım şimdi herkesin içini rahatlatmak için yaızyorum heresten allah razı olsun bize yol gösterdiniz.

Amaaaaaan en başta çok üzüldüm gerçek sanıp ama bence tecavüz mecavüz yok konu sahibi bal gibi birlikte olmuş sonra adam bundan hevesini alınca bunu bırakmış..şimdi de diktirmenin yollarını arıyo..başka da bir şey demiyorum..eğer bu kadar korkuyo olsaydı bin kere söylenenleri dikkate almıştı..boşuna tavsiyelerde bulunmayalım arkadaşlar...

Yok son dakikada iyi kıvırdı. Rehber öğretmenine götürmüş zorlamış cesaretlenmiş falan falan..
Arkadaşını götürdüğünü neden bu kadar çok cümlede belli etmiş anlamadım
Zaten arkadaşını götürecekti ki kendisi tecavüze uğramadı sonuçta dimi

Dipnot: Bugün de cumartesi...

Son düzenleme:

Heh ben de onu dicektim dipnotu görmedim:) cumartesi cumartesi küçük bir ilçede okulda bir rehber öğretmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…