En yakın arkadaşım değişmiş mi yoksa ben mi çok duygusalım?

Yaa sormayın. Yaptıklarımı düşününce benim de zoruma gidiyor. Bi de mesaj attım tekrardan. Suçsuz yere kendime laf saydırdım.

Maalesef insanlar sonradan değişiyor. Bende yakın zamanda en yakın arkadaşımla takmıştım, yıllardır dosttuk. Bu insan ben kaza geçirdiğim de sadece mesaj atmakla yetindi aynı yerde olmamıza rağmen babaannesinin misafirlerini ağırlamak için güya yanıma gelmedi.ben soğuk davranınca geldi. O gün aslında koptu bişeyler ama bende görmezden geldim çünkü onu çok seviyordum. Sonra tabiki bu arkadaşım kendini geri çekmeye yaşadığı hiç bişeyi anlatmamaya başladı vs. Babasının bi sağlık sorunu çıktı, benim hayatım ona nazaran daha düz koşuda gidiyordu sanırım sebep bu, ben derdim olsa da pek yansıtmam hayatım yolunda gidiyor gibi görünür o da sanırım hayatlarımızı karşılaştırdı, çok aklı başında bir insan kıskandı demek istemiyorum ama öyle bir his oluştu bende. Ve saçma sapan bir telefona çıkmama meselesinden kavga ettik. Sonra bende aradım mesaj attım salak gibi ama dostluğum için eşimden geleni de yaptım. O yüzden içim rahat, sizin de olsun. İçinize oturuyor ama elinizden geleni yapınca rahatlayıp benlik bişey yok moduna geçiyorsunuz. Maalesef uzun soluklu arkadaşlıklar bu oluyor, sıkmayın canınızı. Kusura da bakmayın ben de içimi döküverdim bi an

Benim de bir arkadaşım var. Bir buçuk yıl önce annesi vefat etti. Haberi duyunca kahroldum ve arkadaşıma destek oldum tabi ki. Bu olay geçtikten sonra bana karşı eskisi gibi samimi davranmamaya başladı. İlk önce üzüntüdendir kolay değil diye düşündüm ama aradan zaman geçti yine bir şey değişmedi. Sonra öğrendim ki annesi öldüğünde ona bir baş sağlığı bile dilemeyen kişiyle can ciğer kuzu sarmasıymış. İnsanlar gerçekten çok değişik. Ama ben pişman değilim her ne kadar kıymetim bilinmese de, ben bir karşılık bekleyerek destek olmadım arkadaşıma sonuçta, sadece anlamada güçlük çekiyorum.

Aynısını yaşadım geçmişte. Bir arkadaşımın babası vefat etti. O da dostumdu. Onunla ülkenin diğer ucundaki memleketine gittim. Destek oldum. Sonra ben memleketime dönünce sürekli aradım. Açmamaya başladı. Sonra merak ediyorum seni diye mesaj attım. Yalnız kalmadı gerekiyormuş. Ben bencilmişim. Sadece kendi merakımı düşünüyormuşm. Yalnız kalmak istiyor anlamıyormşm. Neyse aramadım bi süre. Evine gittim kapıyı açmadı. Tabi sosyal medyadan da takip ediyorum. Doğum günü kutlamaları, işte düğünü olacak kına gecesi falan gayet iyi. Sonra evlendi. Eş durumu ile memleketine gidiyor. Giderken soğuk bir mesaj. Eşyalarınız evde gelin alın. ( Ev kurarken bizimkiler halıdan tutun bulaşık makinesine bir sürü eşya vermişti. Babam ve annem ona çok baktılar annelik babalık yaptı. Bi veda bile etmedi)

Yazının başında dedim ya o herkese yalakalık yapan, her kötülüğü yutan kız gitmiş böyle bir kız gelmiş. Sizce de değişim büyük değil mi?
Yaşantısı çevresi değiştiği için burnu büyümüş olabilir siz elinizden geleni yapmışsınız boşverin değer bilmiyor demek ki

Arkadaşınız ne oldum delisi olmuş atanıp kocacık bulunca
Malesef böyle insanlar hepimizin karşısına çıkıyor
25 yıllık arkadaşım güya oğlum 4.5 yaşında hala görmedi. Bugün facede gördüm kolu kırılmış geçmiş olsun mesajı attım oğlumda kim o anne diyor
Arkadaşıma anlattım seni daha hiç görmeyen hayırsız teyzen oğlum dedim diye
Cevabı ne biliyormusunuz
He ya birde o var denk gelmedi hiç
Ve bu arkadaşım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kardeşim dediğim kişiydi bir zamanlar, o yüzden boşverin kimsenin bir yerlerini kaldırmayın daha da konuşmayın

Öyle olan herkesi çıkardım ben hayatımdan vefasızlığa tahammülüm yok
Ben sizin arkadaşınız olabilir miyim ne güzel arkadaşsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…