En yakın arkadaşım değişmiş mi yoksa ben mi çok duygusalım?

Evet, insanlar gerçekten çok değişik. Olayın yaşandığı gün ben de çok üzüldüm ama artık daha iyi görebiliyorum bazı şeyleri. Tüm arkadaşlığımız boyunca verdiğimin çeyreğini bile alamadım yine de bir kere bile of demedim. Bence bizim gibileri kırmaktan korkmuyorlar çünkü ne olursa olsun ellerinin altında olabileceğimizi düşünüyorlar. Bence silkinip kendinize gelmeli ve hayatınızda az ama öz insan olmasını sağlamalısınız :)

Di mıı ben de öyle düşünüyorum. Çok çıkarcı değiller mi sizce de
kesinlikle öyleler. sizi anlıyorum insanın en yakın arkadaş dediği kişi tarafından böyle kolay silinmek insana ağır geliyor.ama bir taraftanda içinizin rahat olması lazım siz herşeye rağmen bir adım attınız o sırt çevirdi ve sizin gibi bir DOSTu kaybetti. siz sadece nankör bir insandan kurtuldunuz

Annesinin bile sitemini cekmeyecegini söyleyen insandan koşarak uzaklaşır, bu yüzünü gördüğüm için şükrederdim. İyi gün dostuymuş hanımefendi. Kötü gün dostları önemli olandır.
Siz çok iyi bir arkadaşsınız bence, düşüncelisiniz. O arayıp soran arkadas için hastanede bile video telaşına girmişsiniz. çok güzel düşünceler bunlar ama şu an artık kendinizi düşüp daha fazla kendinizden vermeyin bence.

abi özür niye diliyosun ya ne kadar cok sınırlendım. onun özür dilemesi gerekirken bide sen dilemişsin o kısımdan sonrada okumadım zaten. ben olsam o kızı yerin dibine itin .... sokmustum afedersin. sen hastanede yat o keyfi bozulmasın die seni 1 kere bile aramasın bide trip atmasına izin ver...... töbe töbee yaa. valla çok iyi niyetlisiniz yada bildiğiniz süzme safsınız. kusura bakmayın bide halla arkadaşım nasıl diyosunuz oyle bi insana..... kötü gününüzde 1 telefonla bile sizi aramayan insana ne bu değer arkadaşım. beni burda görmeden sadece nikimle tanıyan insanlar bile sizin arkadasınızdan bana daha çok değer veriyordur. öle idyim dha ne diyim neeee

Atanmak ya da evlenmek değil sorun mizaç meselesi ..sevdiğiniz bir ark ilgi beklemişsiniz siz öyle davrandığınız İçin ..
benimde çok çok yakın ark her anımız beraber olan kınasında düğününde hep yanında olmuştum ama o benim düğünüme gelmek yerine tatile gitmeyi tercih etmişti halen görüşüyorum ama eski kalpten yakınlığım kalmadı malesef boşverin sizde

Ben senin kocan değilim ne demek ya? Ne saçma bir kıyas.. İnsanın her daim yanında sadece eşi mi olmalı, sadece eşinin mi desteğine ihtiyaç duymalı. Yok insan yapacağı yoksa da zihniyetinden utanır da yapar. Ben mi fazla alınganım bilmiyorum ama böyle ciddi bir durumda yanımda olmayan insan ile keyifle kahve falan da içemem iyi anımda da yanımda olmasına gerek yok. Mesafenizi koyun bence.

Evet gerçekten kırmaktan korkmuyorlar. Hiç çekinceleri yok. İyi niyet yaramıyor insanlara.
Aslında sorun bizde tutmaya çalışıyoruz hayatımızda onları

Yani bu cümlenin ben de hala şokundayım. Hayır diyorum acaba normal bir cümle de ben mi kötü algıladım. O kadar pişmanım ki geçen gün tekrar yazdığım için. Ve o beni silmiş oldu şimdi

Yazının başında dedim ya o herkese yalakalık yapan, her kötülüğü yutan kız gitmiş böyle bir kız gelmiş. Sizce de değişim büyük değil mi?

Yaa evet bana da bana böyle kızan bir insan lazım. Gerçekten çok aptalım. Hala inanamıyorum nasıl böyle diyebilir böyle yapabilir falan. Hala kendimde suçlayacak bir şey arıyorum. Ben akıllanmam

Evet doğru söylüyorsunuz. Bunu yapabilmem lazım. Düşününce arkadaşlık sürecimizi kendimden ne kadar çok verdiğimi görebiliyorum

Doğru aynen. Ama o adıma çok pişman etti. Görseniz ben daha suçluyum. Diyor ki sen şimdi sen haklısın dememi bekliyorsun değil mi, çok beklersin.

Siz hala vicdanlı oldugunuz için üzülüyorsunuz.ben de net değilim .tavrımı gösteriyorum ama kötü duygusuna katlanmak zor geliyor.en iyisi bırsey söylememek o da dert içine atıyorsun ..
Bu ara psıkologları cok takıp edıyorum.kendine yakın hıssettıklerını takıp et.iyi gelir.

Yaa evet bana da bana böyle kızan bir insan lazım. Gerçekten çok aptalım. Hala inanamıyorum nasıl böyle diyebilir böyle yapabilir falan. Hala kendimde suçlayacak bir şey arıyorum. Ben akıllanmam

artık görüşme yeterli bence değmez çünkü. düşünme bile hatta.
senin için diyorum yoksa beni etkileyen bir durum yok

Benim bir arkadaşım da sevgili bulunca değişti. Bende ona çok fedakarlık yapmıştım. Kendi bilir, benim arkadaşlığım değerlidir. Arkadaşlıklarıma çok özen gösteririm ben de severim sürpriz yapmayı, destek de olurum önemserim. İleride pişman olacak ama ben kenara yazdım bu zamanları. Sizde yazın unutmayın

Sevgili bulunca değişen bir arkadaş da bende vardı. Bunlar ne garip insanlar yav. Hayır dünyada bitek bunlar sevgili buluyor. Bi tek bunlar atanıyor. Biz neden değişmiyoruz

Çok fazla şans vermişsiniz resmen kim ki o bu kadar pohpohladınız bırakın gitsin yoluna kendini bir şey sanmış iyice ciddi sinirlendim siz hastanedeyken aramamış mesaj dahi atmamış suratına bakmazdım bir de mesaj yazıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…