- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
-
- Konu Sahibi Nehircikss
Gerçekten mi yaaa. İnsanlar çok değişik değil mi gerçekten. Bu kadar kötü olunabilir mi? Hadi değer vermedi hiç mi vicdanı yoktu. Gerçekten sizin adınıza da çok üzüldüm. Beni sizde gördüm. Çok emek veririm ben de insanlara. Ama hüsran oluyor işte.
Çekemem dedi gerçekten gerçekten dedi ve hala inanamıyorum. Nasıl der bir insanoğlu bunu. Ben en nefret ettiğim insana demem bunu. Hiç kırmaktan korkmuyorlar.
Kendime bi çeki düzen vermeliyim. Hiç duruşum yok. Şöyle silip atamıyorum insanları
kesinlikle öyleler. sizi anlıyorum insanın en yakın arkadaş dediği kişi tarafından böyle kolay silinmek insana ağır geliyor.ama bir taraftanda içinizin rahat olması lazım siz herşeye rağmen bir adım attınız o sırt çevirdi ve sizin gibi bir DOSTu kaybetti. siz sadece nankör bir insandan kurtuldunuzDi mıı ben de öyle düşünüyorum. Çok çıkarcı değiller mi sizce de
Evet gerçekten kırmaktan korkmuyorlar. Hiç çekinceleri yok. İyi niyet yaramıyor insanlara.Evet, insanlar gerçekten çok değişik. Olayın yaşandığı gün ben de çok üzüldüm ama artık daha iyi görebiliyorum bazı şeyleri. Tüm arkadaşlığımız boyunca verdiğimin çeyreğini bile alamadım yine de bir kere bile of demedim. Bence bizim gibileri kırmaktan korkmuyorlar çünkü ne olursa olsun ellerinin altında olabileceğimizi düşünüyorlar. Bence silkinip kendinize gelmeli ve hayatınızda az ama öz insan olmasını sağlamalısınız :)
Yani bu cümlenin ben de hala şokundayım. Hayır diyorum acaba normal bir cümle de ben mi kötü algıladım. O kadar pişmanım ki geçen gün tekrar yazdığım için. Ve o beni silmiş oldu şimdiBen senin kocan değilim ne demek ya? Ne saçma bir kıyas.. İnsanın her daim yanında sadece eşi mi olmalı, sadece eşinin mi desteğine ihtiyaç duymalı. Yok insan yapacağı yoksa da zihniyetinden utanır da yapar. Ben mi fazla alınganım bilmiyorum ama böyle ciddi bir durumda yanımda olmayan insan ile keyifle kahve falan da içemem iyi anımda da yanımda olmasına gerek yok. Mesafenizi koyun bence.
Yazının başında dedim ya o herkese yalakalık yapan, her kötülüğü yutan kız gitmiş böyle bir kız gelmiş. Sizce de değişim büyük değil mi?Atanmak ya da evlenmek değil sorun mizaç meselesi ..sevdiğiniz bir ark ilgi beklemişsiniz siz öyle davrandığınız İçin ..
benimde çok çok yakın ark her anımız beraber olan kınasında düğününde hep yanında olmuştum ama o benim düğünüme gelmek yerine tatile gitmeyi tercih etmiştihalen görüşüyorum ama eski kalpten yakınlığım kalmadı malesef boşverin sizde
Yaa evet bana da bana böyle kızan bir insan lazım. Gerçekten çok aptalım. Hala inanamıyorum nasıl böyle diyebilir böyle yapabilir falan. Hala kendimde suçlayacak bir şey arıyorum. Ben akıllanmamabi özür niye diliyosun ya ne kadar cok sınırlendım. onun özür dilemesi gerekirken bide sen dilemişsin o kısımdan sonrada okumadım zaten. ben olsam o kızı yerin dibine itin .... sokmustum afedersin. sen hastanede yat o keyfi bozulmasın die seni 1 kere bile aramasın bide trip atmasına izin ver...... töbe töbee yaa. valla çok iyi niyetlisiniz yada bildiğiniz süzme safsınız. kusura bakmayın bide halla arkadaşım nasıl diyosunuz oyle bi insana..... kötü gününüzde 1 telefonla bile sizi aramayan insana ne bu değer arkadaşım. beni burda görmeden sadece nikimle tanıyan insanlar bile sizin arkadasınızdan bana daha çok değer veriyordur. öle idyim dha ne diyim neeee
Evet doğru söylüyorsunuz. Bunu yapabilmem lazım. Düşününce arkadaşlık sürecimizi kendimden ne kadar çok verdiğimi görebiliyorumAnnesinin bile sitemini cekmeyecegini söyleyen insandan koşarak uzaklaşır, bu yüzünü gördüğüm için şükrederdim. İyi gün dostuymuş hanımefendi. Kötü gün dostları önemli olandır.
Siz çok iyi bir arkadaşsınız bence, düşüncelisiniz. O arayıp soran arkadas için hastanede bile video telaşına girmişsiniz. çok güzel düşünceler bunlar ama şu an artık kendinizi düşüp daha fazla kendinizden vermeyin bence.
Doğru aynen. Ama o adıma çok pişman etti. Görseniz ben daha suçluyum. Diyor ki sen şimdi sen haklısın dememi bekliyorsun değil mi, çok beklersin.kesinlikle öyleler. sizi anlıyorum insanın en yakın arkadaş dediği kişi tarafından böyle kolay silinmek insana ağır geliyor.ama bir taraftanda içinizin rahat olması lazım siz herşeye rağmen bir adım attınız o sırt çevirdi ve sizin gibi bir DOSTu kaybetti. siz sadece nankör bir insandan kurtuldunuz
Yaa evet bana da bana böyle kızan bir insan lazım. Gerçekten çok aptalım. Hala inanamıyorum nasıl böyle diyebilir böyle yapabilir falan. Hala kendimde suçlayacak bir şey arıyorum. Ben akıllanmam
Sevgili bulunca değişen bir arkadaş da bende vardı. Bunlar ne garip insanlar yav. Hayır dünyada bitek bunlar sevgili buluyor. Bi tek bunlar atanıyor. Biz neden değişmiyoruzBenim bir arkadaşım da sevgili bulunca değişti. Bende ona çok fedakarlık yapmıştım. Kendi bilir, benim arkadaşlığım değerlidir. Arkadaşlıklarıma çok özen gösteririm ben de severim sürpriz yapmayı, destek de olurum önemserim. İleride pişman olacak ama ben kenara yazdım bu zamanları. Sizde yazın unutmayın
Çiğ insan değişir bence ya da şımarır diyeyimSevgili bulunca değişen bir arkadaş da bende vardı. Bunlar ne garip insanlar yav. Hayır dünyada bitek bunlar sevgili buluyor. Bi tek bunlar atanıyor. Biz neden değişmiyoruz
Çok fazla şans vermişsiniz resmen kim ki o bu kadar pohpohladınız bırakın gitsin yoluna kendini bir şey sanmış iyice ciddi sinirlendim siz hastanedeyken aramamış mesaj dahi atmamış suratına bakmazdım bir de mesaj yazıyorsunuzMerhaba güzel hanımlar. Gününüz güzel geçsin.
Size bir arkadaşımla ilgili problemimi anlatacağım. Ben artık insanları ve kendimi anlayamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Çok yakın bi dostum vardı. Birbirimizi çok sevdiğimiz düşünüyordum. Ben çok seviyordum şahsen. Onun için yapmayacağım şey yoktu. Her şeyinde yanındaydım. Sonra ataması oldu başka bir ile gitti. Evlendi. Düğününde falan her şeyinde tabi ki ben vardım.
Bu arkadaşım kendisine çok yamuk yapan insan oldu ama hepsini çok rahat bir şekilde hayatında tuttu. Anlam veremiyordum. Herkesle iyi olmak adına canını yakan herkesi hayatında tutuyor ve tabiri caizse yalakalık yapıyordu!?? Yine de arkadaşımı çok seviyordum.
Sonra ben tüp bebek ile hamile kaldım. İkiz gebelik. Ama sonrasında büyük sıkıntılar yaşadım. Hastanede yattım. Doktorlar benim de hayati tehlikem olduğunu söylediler. Vücudum çok aşırı tepki vermiş tüp bebeğe. Vücudumun her yerinde sıvı birikti. Yürüyemez hale geldim.
Bu arkadaşıma haber verdim hastaneye yattığım gün. Kaç gün hastanede yattım. Hiç aramadı. Mesaj dahi atmadı. Başka bi ortak yakın arkadaşım her gün aradı. Ve hastanedeki son günüm beni hergün arayan yakın arkadaşımın doğum günü idi. (Facebook haber verdi. Aklımda tutamam ben). Ben de ona jest yapmak adına herkesi aradım doğum günü videosu istedim. Elimden bu gelirdi. Diğer aramayan yakın arkadaşımdan da istedim. Atmadı.
Hastaneden çıktım. Kendime gelince işe başladım. WhatsApp durumuna neşeli bir fotoğraf attım.
Aradan zaman geçti beni aramayan arkadaşım sitem etti. Neymiş o arkadaşımın doğum gününü hatırlamışım. Bunukini sonra hatırlamışım. Ve o da video atmak istememiş. Kaldı ki ben ona sürekli başka günlerde sürprizler yaptıydım zaten. Benim için bir insanı mutlu etmek için özel güne gerek yok. Aniden yapılan şeyler daha mutlu eder
Dedim ki ya özür dilerim. Ben aklımda tutamam ki. Facebook haber verdi onunkini de. Seninkini de sonradan kutlamıştım zaten. Hem sen beni hiç aramadın farkında mısın hastanede yatarken. İnsan hiç mi merak etmez dedim. O arkadaşım her gün iki kere aradı dedim.
Vay işte WhatsApp durumunda iyi olduğumu görmüş arama gereği duymamış.
Vay işte iyi günde kötü günde dost birbirinin yanında olmak değil midir soruma karşılık o benim kocam değilmiş. Koca öyle olurmuş.
Vay işte kimsenin bu sitemlerini çekemezmiş annesininki de dahil.
Nasıl üzüldümmmmm nasıl hayal kırıklığı. O böyle bir insan değildi. Sonra ben ne yaptım o kırgınlık ile her yerden sildim.
Geçen mesaj attım ben salak? Çünkü çok özlüyorum.
Dedim ki ikimizin de ruh hali kötüydü belli ki. Ben arkadaşlığımızı çok özlüyorum. Tekrar eski günlere dönemez miyiz(özet)
Cevabı; ben her yerden silmiştim. Çok kırılmış. Onun kini geçmezmiş. Bitmiş. (Özet)
Hayır artık dicem ki atanmak ve evlenmek değiştirdi.