- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 35
-
- Konu Sahibi Nehircikss
Evet bu konularda çok keskin olamıyorum hiç bir zaman. Hep onun da derdi vardır belki. O da sıkıntıdadır diye kendimi suçladım ve mesaj attım sonradan. Ama o beni hayatından tamamen silmiş. Ya biz çok çok yakın arkadaştık. 1 sene önceden bu olayları anlatsa birisi yakıştıramazdım. İnanmazdım.Yani hayati tehlikeniz varken seni arayp bir geçmş olsun demayen insanın üste çıkmasna ve kendsni haklı göreblmesine nasm müsaade ettirğinzi anlamyorm... Bırak mesaj atmayı yolda görsen yüzüne bakmaman gerekrdi
Doğrudur inanırım .. Benimde aynı durumum oldu.. Gebelik zehirlenmesi geçirdim ve üstelik sikintı stres yapıp günlerce ağlamama neden olan yengem ve kuzenlerim yüzünden tansiyon yükselmeleri yaşadığım için geçirdim bu durumu ve 33. Haftamda bebeğim ve benim hayatı tehlikem olduğu için sezeryana alındım. bebeğimi küvezde bıraktım korona yüzünden göremiyordum çıktım eve geldim.. Kuzenim günler sonra aradı. Sildim hepsinin numarasını hiçbirisiyle artık muhattap olmuyorum.Evet bu konularda çok keskin olamıyorum hiç bir zaman. Hep onun da derdi vardır belki. O da sıkıntıdadır diye kendimi suçladım ve mesaj attım sonradan. Ama o beni hayatından tamamen silmiş. Ya biz çok çok yakın arkadaştık. 1 sene önceden bu olayları anlatsa birisi yakıştıramazdım. İnanmazdım.
Anlamıyorummmm gerçekten anlamıyorum. Ben onun her kötü gününde en mutlu günlerinde vardım. Derdiyle dertlendim.arkadaşınız demek ki iyi gün dostuymuş. kötü günde yanınızda olmuyor birde üstüne öteki arkadaşınızdan sizi kıskanıyor. çocuk gibi trip atıyor.boşverin hayatınızda olmayı haketmiyor
Çok üzüldüm durumunuza. Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz nasıl şu an?Doğrudur inanırım .. Benimde aynı durumum oldu.. Gebelik zehirlenmesi geçirdim ve üstelik sikintı stres yapıp günlerce ağlamama neden olan yengem ve kuzenlerim yüzünden tansiyon yükselmeleri yaşadığım için geçirdim bu durumu ve 33. Haftamda bebeğim ve benim hayatı tehlikem olduğu için sezeryana alındım. bebeğimi küvezde bıraktım korona yüzünden göremiyordum çıktım eve geldim.. Kuzenim günler sonra aradı. Sildim hepsinin numarasını hiçbirisiyle artık muhattap olmuyorum.
O yüzden sağlık herşeydeh önemli.. Siz arkadaşnıza yakın olmuşsunuz ama o size yakın olmamış.. Duyar duymaz ilk onun yanında olması gerekirdi.. Senin hiç suçun yok tek suçun bütün bunlara rağmen ona mesaj atman.. Seni mesajın kendisini birşey sanmasına neden olmuş.. bu saatten sonra asla bir daha muhattap olma onunla
İyi çok şükür canım çıktık hastaneden 2 ay oldu çıkalı 3 aylk olcak birkaç gün sonraÇok üzüldüm durumunuza. Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz nasıl şu an?
Doğru söylüyorsunuz ben yakın sanmışım belli ki.
Ohhhh çok sevindim. Rabbim evladını sana bağışlasın.İyi çok şükür canım çıktık hastaneden 2 ay oldu çıkalı 3 aylk olcak birkaç gün sonraEvladını sağlıkla kucağına al ve sakın sakın kimse için kendini strese sokma .. Kimse için kendini üzmee.. Sadece kendini ve bebeğini düşün.. Bırak sana gerçekten değerr verenler yanında olsun..
Amiinnn canmm inşaALLAH.. Senin evlatlarını da sana bağışlasın Rabbim.Ohhhh çok sevindim. Rabbim evladını sana bağışlasın.
Evet haklısın bebeklerin hakkına giriyorum böyle üzülerek onları da üzüyorum.Allah affetsin.
Ay çok teşekkür ederim yüzümde gülümseme oldunuzAmiinnn canmm inşaALLAH.. Senin evlatlarını da sana bağışlasın Rabbim.Üzme kendni bebişlerinle geçireceğin güzel günleri düşün ve mutlu ol hepp
ne yazıkkı gerçek yüzünü şimdi göstermiş. size ihtiyacı kalmamış nasılsa kocişi ve başka arkadaşları var.gerçekten üzülmeye değmez böylesi kıymet bilmez insan içinAnlamıyorummmm gerçekten anlamıyorum. Ben onun her kötü gününde en mutlu günlerinde vardım. Derdiyle dertlendim.
İnsanlar neden böyle. Bi de öyle rahat yazıyor ki kimseyi böyle çekemezmiş. Ben kimseye böyle konuşamam. Sevmesem bile. Nasıl rahat. Nasıl pervasız. Ben ne yaptım da çekemez duruma geldin. Sadece neden hiç aramadın dedim O trip atınca..
Gerçekten mi yaaa. İnsanlar çok değişik değil mi gerçekten. Bu kadar kötü olunabilir mi? Hadi değer vermedi hiç mi vicdanı yoktu. Gerçekten sizin adınıza da çok üzüldüm. Beni sizde gördüm. Çok emek veririm ben de insanlara. Ama hüsran oluyor işte.Merhaba, çok kısa bir süre önce tam 16 yıllık "dostum" tarafından o kadar büyük hakaretlere uğradım ki duysanız ağzınız açık kalır. Bu insanla aynı sıralarda okuduk, nişanımda yanımdaydı, evlendik evimden çıkmazdı, her derdine çare oldum, her ağladığında kollarımı açtım, onunla güldüm onunla ağladım. Dünyalara değişmeyeceğim bir insandı. Yine de yıllar içinde zor anımda yanımda olmadığını fark etmeye başladım yavaş yavaş. Nikahımda bile yanımda olmadı, bahaneler buldu ve gelmedi. Evliliğimin ilk aylarında her konuşmamızda eşimle bana gıpta ettiğini, bekar olduğu için onun da evlenmeye hevesli olduğunu falan söylerdi. Etrafımdaki çoğu kişi bak arkadaşın ama seni kıskanıyor mesafeni koy dedi yine de onu kıramadım, dayanamadım, yanında oldum. Ta ki çok sevdiğim birini kaybettiğim, ağlamaktan helak olduğum o güne kadar, görüşmek, dışarı çıkmak istedi, iyi olmadığımı, değer verdiğim birinin vefat haberini aldığımı söylediğimde ise bana ne zaman dışarı çıkalım desem gelmiyorsun gibi saçma bir tepki gösterdi ve ben tam da o an onunla ilişkimi kesmeye karar verdim. Arkadaşınızın size kurduğu " Vay işte kimsenin bu sitemlerini çekemezmiş annesininki de dahil." cümlesine o kadar benzer bir cümle kurdu ki bana o dönemde. Tamam dedim yeter. Aylar sonra farklı bir sebepten ona ben yazdım, tabii bu aylar içinde bir sürü sıkıntı çektim ama aramadım. Gayet kibar bir dille bir şey rica ettim ve sonunda bana hayatım boyunca duymadığım hakaretlerde bulundu.
Gebesiniz, Allah bebişleri sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Size yaşattığı bunca sıkıntıdan, bunca üzüntüden sonra bu insanın, bu "arkadaşın" hayatınızda yeri var mı gerçekten? Anladığım kadarıyla siz de benim gibi arkadaşlığa değer veriyorsunuz, bu çok güzel bir şey ama karşınızdaki gerçek arkadaş olduğu sürece. Bence yolunuza devam edin, kendinizi sakın ola üzmeyin, pişman bile olmayın. Hayatınızda kalması doğru insanlar her ne yaşanırsa yaşansın bir yolunu bulup sizinle olur zaten. Boş verin gitsin, siz kendinize, bebişlere odaklanın
Di mıı ben de öyle düşünüyorum. Çok çıkarcı değiller mi sizce dene yazıkkı gerçek yüzünü şimdi göstermiş. size ihtiyacı kalmamış nasılsa kocişi ve başka arkadaşları var.gerçekten üzülmeye değmez böylesi kıymet bilmez insan için
Evet yaa gerçekten iyi günde kötü günde kocan olur dedi. Bunu dediHastanede yatıyorum en yakın arkadaşım olarak bildiğim insan bir kez bile aramıyorsa zaten bana değer vermediğini düşünürüm değer vermiyorsa ben hiç vermem
Hanfendi sitem dinlemek istemiyor ama doğum gününü kutlamadın diye de sitem ediyor
Halt etmiş o sadece kocan yanında olurmuş neden ?arkadasların olur asıl
Sen çok iyi niyetlisin bırak şu salağı
Evet bu konularda çok keskin olamıyorum hiç bir zaman. Hep onun da derdi vardır belki. O da sıkıntıdadır diye kendimi suçladım ve mesaj attım sonradan. Ama o beni hayatından tamamen silmiş. Ya biz çok çok yakın arkadaştık. 1 sene önceden bu olayları anlatsa birisi yakıştıramazdım. İnanmazdım.
Ben sizi çok iyi anlıyorum, çünkü ben de benzer bi karaktere sahibim. İnsanları hayatıma zor alırım ama o bağı bir kere kurunca beni kırsa bile uzun süre çıkaramıyorum hayatımdan. Hep karşı tarafı gözümde aklayacak bi sebep buluyorum. Diyorum bak bi daha aramicam ama dayanamıyorum yine devam. Ama tabi sizin durum da artık kırmayı geçmiş paramparça etmiş. Belki şuan siz de duygusal baktığınız için fark edemiyosunuz ama burdan bakınca kesinlikle hayatınızdan çikarmanız gereken bi şahıs bu. Arkadaş demiyorum çünkü böyle arkadaşlık olmaz. Bu şekilde hep bana, hep banacılar insanı mahveder, resmen sömürür. Belki hep içinde böyle biri yatıyodu da kendine başka bi çevre edinene kadar bu yanını ortaya çıkarmadı kim bilir. Böyle ciddi sağlık sorunlarında bırakın yakın arkadaşı, yedi kat yabancılar bile insan olarak endişelenir normalde. Tabi insan üzülüyo keşke biraz vefamızın karşılığını alabilsek ama maalesef çok benciller ve fırsatını bulan kendisine başka bi dünya kurunca arkasına bakmıyo.Evet bu konularda çok keskin olamıyorum hiç bir zaman. Hep onun da derdi vardır belki. O da sıkıntıdadır diye kendimi suçladım ve mesaj attım sonradan. Ama o beni hayatından tamamen silmiş. Ya biz çok çok yakın arkadaştık. 1 sene önceden bu olayları anlatsa birisi yakıştıramazdım. İnanmazdım.