• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Yıllardır dostum olan her gün telefonlaşıp yıllarımı paylaştığım arkadaşım, tam tersi bir insan oldu. Ben hayatımda bir anda bu kadar değişen bir insan görmedim. Şöyle anlatayım. Bu kız çok muhafazakardı. Evlenmek istiyordu ve bunun için ciddi bir çaba gösterdi. Evlilikten önce cinsel ilişkiye aşırı karşıydı ve yaşayanlara da kötü gözle bakıyordu. Yıllarca evlenmeye çalışmasına rağmen bir türlü olmadı. 30 yaş onun için sınır oldu sanki. Bakireliği kafasına aşırı takmaya başladı. 30 oldum evlenemedim, görünürde de evlilik yok ben ne zaman cinsellik yaşayacağım, ya hiç evlenemezsem hiç cinsel hayatım olmayacak mı demeye başladı. Hormonlarım ölecek 50sinden sonra karşıma biri çıksa cinselligi napayim o saatten sonra demeye başladı:)) garip garip paniğe girdi ve ben bu hayattan sıkıldım hayatımı degistircem diyip, ailesini bırakıp istanbula yerleşti tek başına. Madem evlenemedim artık kendi hayatımı yaşayacağım gibi bir düşünceye girdi. Erkeklere genel bi nefret duymaya başladı çünkü ciddi erkek olmadığını düşündü. Onlar gönül eğlendiriyorsa ben de gönül eğlendiririm psikolojisine girdi. Su an aile ve mahalle baskısından uzakta ve sürekli internetten birileriyle tanışıp görüşüp takılıyor. Maddi durumu ortalama üstü erkekleri bulup kendisini gezdirip paralarını yeme derdinde. Onu gezdirsinler yedirsinler icirsinler istiyor. Ve bu erkekler sürekli değişiyor. Bi hafta birisinde başka bi hafta başka birisinin evinde kalıyor. Sevgilin yok mu diyorum aman ne sevgili olucam kimseye değer vermiyorum kafam rahat böyle diyor. Yani onun hayatı. İstediği hayatı yaşar ama bu yaşadığı hayat bana çok abes ve ters geliyor. Artik ortak noktamız kalmadı. Belki de benden utandigindan artik hicbir sey de anlatmıyor bana. Aramaları da epey azaldı. O hayatı duymak da istemiyorum sinirim bozuluyor çünkü. Düzenli olarak bi adamla olsa anlarım ama bi gun onla diğer gün başkalarıyla olunca o hayat dogru yol olmuyor diye düşünüyorum. Ben ne yapmalıyım? Bu arkadaşımdan artık uzaklaşıp kopmamın zamanı mı geldi sizce? Yoksa onu düzeltmeye mi çalışmalıyım? Ama o böyle mutlu olduğunu söylüyor. Ama ben resmen arkadaşımı kaybetmiş oldum ve cok üzülüyorum. O artık çok başka birisi. yanlış yollara saptığını düşünüyorum ve sonunu hiç iyi görmüyorum... ne yapmalıyım?

Bu arada 20li yaşlarımı evlilik uğruna harcadım, 30lu yaşlarımı dolu dolu yaşamalıyım kafasına girdi. Benim anlamadığım 30 dan sonra sanki insan evlenemiyor mu da böyle bir hayat seçti... ya da herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmesen de düzgün ilişki ararsın. Düzenli bir ilişkin olur ve onunla yaşamak istediklerini yaşarsın. Bunları anlarım da böyle erkeklerin parasını yiyip sürekli onunla bununla takılma hayatını ben yanlış buluyorum. Buna başka bir isim veriliyor biliyorsunuz.. onlardan ne farkı kaldı bu kızın. Artik ailem ve sevgilim bile kızın halini iyi görmüyorlar. Kimseye karşı savunacak bi halim kalmadı...

Bu arada 20li yaşlarımı evlilik uğruna harcadım, 30lu yaşlarımı dolu dolu yaşamalıyım kafasına girdi. Benim anlamadığım 30 dan sonra sanki insan evlenemiyor mu da böyle bir hayat seçti... ya da herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmesen de düzgün ilişki ararsın. Düzenli bir ilişkin olur ve onunla yaşamak istediklerini yaşarsın. Bunları anlarım da böyle erkeklerin parasını yiyip sürekli onunla bununla takılma hayatını ben yanlış buluyorum. Buna başka bir isim veriliyor biliyorsunuz.. onlardan ne farkı kaldı bu kızın. Artik ailem ve sevgilim bile kızın halini iyi görmüyorlar. Kimseye karşı savunacak bi halim kalmadı...
Savunmak zorunda degılsınız, o oyle mutlu ve oyle yasıyor dogrusu da yanlısı da onun
Gercekten sizlik bi durum yok, kimseye savunmayın onu. Suc ıslemıyor savunulmaya da ihtiyacı yok bence.

Savunmak zorunda degılsınız, o oyle mutlu ve oyle yasıyor dogrusu da yanlısı da onun
Gercekten sizlik bi durum yok, kimseye savunmayın onu. Suc ıslemıyor savunulmaya da ihtiyacı yok bence.
Haklısınız ama beraber büyüdük 30 yasina kadar. Bu saatten sonra boyle olmasini ben ona yakıştıramıyorum. Kiz kardeşim böyle olmus gibi bir his... o yüzden sanki kendisine çeki düzen vermesini istiyorum. Ama o böyle mutlu... :(

Kulağını çekin, ailesine şikayet edin, topuklarına sıkın...

30 yaşında kadın sizin uygun gördüğünüz şekilde yaşayacak değil. Böyle mutlu olmuş istediği gibi yaşıyor. Hayat onun hayatı. Siz de rahatsızsanız görüşmezsiniz olur biter. İnsanları seçtikleri hayat tarzından ötürü yargılamak size düşmez.

Haklısınız ama beraber büyüdük 30 yasina kadar. Bu saatten sonra boyle olmasini ben ona yakıştıramıyorum. Kiz kardeşim böyle olmus gibi bir his... o yüzden sanki kendisine çeki düzen vermesini istiyorum. Ama o böyle mutlu... :(
Sızın ya da baskasının ona ne yakıstırdıgı kendisinin zerre umrunda degıldır, hayat onun ve ıstedıgı gıbı yasıyor.
Vadenız dolmus kesersiniz dostluğu olur biter.
Dunyaya Kımsenın dogrusunu yasamak ıcın gelmedik hıcbırımız.

Dogrusuyla yanlısıyla günah ve sevabıyla bu hayat bizim. Dıger herkes isine baksin.

Arkadaşını oldugu gibi kabul edebilirsin
Bak bu da bir fikir
Ama ben gibi olmayanlar benden uzak dursun diyorsanız görüşmeyin

ki arkadaşınız içinde bir şeyleri baskılayarak zaten muhafazakar kimliğine bürünmüş
O hayatı böyle yaşamak istiyor aslında

onun yolunun doğruluğu ya da yanlışlığı sizi hiç alakadar etmıyor

o sizi kendi hayat tarzına çekiyor mu?
Yoo bu kadın 30 yaşında yani

onunla bununla takılma hayatına verilen isim nedir?
İki insanın rızası varsa nedir?

Bak bu da bir fikir

ki arkadaşınız içinde bir şeyleri baskılayarak zaten muhafazakar kimliğine bürünmüş

Olduğu gibi kabul ederse hint kumaşı sevgilisi konu sahibine de kötü kadın muamelesi yapar. Kötü kadınla arkadaş olabilen kadınlar kötü kadındır.

Aklıma hababam sınıfı dokuz doğuruyor filmindeki çılgın bakire Hürrem geldi. :)))

Hayat arkadaşınızın hayatı, yeni tarzı size ters geliyorsa mesafe koyarsınız olur biter.
Yine dokturmüş neyse bdv deyiz kızın konusunu dagıtmayalım :D
Arkadasa katılıyorum :cool:

Ne kadar çirkin...
Bak bu da bir fikir

Hayır burda bir yanlış anlaşılma var. İstediğiyle görüşür tabiki bekar insan sonuçta ona lafım yok. Ama para yeme amacıyla görüşüyorsa niyet oysa... işin içine maddi çıkarlar giriyorsa, para için birlikte olan kadınlardan ne farkı kalıyor? Bunu demek istedim.

Hayır burda bir yanlış anlaşılma var. İstediğiyle görüşür tabiki bekar insan sonuçta ona lafım yok. Ama para yeme amacıyla görüşüyorsa niyet oysa... işin içine maddi çıkarlar giriyorsa, para için birlikte olan kadınlardan ne farkı kalıyor? Bunu demek istedim.
Sizin paranızı yemediği sürece sizene?
Diğer kadınlar kim?
Yedirtmesinler efendim
Gold digger diyorsan da adamlar da yedirtmesin

belki pahalı jestler yapacak kadar parası olan adamlar
Bundan kime ne?

diğer kadınlar kim ne farklı kalan kim o kadınlar kim cidden soruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back