Herkesin hayatına kimse karışamaz.En yakın her gün her gün birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşımı bir başka arkadaşı bir akrabası ile tanıştırıyor. Fakat oğlan 17 yaşındayken bıçaklı bir kavgada bir arkadaşının ölümüne sebep oluyor o dönem madde de kullanıyormuş. 10 sene hapis yattıktan sonra çıkmış çok pişman olduğunu falan söylüyormuş. Şu an madde kullanmadığını hatta hastaneye gidip test bile yaptırabileceğini söylemiş kıza. Fakat birkaç kişiden ortamlarında gayet de uyuşturucu bulunduğunu duydum. Ve her şeyden önemlisi bana göre öyle ya da böyle birinin ölümüne sebep olmuş bir insan ben arkadaşıma biraz tepki gösterdim başına bela alıyorsun falan dedim. Sonuç olarak kendisi her gün her gün o çocukla görüşmeyi tercih etti normalde her şeyini anlatan kız şimdi hiçbir şey söylemez oldu bana tepki gösteriyorum diye. Geçen gün buluşmuştuk o oğlanın yanına uğrayalım mı falan dediler onunla oturmak ya da bir araya gelmek istemediğimi söyledim. Arkadaşım için endişelenmeli miyim ben mi abartıyorum? Ya da daha yumuşak mı davranmalıyım yoksa iletişimi mi kesmeliyim?
27-28 yaşlarımız küçük değil yani…. Ve arkadaşım çok güzel bir kız nasıl böyle bir hataya düştü aklım ermiyor halaYaşlarınız kaç?
Ben 18 yıllık en yakın kız arkadaşımı birdenbire tanıştığı alkolik eskort bir kızla haşır neşir olduğu için sildim. Ortada suç vs de yok. Belanın nerden geleceği belli olmaz demek istiyorum. Karga çöplüğe götürür. Aklı başında birine benziyorsun, böyle birinden sana hayır gelmez. Uyarını yapmışsın görevini tamamladın artık iletişimi kesmelisin.
En yakın her gün her gün birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşımı bir başka arkadaşı bir akrabası ile tanıştırıyor. Fakat oğlan 17 yaşındayken bıçaklı bir kavgada bir arkadaşının ölümüne sebep oluyor o dönem madde de kullanıyormuş. 10 sene hapis yattıktan sonra çıkmış çok pişman olduğunu falan söylüyormuş. Şu an madde kullanmadığını hatta hastaneye gidip test bile yaptırabileceğini söylemiş kıza. Fakat birkaç kişiden ortamlarında gayet de uyuşturucu bulunduğunu duydum. Ve her şeyden önemlisi bana göre öyle ya da böyle birinin ölümüne sebep olmuş bir insan ben arkadaşıma biraz tepki gösterdim başına bela alıyorsun falan dedim. Sonuç olarak kendisi her gün her gün o çocukla görüşmeyi tercih etti normalde her şeyini anlatan kız şimdi hiçbir şey söylemez oldu bana tepki gösteriyorum diye. Geçen gün buluşmuştuk o oğlanın yanına uğrayalım mı falan dediler onunla oturmak ya da bir araya gelmek istemediğimi söyledim. Arkadaşım için endişelenmeli miyim ben mi abartıyorum? Ya da daha yumuşak mı davranmalıyım yoksa iletişimi mi kesmeliyim?
Gerçekten korkunç bir durum kendisi de umarim bir gün öldürüldü diye tv ye çıkmaz anlamiyorum su kadinlarda ki ruhsal manyak tip takintisiniEn yakın her gün her gün birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşımı bir başka arkadaşı bir akrabası ile tanıştırıyor. Fakat oğlan 17 yaşındayken bıçaklı bir kavgada bir arkadaşının ölümüne sebep oluyor o dönem madde de kullanıyormuş. 10 sene hapis yattıktan sonra çıkmış çok pişman olduğunu falan söylüyormuş. Şu an madde kullanmadığını hatta hastaneye gidip test bile yaptırabileceğini söylemiş kıza. Fakat birkaç kişiden ortamlarında gayet de uyuşturucu bulunduğunu duydum. Ve her şeyden önemlisi bana göre öyle ya da böyle birinin ölümüne sebep olmuş bir insan ben arkadaşıma biraz tepki gösterdim başına bela alıyorsun falan dedim. Sonuç olarak kendisi her gün her gün o çocukla görüşmeyi tercih etti normalde her şeyini anlatan kız şimdi hiçbir şey söylemez oldu bana tepki gösteriyorum diye. Geçen gün buluşmuştuk o oğlanın yanına uğrayalım mı falan dediler onunla oturmak ya da bir araya gelmek istemediğimi söyledim. Arkadaşım için endişelenmeli miyim ben mi abartıyorum? Ya da daha yumuşak mı davranmalıyım yoksa iletişimi mi kesmeliyim?
Korkup çekinip yapamadıklarını yapan birini görünce hayran olduklarını düşünüyorum artık ben de.Ayy hem cinayeti hem madde kullanımını sorun etmeyen biri her şeyden tehlikelidir benim için. Demek ki kendisinin de meyili var diye düşünürüm. Ben çok korktuğum halde evde böcek görünce bile öldürmeden evden uzaklaştırmaya çalışıyorum. Arkadaşınız da katilin, müptezelin peşinden koşuyor. Kendinizi kurtarın bu arkadaşlıktan. Bi kaç yıl sonra muhtemelen arkadaşınız da olmayacak zaten.
Aynen katılıyorum. Sanki cesaret gelse kendisi de korkmazmış gibi geliyor.Korkup çekinip yapamadıklarını yapan birini görünce hayran olduklarını düşünüyorum artık ben de.
İnşallah çıkmaz umarım ilerlemeden soğur kendisiGerçekten korkunç bir durum kendisi de umarim bir gün öldürüldü diye tv ye çıkmaz anlamiyorum su kadinlarda ki ruhsal manyak tip takintisini
Madde kullanmadığına yemin ediyor hastaneye gidelim test yaptıralım istediğin zaman diyormuş cinayet için de aklı başına gelmiş hapiste yatınca sözde hiç hapis görmeyen insandan daha az tehlikesizmişAyy hem cinayeti hem madde kullanımını sorun etmeyen biri her şeyden tehlikelidir benim için. Demek ki kendisinin de meyili var diye düşünürüm. Ben çok korktuğum halde evde böcek görünce bile öldürmeden evden uzaklaştırmaya çalışıyorum. Arkadaşınız da katilin, müptezelin peşinden koşuyor. Kendinizi kurtarın bu arkadaşlıktan. Bi kaç yıl sonra muhtemelen arkadaşınız da olmayacak zaten.
Ken@B*rbie Killers 'ı araştırın.Aynen katılıyorum. Sanki cesaret gelse kendisi de korkmazmış gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?