Huuuu sen öyle zannet yafrucum benim karizmamyeter havam yeter senide seneye EN dişsiz üye kategorisine taşımak lazım
Bak tüm kk seni Nene kategorisinde görmek istiyor..hunter7 ile HanimKelesimiGetir arasinda kaldim
Ama sonra dusundum kihunter7 tasss gibi abla olabilir
Peki yaHanimKelesimiGetir o oyle mi
O vazgecilmez bir nene olabilir
O yuzden oyumhunter7 ye
HanimKelesimiGetir ben olmadığım için almış ilerliyorsun Bu sene son seneye seni nene kategorisine taşıyacağız Bu yıl tadını çıkar
Baktım iyi gidiyorsun,seçim yapamayınca sana verdim
İyi güzel de , veliaht olarak beni mi seçtin
yaaa niye öyle diyorsunuz ablamaBak tüm kk seni Nene kategorisinde görmek istiyor..
hunter7 ile HanimKelesimiGetir arasinda kaldim
Ama sonra dusundum kihunter7 tasss gibi abla olabilir
Peki yaHanimKelesimiGetir o oyle mi
O vazgecilmez bir nene olabilir
O yuzden oyumhunter7 ye
Bak tüm kk seni Nene kategorisinde görmek istiyor..
kıyma onlara abla,Heeee kısmet olursa nene olacam elbette ama çok çıtır dipdiri nene olmak var demi cicimoda bende mevcutt çok şükür
hunter7 gel arkadaşım bak ne diyor bana elele verip bu cadıyı yok etmemiz lazım bugünbana nene diyor ama yarında sana diyecekler hazırlıklı olman lazım
Tabisi ne demek benden öncehunter7 var oda k.valide oda nene olacak inşallah
Gördünmü canısı işleri güçleri benle uğraşmak bunların hain planlarım var yok edecem ikisinideancak konuşurlar .. [/USER]
kıyma onlara abla,Nevreste yi de severim ben! onlar da seni seviyor ablası :)
Ya sizi kandırıyor ben buna izin veremem
Heeee kısmet olursa nene olacam elbette ama çok çıtır dipdiri nene olmak var demi cicimoda bende mevcutt çok şükür
hunter7 gel arkadaşım bak ne diyor bana elele verip bu cadıyı yok etmemiz lazım bugünbana nene diyor ama yarında sana diyecekler hazırlıklı olman lazım
Tabisi ne demek benden öncehunter7 var oda k.valide oda nene olacak inşallah
Gördünmü canısı işleri güçleri benle uğraşmak bunların hain planlarım var yok edecem ikisinideancak konuşurlar .. [/USER]
Sevmemek mümkün mükıyma onlara abla,Nevreste yi de severim ben! onlar da seni seviyor ablası :)
Sevmesem bulaşır mıyım
Sevmemek mümkün müBizi keleşi ile furur
Sevmesem bulaşır mıyım
Yok benim o kategoriye daha çok varSenide bekleriz bir zahmet
Ben de
abla neler duyuyorum.Ya sizi kandırıyor ben buna izin veremem
Sevmemek mümkün müBizi keleşi ile furur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?