Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Öyle deme yaa daha vakit var hiç belli olmaz bu oylar,bir anda diğerleride yükselebilir..
Ausencia 'nın ne işi ablada değilmi,yaşı bize yakın olsa tamam rakip güçlü deriz sen başla istersen ayağını kaydırmaya aranızda 1 oy varmış

Valla sevgili hunter , onu bana değil nevo'ya sor ...hakkımda propaganda sürdüren o .

Seve seve 2.liği veririm yoksa ben ... oylarım nevonun çoşkuyu vermesi ile yükseldi zaten .

Size göre genç olabilirim hanım ama yaş 38 olunca , forumdaki bir dolu çıtır kardeşimin ablasıyım doğal olarak malum 20 li yaşlar çok forumda.

Umarım yanlış anlamadın aus,takılıyorum burada sana,elbette sende yaş olarak bir ablasın sevenlerin sayanların mutlaka var..

ben de latife yaptım.zaten@nevreste ,destekliyorsa,bir bildiği vardır.bu kadar sevenin olması boşuna değildir,yani.

ayrıca abla,her yaşta olunabilinir,38 tam ablalık yaşı...
.offff,ben çok yaşlanmışım ya.yakında beni bu siteden atarlar,senin ne işin var ,bizi aramızda,haminne diye.

Umarım yanlış anlamadın aus,takılıyorum burada sana,elbette sende yaş olarak bir ablasın sevenlerin sayanların mutlaka var..

Yok canım ya , gergin mi yazmışım malum bugün cuma bizim diyet topiğinde kilo bildirim günü ...bir yandan hesap kitap yüzdelerle boğuşuyorum , buradan alıntı gelince bakayım sonra unuturum malum yaşlılık dedim

takılmadan tadı çıkar mı buraların takma dişlerimizle efsaneyiz biz , pardon sen ımplantlarınla

Ausencia benim ilk kk ablam
4+1 im

Öptüm ki.

Yok yahu nevonun dişleri kaşınıyor bu ara az daha 40 mız karışacakmışız onunla bir de abla diyor bana

Canım sen de benim aklımda hep harika bir anne ve kayınvalide olarak kazılısın

ay Hannaz 'ı nasıl farketmemişim ben ya?2. oymuş zaten.(bütün bunlar yaşlılıktan işte)neyse,kısmet,başka "en"lere.

Ya bak işte 38 falan kar etmiyor , bende yakın gözlüklerimi takmadan bakınca hemen yerleşmişim 2.liğe

Oysa bende hannaz a oy vermiştim bir de :))

Malum yaşlılığı kabul ediyorsan sende bizdensin o zaman Takılmadan olmuyor işte helede konu dişse efsane oluyor

Net gitti cepten yazmak zor oluyor evdede temizlik var pazara gideceğim dsha

Malum yaşlılığı kabul ediyorsan sende bizdensin o zaman Takılmadan olmuyor işte helede konu dişse efsane oluyor

Net gitti cepten yazmak zor oluyor evdede temizlik var pazara gideceğim dsha

benim de temizlik ve pazar işlerim vardı.şimdi geldim pazardan.yoksa aynı pazara mı çıktık?belki de aynı tezgahtan elma seçerken,torbalarımız karıştı...

benim de temizlik ve pazar işlerim vardı.şimdi geldim pazardan.yoksa aynı pazara mı çıktık?belki de aynı tezgahtan elma seçerken,torbalarımız karıştı...

Kolay gelsin temizlik zor cidden,evde bıraktım çıktım bende yardımcı var sağolsun hallediyor hemen..
Yok değildir ben karşıdayım,elmaların sağlamdır merak etme

Evet doğru 3 yıl önce 20lik dişlerim için gittim..Doktor 15gün sonra gel çekelim dediDaha 15 gün olmadı galiba hala bekliyorum

40 mız mı karışacakmışYok artık seninle aramızda kaç yaş varOylar aldı başını gidiyor..Biraz daha zorlarsak ilk 3'e yerleşeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…