Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kız nene, sen benim gençliğimi kiskanip mune bacı ile tehtid ediyorsun, hile yapıyorsun onda cımbız var :KK53:

Hahaaayttttt sen öyle zannet bakalım,onda cımbız varsa bendede keleş var :KK53::KK53:
En banlıda gerginlik oldu yine..:mapus:

Heeee kısmet olursa nene olacam elbette ama çok çıtır dipdiri nene olmak var demi cicim :dondurma::dondurma: oda bende mevcutt çok şükür :süslü::süslü::KK8::KK8:

hunter7 hunter7 gel arkadaşım bak ne diyor bana elele verip bu cadıyı yok etmemiz lazım :KK19: bugünbana nene diyor ama yarında sana diyecekler hazırlıklı olman lazım :ukala: :ukala:

Tabisi ne demek benden önce hunter7 hunter7 var oda k.valide oda nene olacak inşallah :olamaz::olamaz:

Gördünmü canısı işleri güçleri benle uğraşmak bunların hain planlarım var yok edecem ikisinide :mapus: :ukala::ukala: ancak konuşurlar ..:sopa::sopa:[/USER]

valla sitenin en yaşlısı benim herhalde..yakında nene de olabilirim yani,(inşallah amin :KK69:)seneye en yaşlı üye kategorisi koysunlar,tek aday olayım,bir birincilik göreyim,yoksa gözüm açık gider bak.:ruh:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ,kime karşı ayaklanıyoruz,bir haber ver yeter,çok severim,atraksiyonu.
bakmayın yaşlı olduğumuza,daha işimiz bitmedi bizim.:KK5:

hunter7 hunter7 duy duy arkadaşım nene kategorisine geçtin sende :KK53:

Tam isabet beybisiiii :rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8:

Karşılıklı bebiş :KK75: :KK8:

bi kursa gidiyorum, geliyorum,neler oluyor.savaş mı istiyor @nevreste?o halde ,çekilsin, kılıçlar.

yalnız aramızda kalsın,haklılık payı da yok değil.oğlum erken evlenseydi,ya da evlenir evlenmez çocuk yapsaydı,çoktaaaaaan nene olmuştum.:skandal:

bi kursa gidiyorum, geliyorum,neler oluyor.savaş mı istiyor @nevreste?o halde ,çekilsin, kılıçlar.

yalnız aramızda kalsın,haklılık payı da yok değil.oğlum erken evlenseydi,ya da evlenir evlenmez çocuk yapsaydı,çoktaaaaaan nene olmuştum.:skandal:
Hunter Ablacım ne güzel kabul etmiş:KK45:Hanım abla bir türlü kabullenemiyor:KK45:Tamam üzülmeyin seneye size özel nene kategorisi açacağım:halay:

Düştü elimize güzell,Testere filminden beter edeceğiz dişleri söküle tüyleri yoluna :KK70::KK70::KK70:

Bak bakkk doktor yüzü görmemmmiş hıhhhhhh :eek::eek: 20'lik dişini hatırlatma bana şimdi korkudan ödünpatlıyordu nolduuuu :KK70::KK70:

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Oku oku bünyeye iyi gelirrrr :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::rolleyes::rolleyes:

Kara listeme grdin bile :skandal::ukala::KK70:

Ahretliğime haaaa bide ambargoooo :KK70::KK70::mapus::mapus:

İş aş koca bulacağız tamamdır :sampiyon:

Hahaayyttttt nolduuuuu :sopa::sopa::sopa::KK70::KK70:

Oy istiyor @Mune derhal müdahale istiyorum :ukala::KK70::KK70: tık mapısa bu dişsizi

Bittin sende kara listeme aldım :cool::cool::cool: yaşlı didinnnnn bize :sopa::sopa::rolleyes:
20lik dişlerim hala yerinde duruyor:KK45:Doktor eli değdirmedim:KK53::KK70:
Oylar Aus'aEn Büyük KK:rolleyes:

valla sitenin en yaşlısı benim herhalde..yakında nene de olabilirim yani,(inşallah amin :KK69:)seneye en yaşlı üye kategorisi koysunlar,tek aday olayım,bir birincilik göreyim,yoksa gözüm açık gider bak.:ruh:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ,kime karşı ayaklanıyoruz,bir haber ver yeter,çok severim,atraksiyonu.
bakmayın yaşlı olduğumuza,daha işimiz bitmedi bizim.:KK5:

En yaşlı ben olayım dersen seni yanlız bırakmam arkadaşım omuz omuza alırız oylarımızı :KK19: bu Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. varya bide yandaş çetesi var bana yaşlı deyip duruyorlar :mad::mad: bide nene diyorlar..:KK70:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canına susuyor elimde kalacak haberi yok :KK75: aman dur daha ne torunu beklesinler birazcık :anne::anne: daha yeni yeni kaynana olmaya alışmaya başladım :olamaz::olamaz:

Sağol bebişim zirveyi kaptırmamaya gayret ediyorum :KK48::KK53:

Hunter Ablacım ne güzel kabul etmiş:KK45:Hanım abla bir türlü kabullenemiyor:KK45:Tamam üzülmeyin seneye size özel nene kategorisi açacağım:halay:

Etmem bebişim daha vakti var onun :KK53::KK53:

20lik dişlerim hala yerinde duruyor:KK45:Doktor eli değdirmedim:KK53::KK70:
Oylar Aus'aEn Büyük KK:rolleyes:

Bir ara gitmiştin hatırlıyorum :KK53::KK53:
Neyyyyyyyy bide oy istiyor aleni :sopa::sopa:

Son düzenleme:
Back