Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Vazgeçtim hayal kurmaktan:rolleyes: devam ettim hayal kurmaya.Yemek yarışmasına katılıyordu,ilk seferde madalya alıp bana hava atıyordu gelin:skandal:
Sonra seni beğenmez:skandal:O kadar yarışmaya katılmış bir madalya bile alamamış :KK30:annen der :KK45:Sonra ben annenden daha güzel yemek yapıyorum deyip oğlunun aklını başından alır..:skandal:

Sonra seni beğenmez:skandal:O kadar yarışmaya katılmış bir madalya bile alamamış :KK30:annen der :KK45:Sonra ben annenden daha güzel yemek yapıyorum deyip oğlunun aklını başından alır..:skandal:
Ben ne yapacağım şimdi,nasıl başa çıkacağım bu gelinle ,bir akıl ver bana:skandal:

Oğlunu sıkıştır buna izin vermesin:ukala:Baştan müsade edersen sonra önüne geçemezsin:skandal:Gelinin diline düşersin:KK47::olamaz:Vayyy başımıza gelenler:KK53::KK70:
Ben çaktırmadan yemeklerine fazladan tuz katayım mı?:sus:Bu seferde seni çok sevdiğimden yemeğe tuzu fazla kaçırmışım der:KK35:Çok uyanık çıktı bu gelin:skandal:

Ben çaktırmadan yemeklerine fazladan tuz katayım mı?:sus:Bu seferde seni çok sevdiğimden yemeğe tuzu fazla kaçırmışım der:KK35:Çok uyanık çıktı bu gelin:skandal:
Senin gelin çok fena kesin öyle söyler:cry:
Lafa tut yemeği dibine tuttursun:rapci:Bu sefer kurtaramaz:ukala:

Hanım, bir kurbanımız daha oldu, deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'ın dişinden başla ben yemekten sonra tüylerini düzeltirim hatta senin için kalp şekli bile veririm :KK70::KK70:

Düştü elimize güzell,Testere filminden beter edeceğiz dişleri söküle tüyleri yoluna :KK70::KK70::KK70:

Ben bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldum:KK73:Kendi tüylerimi kendim yoldurdum sağolun:KK70:
Dişlerime dokunmayın daha doktor yüzü bile görmediler..Sizin gibi yaşlı olmadığım için bir tane dolgum bile yok:KK70:

Bak bakkk doktor yüzü görmemmmiş hıhhhhhh :eek::eek: 20'lik dişini hatırlatma bana şimdi korkudan ödünpatlıyordu nolduuuu :KK70::KK70:

Şahitsiniz kk'nın neneleri beni köşeye sıkıştırmış ,tehdit ediyor:skandal::KK70:

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Şu an diş ağrısı çekerken bunları okumayaydım eyiydi:olamaz:

Oku oku bünyeye iyi gelirrrr :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::rolleyes::rolleyes:

Siz oyalayin ben de cimbizi alip kacayim :KK70:

Kara listeme grdin bile :skandal::ukala::KK70:

Kendi yanında bizide götürmeyesin :KK53: söz sana birşey olursa mune baciya ambargo uygularız :mapus:

Ahretliğime haaaa bide ambargoooo :KK70::KK70::mapus::mapus:

Aus hanımcım, size oyum tabii ki fakat sonrası için sağlanacak koşullar açısında da bir baskı mekanizması oluşturmam gerekiyordu. Bütün aday olmuş kişilerin klavyesini bırakıp elini çenesini götürüp başını manalı manalı sallayıp bu konuda düşünmesini istedim.
-2017 haziranda yanınızdayım elimde yeşil bavulum kafamda yüksek beklentilerim ile ihihi.-

İşte bu Mune hanım, sizin gibi tutarlı ve davasına uygun hareketler bekliyorum ben de. sdfghj.

İş aş koca bulacağız tamamdır :sampiyon:

Saygılar selamlar:KK17::KK52:Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinde çok öpüyorum:KK45:Hürmetler efendim:ukala:Bana müsade kaçtım görüşürüz:ıslık::skandal:

Hahaayyttttt nolduuuuu :sopa::sopa::sopa::KK70::KK70:

Oda anladı senden bu istediklerini alabileceğini:KK73:
Oylar Aus'a:rolleyes:

Oy istiyor @Mune derhal müdahale istiyorum :ukala::KK70::KK70: tık mapısa bu dişsizi

Bittin sende kara listeme aldım :cool::cool::cool: yaşlı didinnnnn bize :sopa::sopa::rolleyes:

Düştü elimize güzell,Testere filminden beter edeceğiz dişleri söküle tüyleri yoluna :KK70::KK70::KK70:

Bak bakkk doktor yüzü görmemmmiş hıhhhhhh :eek::eek: 20'lik dişini hatırlatma bana şimdi korkudan ödünpatlıyordu nolduuuu :KK70::KK70:

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Oku oku bünyeye iyi gelirrrr :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::rolleyes::rolleyes:

Kara listeme grdin bile :skandal::ukala::KK70:

Ahretliğime haaaa bide ambargoooo :KK70::KK70::mapus::mapus:

İş aş koca bulacağız tamamdır :sampiyon:

Hahaayyttttt nolduuuuu :sopa::sopa::sopa::KK70::KK70:

Oy istiyor @Mune derhal müdahale istiyorum :ukala::KK70::KK70: tık mapısa bu dişsizi

Bittin sende kara listeme aldım :cool::cool::cool: yaşlı didinnnnn bize :sopa::sopa::rolleyes:
Aha hanimablada mune yanlisi cikti :D abla dedigin muhalif olur ne oldu senin muhalif ruhuna :D

Back