Kız nene, sen benim gençliğimi kiskanip mune bacı ile tehtid ediyorsun, hile yapıyorsun onda cımbız varHahahahahaa şimdi öylemi oldu nana hanım
Kız nene, sen benim gençliğimi kiskanip mune bacı ile tehtid ediyorsun, hile yapıyorsun onda cımbız var
Keles oradan buraya gelmez, felsefe kocişe giderHahaaayttttt sen öyle zannet bakalım,onda cımbız varsa bendede keleş var
En banlıda gerginlik oldu yine..
Keles oradan buraya gelmez, felsefe kocişe gider
Ne gerginliği Bende bi bakayım
Bu hanımlar cok ilginç yahu, şaştım kaldımOkeydir ..
Bu hanımlar cok ilginç yahu, şaştım kaldım
İnsan yazarken utanır yahuHer sene mutlaka yaşanıyor bu olaylar..
İnsan yazarken utanır yahuTuhaf insanlar
Heeee kısmet olursa nene olacam elbette ama çok çıtır dipdiri nene olmak var demi cicimoda bende mevcutt çok şükür
hunter7 gel arkadaşım bak ne diyor bana elele verip bu cadıyı yok etmemiz lazım bugünbana nene diyor ama yarında sana diyecekler hazırlıklı olman lazım
Tabisi ne demek benden öncehunter7 var oda k.valide oda nene olacak inşallah
Gördünmü canısı işleri güçleri benle uğraşmak bunların hain planlarım var yok edecem ikisinideancak konuşurlar .. [/USER]
Hunter Ablacım ne güzel kabul etmişbi kursa gidiyorum, geliyorum,neler oluyor.savaş mı istiyor @nevreste?o halde ,çekilsin, kılıçlar.
yalnız aramızda kalsın,haklılık payı da yok değil.oğlum erken evlenseydi,ya da evlenir evlenmez çocuk yapsaydı,çoktaaaaaan nene olmuştum.
20lik dişlerim hala yerinde duruyorDüştü elimize güzell,Testere filminden beter edeceğiz dişleri söküle tüyleri yoluna
Bak bakkk doktor yüzü görmemmmiş hıhhhhhh20'lik dişini hatırlatma bana şimdi korkudan ödünpatlıyordu nolduuuu
Oku oku bünyeye iyi gelirrrr
Kara listeme grdin bile
Ahretliğime haaaa bide ambargoooo
İş aş koca bulacağız tamamdır
Hahaayyttttt nolduuuuu
Oy istiyor @Mune derhal müdahale istiyorumtık mapısa bu dişsizi
Bittin sende kara listeme aldımyaşlı didinnnnn bize
Ben de diyorum Feroş beni izlemeyi ne zaman bıraktı.yanluşukla izlemeden çıkmş cevap vercemdiyekıskanma kızzzzsenin yerin apayrı
Ben de diyorum Feroş beni izlemeyi ne zaman bıraktı..Tekrar takibe alıyor
Sağol bitanem
Neyse en azından görmezden gelmemişsinhiç bırakmadm elim süüştü akşam..
Bi kaç kişiye onu yaptım sonra kendi kendime triplere girdim noluyor bu kıza bana yazmıyor diye meğer gozardı etmişimNeyse en azından görmezden gelmemişsin
Bi kaç kişiye onu yaptım sonra kendi kendime triplere girdim noluyor bu kıza bana yazmıyor diye meğer gozardı etmişim
valla sitenin en yaşlısı benim herhalde..yakında nene de olabilirim yani,(inşallah amin)seneye en yaşlı üye kategorisi koysunlar,tek aday olayım,bir birincilik göreyim,yoksa gözüm açık gider bak.
HanimKelesimiGetir ,kime karşı ayaklanıyoruz,bir haber ver yeter,çok severim,atraksiyonu.
bakmayın yaşlı olduğumuza,daha işimiz bitmedi bizim.
bi kursa gidiyorum, geliyorum,neler oluyor.savaş mı istiyor @nevreste?o halde ,çekilsin, kılıçlar.
yalnız aramızda kalsın,haklılık payı da yok değil.oğlum erken evlenseydi,ya da evlenir evlenmez çocuk yapsaydı,çoktaaaaaan nene olmuştum.
Hunter Ablacım ne güzel kabul etmişHanım abla bir türlü kabullenemiyor Tamam üzülmeyin seneye size özel nene kategorisi açacağım
20lik dişlerim hala yerinde duruyorDoktor eli değdirmedim
Oylar Aus'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?