Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kız nene, sen benim gençliğimi kiskanip mune bacı ile tehtid ediyorsun, hile yapıyorsun onda cımbız var

Hahaaayttttt sen öyle zannet bakalım,onda cımbız varsa bendede keleş var
En banlıda gerginlik oldu yine..

valla sitenin en yaşlısı benim herhalde..yakında nene de olabilirim yani,(inşallah amin )seneye en yaşlı üye kategorisi koysunlar,tek aday olayım,bir birincilik göreyim,yoksa gözüm açık gider bak.

HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ,kime karşı ayaklanıyoruz,bir haber ver yeter,çok severim,atraksiyonu.
bakmayın yaşlı olduğumuza,daha işimiz bitmedi bizim.

hunter7 duy duy arkadaşım nene kategorisine geçtin sende

Tam isabet beybisiiii

Karşılıklı bebiş

bi kursa gidiyorum, geliyorum,neler oluyor.savaş mı istiyor @nevreste?o halde ,çekilsin, kılıçlar.

yalnız aramızda kalsın,haklılık payı da yok değil.oğlum erken evlenseydi,ya da evlenir evlenmez çocuk yapsaydı,çoktaaaaaan nene olmuştum.

Hunter Ablacım ne güzel kabul etmişHanım abla bir türlü kabullenemiyorTamam üzülmeyin seneye size özel nene kategorisi açacağım

20lik dişlerim hala yerinde duruyorDoktor eli değdirmedim
Oylar Aus'a

En yaşlı ben olayım dersen seni yanlız bırakmam arkadaşım omuz omuza alırız oylarımızı bu NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. varya bide yandaş çetesi var bana yaşlı deyip duruyorlar bide nene diyorlar..

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canına susuyor elimde kalacak haberi yok aman dur daha ne torunu beklesinler birazcık daha yeni yeni kaynana olmaya alışmaya başladım

Sağol bebişim zirveyi kaptırmamaya gayret ediyorum

Hunter Ablacım ne güzel kabul etmişHanım abla bir türlü kabullenemiyorTamam üzülmeyin seneye size özel nene kategorisi açacağım

Etmem bebişim daha vakti var onun

20lik dişlerim hala yerinde duruyorDoktor eli değdirmedim
Oylar Aus'a

Bir ara gitmiştin hatırlıyorum
Neyyyyyyyy bide oy istiyor aleni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…