• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste MissCherryBlossom MissCherryBlossom sizin ne isiniz var burda? Hadi parkon parkon olsa neyse ahhahhhha :KK70:

Allam bin sukur burda aday gostermek gibi bi gaflete dusmemis kimse beni, su cıtır ve narin halimle pıcaklamak zorunda kalırdım hetkesi..

Sizinle 1 sene dalga gecicem ama :KK70:
Sen parkon parkon a yaşlı mı diyorsun :KK30:
Seneye nene kategorisi açıp seni bu listeye aldıracağım :KK59:
Ben bu kategoride çok iddialıyım lütfen oylarıma engel olma :KK70:

Nevreste Nevreste bit pazarında saat bası konus baslıgı degistirtirim, çin iskencesi yaparım sana:KK11:
Hahhhha ay hala oyum nevresteye diyenler var hahhhha nevo yandın bu sene, her gordugumde hatırlatcam bunu sana :70:

parkon parkon kabul et artık bebisim, yakında ablalıktan nenelige terfi ettirecekler seni, en yakın bildiklerin sana neler ediyo bak:KK53:

Chess Chess i simdi farkettim yalnız, en cok guldugum kategori oldu bu benim :70:

Nevreste Nevreste bit pazarında saat bası konus baslıgı degistirtirim, çin iskencesi yaparım sana:KK11:
Hahhhha ay hala oyum nevresteye diyenler var hahhhha nevo yandın bu sene, her gordugumde hatırlatcam bunu sana :KK70:

parkon parkon kabul et artık bebisim, yakında ablalıktan nenelige terfi ettirecekler seni, en yakın bildiklerin sana neler ediyo bak:KK53:

Chess Chess i simdi farkettim yalnız, en cok guldugum kategori oldu bu benim :KK70:
Çin işkencesine bayılırım:KK45:
O kadar oy aldım görmüyor musun:KK59::KK53:
Bende seninle aynı yaşta olduğumuzu hatırlatırım bana oy verenler sana abla demeye başlarlar:KK30::KK70:

Back
X