En vazgeçilmez abla,anaç Kadınlar Kulübü üyesi ?

En vazgeçilmez abla,anaç Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    237
kimse korkmasın,kimseye birşey yapacak değilim çünkü enler açıklandığında ben mapusta olucam

k.validesini öldüren zavallı gelin kadiş diye başlıklar göreceksiniz gazetelerde

kimse korkmasın,kimseye birşey yapacak değilim çünkü enler açıklandığında ben mapusta olucam

k.validesini öldüren zavallı gelin kadiş diye başlıklar göreceksiniz gazetelerde

Neden öyle şeyler düşünüyorsun Kadesa
Kayınvalidenin buzdolabından böcek ordusu mu çıkıyo, evini pislik mi götürüyo
Yoksa eşin hergün o temizlikten yoksun kayınvalidene mi gidiyo
Aile olduğunuzun farkında değil mi
Yoksa efendime söylim, çok sessiz sakin davranıp sana cinnet geçirtiyo da yüzünü mü tırmalıyosun adamın

Nedir bu elindeki pıçağı Chess yerine kayınvalidene saplamayı düşündüren şey seni

oy oyyyyyy kıyamam,ne yaptı kaynana sana

hadi be gariban korkusundan kafasını çıkaramıyo evinden
terliğin kapsama alanına girince indireceksin kadını
pis ferhunde
egem abla şu kadişi ayak tırnaklarından asalım ne dersin

Kadesa pıçağını getirdim kuzum

:104::104::104::104:.:104::104:

İlk beştesin

Gözüm apla iyi gidiyor demiiiiii

Bir de elektriğe şey yapmam diyordu Chess daha beterini yapmış :18:

İşemem diyorduuuu

Kadişşşşşş elini kana bulama sen annem adam tutar hallederizzzzz

yapılan her seçim böyle geçse keske

Bizim en ablalar süper ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…