Bu bu .. bu muhteşem aklınız ile çözeceğiz inş herseyi …. X y z kuşağı anneleri sizi gidi
kaldı ki eğer velinin derdi alerjik bir durumdan kaynaklı olsaydı da kibar bir dille bunu ifade etmeliydi diye düşünüyorumPeki esas hassasiyeti bunlarla ilgiliyse müdüre mi gitmesi gerekir, o sınıf beslenme yaparken müdür başlarını mı bekliyor. Ayrıca hassasiyete dair bir şey yazmamış konu sahibesi. Yani dümdüz yaratık.
veliye laf söylenecek birşey yok ki , arayıp laf mı sayacaksınız idareye gitmese ? eğer arasaydı neden paylaşın dediğinizi söylersiniz sınıfta bir çocuğun beslenmesi mi düştü yoksa biri beslenmesini mi unuttu neden paylaşın dediğinizi anlatırdınız olur biterdi.müdür arkamda durmuş , ben gerekeni söyledim ama haberin olsun diyor .. bunlara açık verme diyor ..
asıl sorun veliye laf söylesen direk idareye gidecek ama duracağı yeri de bilmesi lazım ..
ki işimizi yapabilelim..
Haydaaaa , size insanlar olayı anlamak için soru soruyor , daha derdinizi anlatamıyor ya da küstüm oynanıyorum ben moduna girip bir de daha doğurmadıgım çocuğuma anneliğimin mükemmelliğinden bahsediyorsunuz. Hiç birşey yoksa bile iletişimle ilgili sorununuz olduğunu düşünüyorum.Konu sahibi baktı ki burada da aynı zihniyette insanlar var
Anlamayacaklarınu anladı ve pes etti
Siz ve mükemmel anneliğiniz ile herşey iyi olur inş
Okumayı neden hala sökemedi şeklindeki çıkışını nasıl açıklıyorsunuz?
Kardeşim de öğretmen,biz veliler olmasa çocuklarla çok mutluyuz der hep ,o geldi aklımaMerhaba , öğretmenim
Bugün idare tarafından çağrıldım
Velim şikayet etmiş sebep şunlar :
Çocuğunun isminin sonunda “su “ varmış neden çocuğun yaptığı ödevin yanına tam yazmamışım da Azra yazmışım Azra su olacakmıs ismini doğru öğrensinmiş
Diğeri de neden çocuklara sürekli paylaş diyormuşum onun cocugu paylaşmak zorunda değilmiş yemeği bile kendi cocugu yesin diye koyuyormuş , herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş..
Ayrıca neden hala çocuğu okumaya geçmemiş ..
Müdür bişey demedi ama bunlara karşı dikkatli ol dedi kısaca
Beni yoran çocuklar değil veliler ve kaprislerinden çok bunaldım en ufak şeyde idareye gitmeleri yüzünden mesleğime aşıkken işimden soğudum , kadına da önemli olan ne sizsiniz ne de benim , burada tek önemli olan sizin çocuğunuz dedim . Bana yaşanmaması gereken şeyler yaşandı ama sizi çok seviyorum unuttum bilmem ne diyor hala .. ne yaptığımı da bilsem …. Belki daha fazlasını söylemek istedim ama daha da büyümesin artk sussun diye denedim ama kadın da gerekeni yaptırdım modunda.. artık ego tatmin ediyor bana karşı ..
Çocuklar olmasa asla çekilmez okul….
İsim konusunda, benim kızımında iki ismi var. Biz iki ismini de kullanıyoruz. Öğretmen tek isim kullanıyormuş. Kızımın pek hoşuna gitmiyor anaokul öğrencisi. Bence çocuğa sorarak söylemeleri daha uygun. ( bunun için de öğretmeni de müdürü de uyarmadım tabiCocuk yemegini paylasmak zorunda degil ki. Renkli kalemini, silgisini vs paylasabilir ama yemegini paylasmasini isteyemezsiniz bence.
Henuz okuma yazma ogrenen bir cocuk ismini tam görmeli.
Yeni nesil velilerde bir sıķıntı var kabul ediyorum. Cocugun okumaya gecmesi icin evde ebeveyninin de destek vermesi gerekir. Ayrica Cocuklarin kendi aralarinda problem cozmesine musade etmeyip, surekli mudahil olmaya calisiyorlar bunlar ayri konular. yemek ve isim konusunda sizi haksiz buldum.
Ben sizi suçlamadım ki sizin suçunuz yok. sizi veliyle muhatap eden yöneticide iş yok işte. velinin elle tutulur bir tarafı yok ki. size intikal etmeden göndermesi lazım müdürün. ama odaya sizi çağırınca veli de o şikayetin yerine ulaştığını düşünüyor. ben haklıyım ki müdür de öğretmeni çağırdı diyor. değişik insan çok.Yönetici uyanık olup kendini çekince ben ne yapabilirim ki
İsim konusunda, benim kızımında iki ismi var. Biz iki ismini de kullanıyoruz. Öğretmen tek isim kullanıyormuş. Kızımın pek hoşuna gitmiyor anaokul öğrencisi. Bence çocuğa sorarak söylemeleri daha uygun. ( bunun için de öğretmeni de müdürü de uyarmadım tabi)
Kişiye özel ek alıştırma vermesi doğru değilKaç yıldır bu sitedeyim ilk kez bu soruyu soracağım.TheDandelion @bonibon12 B Burundi @gurbettekikardelen bu mesajdaki problemi söyler misiniz? Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Hangisi yanlış? Çocuğun adını farklı yazıver ne olacak? Çocuk verecek arkadaşıma eşyasını tabii? Öğrenci sene sonunda okuma öğrenmediyse o zaman baksın mı demeliydim?
durumunu evdeki davranışlarından anlamıyor mu bu insanlar?Abartmıyorum Her gün
“Durumu nasıl “ diye soran veli var , “yani dün ile aynı” deyince de , bozulup ters ters yüzünüze bakıyorlar ..
Hergün farklı olarak ne söylenir onu da bilmiyorum ..
Bu cumle sadece saglik sektorunde mi kullaniliyor'Yani dun ile ayni' demek yerine 'stabil, bir sorun yok' demek daha dogru sanki.
Sağlık çalışanısınız sanırım. Konu sahibi fakülte hastanesinde hasta mı değerlendiriyor Allah aşkına. Wksbwjbs
İyi de bu hiç hoş değil. Hatta öğretmenden çekinen insan adının ona gideceğini de bilir. Öğretmenden korkan insanın idarenin kapısını çalması da garip değil mi? Şimdi çocuğumun bir problemi varsa direk idare ile konuşmam öğretmen için kırıcı değil mi? Sonra bide aynı veli gelip ben sizi çok seviyorum diyecek. Hımmm biz de yedik bunu.Öğretmene daha önce söyleyip söylemediğini de bilmiyoruz.
Belki veli , öğretmene söylemekten çekindi; gitti kapalı kapılar ardında müdüre genel bir uyarı yapılması ricasında bulundu, bu da bir ihtimal.
kaldı ki eğer velinin derdi alerjik bir durumdan kaynaklı olsaydı da kibar bir dille bunu ifade etmeliydi diye düşünüyorum
netice öğretmenler de müneccim değil kim ne yiyebilir ne yiyemez bilemez
ayrıca konu sahibinin yaptığı da gayet güzel bir davranış, ben beslenme saati için birşey istedikleri zaman okuldan, kızımı muhakkak tembihlerim canı isteyen olursa paylaş lütfen diye. ki bunu öğretmenleri söylediği zaman niye kötü olsun ki
Bu konuda benim de kafam karisik. Her iki ebeveyni calisan cocuklar icin oglumun okulunda nobet sinifi oluyor. Cocuklar gec alindigi icin haliyle acikiyorlar. Ben de hep ogluma atistirmalik kasesi hazirliyorum fazla fazla koyuyorum ki arkadaslariyla paylassin. Oglum da cok sever paylasmayi. Ama acaba kuruyemislere alerjisi olan var midir diye endiseleniyorum. Cocuklar kucuk, ogretmen nobetci ogretmen herkesi detayli taniyamaz.Henüz konu sahibi yanıt vermediği için, neyi paylaşmalarını istediğini bilmiyoruz.
Veli idareye, "herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş.. dediğine göre konu beslenme paylaşımıyla mı ilgiliydi ?
Her geçen gün artan alerji sahibi çocuklar nedeniyle, gıda paylaşımı da çok büyük bir risk içeriyor. Zorunlu nedenlerle glutensiz beslenen çocuklar var. Ceviz vb gıda alerjisi olanlar var. Velinin esas hassasiyet sebebi bunlarla ilgili olabilir mi ?