- 24 Eylül 2010
- 5.815
- 18.705
Şu mesajlarınızla velinin idareye gitmekle yerden göğe kadar haklı olduğunu ortaya koydunuz.Nefes alıp verse , öğretmene yakıştı mı siyeceksiniz artk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu mesajlarınızla velinin idareye gitmekle yerden göğe kadar haklı olduğunu ortaya koydunuz.Nefes alıp verse , öğretmene yakıştı mı siyeceksiniz artk :)
Sizde biraz fazla mi kafaya takiyorsunuz?siz anlatirsaniz,kimi cocuk yapar kimi cocuk yapmaz.duzen bozulmuyorsa yapıp yapmaması önemli değil.Ya bi gidin valla bi gidin ya . Tüm malını mülkünü bağısla diyorum çocuğunuza oldu mu
Okumayı neden hala sökemedi şeklindeki çıkışını nasıl açıklıyorsunuz?Velinin zihniyetine dair yorum yapabilecek kadar bilgi edindiğimizi düşünmüyorum.
Onlarca ihtimal olabilir , hangisi olduğunu henüz bilmiyoruz.
hangi açıdan dediniz bunu?Liselerde durum çok zor ,.
Maksat öğretmeni ezerek ego tatmini yapmakBenim okudugum dönemde öğretmenler şikayet ederdi çocukları.
Hatta velinin çogu çağrıldıgında bile gelmezdi.
Çocugunu hiç mi merak etmez bi insan ya diye söylenirdi öğretmenlerimiz.
Şimdi sahip çıkılıyor ama şımarıkça. Maksat eğitim öğretimden çıkmış
Ayşe yerine Ay yazsa evet söylediğin gibi sorun, ama çift isimliyse ve Ayşe Nur yerine Ayşe yazılmışsa bu sorun değil, paylaşmayı okulda da öğrenmeyecekse nerede öğrenecek çocuk?Kaç yıldır bu sitedeyim ilk kez bu soruyu soracağım. TheDandelion @bonibon12 @Fstknanas gurbettekikardelen bu mesajdaki problemi söyler misiniz? Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Hangisi yanlış? Çocuğun adını farklı yazıver ne olacak? Çocuk verecek arkadaşıma eşyasını tabii? Öğrenci sene sonunda okuma öğrenmediyse o zaman baksın mı demeliydim?
Her açıdan dedim .hangi açıdan dediniz bunu?
Konu sahibi bazı ayrıntıları eksik anlatıyor gibi , bilemiyorumKaç yıldır bu sitedeyim ilk kez bu soruyu soracağım. TheDandelion @bonibon12 @Fstknanas gurbettekikardelen bu mesajdaki problemi söyler misiniz? Gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Hangisi yanlış? Çocuğun adını farklı yazıver ne olacak? Çocuk verecek arkadaşıma eşyasını tabii? Öğrenci sene sonunda okuma öğrenmediyse o zaman baksın mı demeliydim?
OlmazAyşe yerine Ay yazsa evet söylediğin gibi sorun, ama çift isimliyse ve Ayşe Nur yerine Ayşe yazılmışsa bu sorun değil, paylaşmayı okulda da öğrenmeyecekse nerede öğrenecek çocuk?
Konu sahibi baktı ki burada da aynı zihniyette insanlar varKonu sahibi bazı ayrıntıları eksik anlatıyor gibi , bilemiyorum
benim kızım devlet okuluna gidiyor anadolu lisesiHer açıdan dedim .
HaklısınızMaksat öğretmeni ezerek ego tatmini yapmak
Benim adım azra su bana “azra su” deyin diyen kişiye hayır ben azra diyeceğim demek sosyal olarak uygun bir davranış değil. Aksine çocukça.Öncelikle Çocuğun iki ismi varsa istediğimi kullanma hakkım vardır, ikisini bir kullanmak zorunda değilim, veli buna karışamaz.
Paylaşma kısmında büyük ihtimalle öğretmen paylaşmak güzeldir isteyen yemeğini paylaşabilir demiştir. Çocuk da az yiyen hatta hiç yemeyen bir çocuksa hepsini dağıtmıştır. Yani olay çocuğun rızasıyla olmuştur ama veli buna tahammül edememektedir, öğretmene çemkirir. Evrensel değeri mi anlatmayacağız veli istemiyor diye. Kim kimin çocuğunun yemeğini zorla başkasına verdirir ayol daha neler.
Okuma konusuna gelince henüz aralık ayının başı, yarıyıl tatiline kadar hepsi zaten okuyacak, ki resmiyette okumaya geçiş tarihi marttır. Olay sadece çocuğu biraz yavaş kalan velinin egosunun zedelenmesinden ibaret. Çocuğun okumaya geçemediyse sen az daha fazla tekrar yaptıracaksın evde, öğretmen çip takmıyor çocuklara