Hayır beni müdüre şikayet edince ne olacağını sanıyorsa
İşime son mu verecek müdür asacak mı kesecek mi Beni
Tek olan şey şu : hevesim kaçıyor soğuyorum
ahhhh yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki
sizin yaşadıklarınız yanında hiç önemli değildir eminim ama benzer şeyleri bende yaşıyorum
mesela bu sene şöyle birşey yaşadım; özel üniversite olduğumuz için belli bir ücret ödeme tarihimiz var ve bu tarihe kadar ödeme yapılmazsa öğrenciler ders kaydı yapamıyor
neyse, ders kaydının ilk günü bir veli aradı beni, neymiş efendim biz onun oğlunun ders kaydına nasıl engel olurmuşuz
nasıl bir sıkıntı yaşadınız beyefendi dedim
ee mali blokaj koymuşsunuz ders seçimi yapamıyor dedi
bir an panikledim eyvah dedim ödeme yaptı da sisteme mi işlenmedi hemen sordum ödemenizi ne zaman yapmıştınız diye eee yapmadım ki dedi
peki beyefendi neden bu tepkilisiniz o zaman dedim sonuçta okulumuzun koyduğu kural bu ödeme yapılmadan ders seçimi yapamaz öğrenciler
böyle saçma kural mı olurmuş, oğlu ders seçimi yapamasaymış ben bunun hesabını nasıl verirmişim
benim verecek hesabım yok beyefendi, ben sadece görevimi yapıyorum kuralları uyguluyorum dedim
bunun üzerine bana son ödeme tarihi bilgisini vermediniz dedi, hayır dedim size vermedik ama bizim esas muhataplarımız 18 yaş üstü oldukları için öğrencilerimiz ve onlara 3 kere birer hafta arayla mail atıldı dedim
hayır benim çocuğum böyle birşeyden bahsetmedi dedi o zaman onu da oğlunuza sormanızı rica ediyorum biz gönderdik dedim
tabii ben işimi doğru yaptığım ve yaptığım işi de savunduğum için iyice sinirlendi ismin ne dedi senin ben bilmem kimin bilmem nesiyim dedi (yönetim kurulundan birinin adını verdi) ben bütün seceremi döktüm adama, ben sadece işimi yapıyorum beyefendi ismim soyismim çalıştığım birim bu buyrun kiminle istiyorsanız görüşebilirsiniz
ama o kadar gerildim ki yani tüm günüm zehir oldu, ondan sonra arayan velileri ister istemez gerginlikle bekledim ki yine ne problem çıkacak diye