• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ucuz kitap

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
ben lise öğrencisiyim kitaplara çok meraklıyım ve okudugum kitabın benım olmasını isteyen ödünç almayı istemeyenlerdenim.ancak kitap fiyaları yüzünden her zaman kitap edinememekteyim. bana istanbul avrupa yakasındaki ikinci el veya ucuz kitap satan noktalar varsa beni bilgilendirir misiniz? yardımlarınızı bekliorummmmturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Sahaflar Çarşısında 2-3-5 liraya çok güzel 2.el kitaplar var..uğramanı tavsiye ederimm.. şakkıdı

ben lise öğrencisiyim kitaplara çok meraklıyım ve okudugum kitabın benım olmasını isteyen ödünç almayı istemeyenlerdenim.ancak kitap fiyaları yüzünden her zaman kitap edinememekteyim. bana istanbul avrupa yakasındaki ikinci el veya ucuz kitap satan noktalar varsa beni bilgilendirir misiniz? yardımlarınızı bekliorummmmturkbayragiturkbayragiturkbayragi

canım bende senin gibiyim gunde bi kitap falan okuyorum yazın ee bi kitapta 15-20 tl arası olunca sorun oluyo tabi.

ama eğer kadıkoye gelebilirim desen iskeleden inince hemen 2 tane seyhan müzik diye yer var kitaplar son 6-7 ayrır %70 indirimde 30 tl'lik kitabı 7'ye almıstım artık düşün:kedi:

arada kampanya fiyatına satılan kitaplar var ...her kitap evinde mevcuttur..takip etmek gerek ama...Nt mağazalarında halit ertuğrul un kendini arayan adam kitabı 1 ytl idi ...ben okudum ve dağıtmayı düşünüyorum.... hayırlı okurlar a.s.

ne kadara aldıgımı hatırlamıyorum ama halit ertugrulun bende kendını araayan kadın isimli kiabını okumusdum :D 2.kitabı da varmıs sanırım ama almadım besikaşdan almıştım (kabalcı)

gittigidiyor.com dançok hesaplı ve temiz kitaplar bulablirsin. üstelik bir yerlere gitmeden oturduğun yere geliyor kitaplar :)

hatta hem yer darlığı hem de takas amacıyla elimden çıkardığım bir miktar benim de var aşağıdaki adreste. satıyorum, yenisini alıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadara aldıgımı hatırlamıyorum ama halit ertugrulun bende kendını araayan kadın isimli kiabını okumusdum :D 2.kitabı da varmıs sanırım ama almadım besikaşdan almıştım (kabalcı)

Ben de Kabalcı'nın üst katını tavsiye edecektim, çok ucuza kitaplar alabilirsin diye. Bir de Beyazıt'ta 2. el kitap satan sergiler pazar günü kuruluyordu diye hatırlıyorum, ama sabit dükkanlar da vardı.

Bir de Akmar'da 2. el kitaplar ucuz oluyor ama 1. el ders/test kitapları pahalı oluyor haliyle, oradan yanlış anlama olmuş olabilir.

Back