Bende de ikisi de yok. Belki birkaç seneye kadar elti ile ilgili bir fikrim olur ama şimdi bu konuda fikir sahibi değilim.
Ama ben bir görümceyim. Yengemle aramız abimden bile daha iyi. O beni kızkardeş gibi gördüğünü söyler her zaman. Ben de ona abla derim zaten. Şu an en yakın dostum desem yeridir. Maşallah diyeyim
Aaa dun geceki rüyam geldi aklıma kardeşim bi kızla evlilik hazırlığı yapiyodu bende diyorum ki "inşallah mutlu olursunuz ama kardeşim ben bu kızı sana yakıştıramadim"dedim
Simdiden belli ne olacağım rüyalarım beni ele veriyor
görümcem yok. bende görümceyim ama adını bile sevmem abla olmayı tercih ediyorum becerebildiğim kadar.
eltim olmak üzere Allah günah yazmasın pek sevmem şimdiden kendisini.
biz de yalan yok sevmediğime kesseler seviyorum diyemem
Eltim yok onun icin bisey diyemicem.Gorumcelerimlede uzagiz ayda yilda bi görüşürüz cok muhabet olmayinca bi sorunumuzda yok. Kendime uygun bi seçenek bulamadim malesef.
Bende gorumcelerimi pek severdim.. Ta ki bizim hakkımızda konuştuklarını gorene kadar..
Annemde şans varmı ki bende de olsun... Şimdi baya soğuğum... Umrumda değiller..
Kaynana
Görumce
Kaynım
Annem acisindan bakinca üvey kaynanasindan çekti gorumce eltiler cekiyor birde yengeleri var ohh mis kadının cekmedigi kalmadı halime hamd olsun belki onlar acisindan bakınca anneminde eksikleri vardır ama yuzdeye vursak anneminki devede kulak kalır bunu tarafsizca söylüyorum
görümce en tehlıkelısı çünkü aileden oldugu için. kv etkıleyecek ilk insan
eltı halt eder yanında. eltıyle görüşmediğinde kafanı ütüleyecek bi eşin yoktur, ama görümcede vardır.
Bi sene oldu ben evleneli ve ben nisanliyken gorumcem baba evine geldi hala oğlunda gelindi kp eve geldiği için ona düşman di hep geri gitsin istiyordu ve ben böyle bi kaosun içine evlendim ama hiç dertlenmedim surekli aile içi kavga tartışma eşim e dedim ki kardeşinin arkasında dur hafta sonu olurdu kendim gezmeye gitmezdim kocamla hadi onu goturelim oğlunu bi yerlere goturelim kafası dagilsin derdim ... Hep yanında oldum hep destekçi oldum maddi manevi elimden geldiği kadar ... Çocuğunu kendi yegenlerim den ayirmadim eşim e de hep onun için birşeyler yapmasını söyledim görümce bana hep diğer yengesi gibi olmadığımı çok içten olduğumu iyiki abisinin benimle evlendiğini ve şimdi benimle diğer yengesini catlattigini derdi hep ondan dert yanardi bana kotulerdi ... Ramazan da arada hiçbirşey yok bu benle konusmadi tam 1.5 ay gittik yanımıza girmedi muhattap olmadı vs her oraya gidiş gelişimde ağladım niye bana böyle yapiyo ben naptim ona diye ... Bide ben burda yalnızım ailem izmitte ben ankaradayim onları kendi ailem gibi gordum .. Neyse hamile kaldım ama ustu kapalı laf sokardi hep olgunlaşmamış daha der susardim konuşmaya başladı yine nasihat verdim güzel güzel konuştum kiiii.... 2 ay önce benle tartışmaya girdi ve bu defa susmadim senin nazini cekemem dedim ve bende dusuk riski yaşıyorum o ara benimde derdim var kendime göre bunu bile düşünmedi bana bu eve gelme kocani da getirme dedi... O gün eve geldim kanama başladı ağrılar girdi çocuk dusuyo kesin dedim acile gittim Dr naptin böyle şuan rahim kasiliyo sancin var dedi jhoopp kullandığım ilacı iki katına çıkardı sadece tuvalete kalkiyosun dedi . neyse geçen hafta düğün vardı ve görümce bütün gün bana kotuledigi diğer yengesi yanı eltimle aynı takıldı :) ya ben onun yüzünden o çocuğu dusurseydim .. Allah korusun ... Ve beni geçtim abisi onun yüzünden babasının ustune yurudu rahat bırak bu kızı diye ... Şimdi görümce tehlikelidir dedim ama neden demisim işte ....
Gorumcemde var gorumceyim de.
Ben abimin eşlerini severim sevmesem bile herzaman için abilerimden dolayı saygım var.laflarina karişmam abime şikayet etmem annemle olan ilişkilerine müdahale etmem.işleri olduğunda yardimci olurum onlarda bana sağolsunlar.iyi bir gorumce oldugumu düşünürüm.
Eltime gelince ayrı sehirlerdeyiz dört ayda on gün falan görüşürüz bir kötü lafini bakişini görmedim.Eltimi seviyorum yeri her zaman ayrı bende en kotu anımda hep destekti benimle ağladı hep bir adim önde onun için.
Görümce ye gelince su an için bir zarari yok birbirimize karşı olumsuzda değiliz olumlu da .
Ama kadınlar asla unutmuyor miş gibi yapıyor.
Geçmişte olan hadiseler sebebiyle
Tabiki stajer kaynanaya oyum;D
oylamaya baktım en çok '' eltim de görümcem de yok'' secenegı oylanmıs.
ee madem yok, olmayanlar elt, görümce konularına yorum yapmasın
tok açın halinden anlar mı hiç
Eltimin bir kötülüğünu görmedim pek fazla yararınİda görmedim nötr durumda Ama gel gor ne zaman kocamla evlendim o aileden biride ben oldum gorumcem bildiginiz kiskancliktan kuduracak. Düğünüme dahi gelmedi . Benim eşim onun dugununde kendi arabasını gelin arabasi yapmış eskiden halbuki gerekçeside şuydu hatta görumcemin. Sosyal paylaşım platformunda okudum tanımadığı insanın dugununde ne işi varmış hahahha ben kocamdan önce görumcemle tanismaliymisim demekki ayıp etmişim :)) düğünüm den sonrada bembeyaz giyip facesine resim atmış eşim gösterdi benim birader heralde bizden özendi nikah tazeledi diye yazık ya gülüp geçiyorum. Öğün bugündür de muhattap olmam zaten evime ayağının ucunu sokamaz. Bana ters olana terslik yaparım halbuki sıcakkanlı artniyetsiz insanım bana bile gorumcelik yapti . Hanı bide söyle bir tip sonradan görme desem anlarsınız
Elti ve gorumce ile aram iyidir .Bence görümce abi tarafından saf dışı bırakılabilir ama elti saf disi kalamaz alttan alta kocasını işler o zaman is biter
walaha aslında hangısının daha uyanık ve akıllı olduguna göre söz sahıbı olduguna göre degısır bu ıkısının durumu. ben son şıkkı seçtim kaynanam bir numaradır bu işlerde özel durumu var hanımın, eşimin annesı oldugu ıcın tapılası bır hatun ve dilinin kemıgı falan yok maşallah dudagı falan da yok sanırım sırf dil, eskıden tatlıydı da sımdı çekilmiyor.