Niye sadece oğlu olan mı :)Her oğul sahibi bir gün kaynanaligi tadacaktırona göre konusalim
Oğlan anası daha çok cekistiriliyor zannimcaNiye sadece oğlu olan mı :)
Kız çocuğu olan ne oluyo:)
Onlar çekiştirirse biZde cevabını veririz. ,eskiden susuyordum şmdi yapıştırıyorum lafları hiç umrumda değil yani :)Oğlan anası daha çok cekistiriliyor zannimca
Aynen bende hatta dün eşime dedim yığınla borç ödedik tek takı almadık ne safmisiz hiç hesapta sormadik dedim aynen öyleOnlar çekiştirirse biZde cevabını veririz. ,eskiden susuyordum şmdi yapıştırıyorum lafları hiç umrumda değil yani :):) :) :):)
ikisi de vardı, bana çok çektirdiler. şimdi onlar da çekiyorlar ve artık yoklar... hehehehhe....ama ex koca hala çektiriyorElti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.
Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.
Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.
Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
ejderhalarımı salacağım üstüne (yani kedilerimiikisi de vardı, bana çok çektirdiler. şimdi onlar da çekiyorlar ve artık yoklar... hehehehhe....ama ex koca hala çektiriyor
kurtulamadım manyaktan. şimdi tek başıma eğittiğim okuttuğum çocuklarımı aldı benden.
Şeçenekler eksik olmuş kazen bey , "hepsi var ama hiç biriyle sorunum yok" şeçeneği eksik ...seçenek ekledim :)
Şeçenekler eksik olmuş kazen bey , "hepsi var ama hiç biriyle sorunum yok" şeçeneği eksik ...
25 yılı devirdim evlilikte şimdiye kadar sorun yaşamadım şimdiden sonrada olmaz inşAllah ...Maşallah diyeyim o halde ama büyük te konuşmamak lazım ....
Ha şunuda ekleyim tabiki hayat ve ilişkiler güllik gülistanlık değil , hamleler elbet oldu lakin benim bir hayat felsefem var , kötülüğe karşı iyilik ...25 yılı devirdim evlilikte şimdiye kadar sorun yaşamadım şimdiden sonrada olmaz inşAllah ...
HahahahaTabiki kaynananefret ediyorum şeytan görsün yüzünü
En azından herkeze kendini iyi gösterip size kötülük yapmiyor herkez biliyor ne oldugunu ya benimki gibi milletin yanında canım cicim sen otur ben yaparım deyip yalnizken soksaEltim yokta evde bekar gorumcem var 27 yasinda koskoca bi gudubet.. kaynanamla bir olup yuvami yikmak icin ellerinden geleni yaptilar halada yapiyolar ve malesef onlarla altli ustlu oturuyoruz...butun cevrem gorumcemi gorunce allah sabir versin diyor hatta alisverise gittigimizde oradaki calisanlar bike dusunun yani
Bıraz gelenlerde kendıne cekı duzen vermelı. Hep kvalıde görümce eltı mı sorunlu olur.En tehlikelisi gelin. Girdiği ailenin huzurunu kaçıran, sürekli nifak sokan gelindir kaynana değil. Ya hu annem kahvaltı hazırlıyor, işleri yapıyor hala kızın suratı mahkeme duvarı. Ben kendime bir şey alsam ona da alıyorum ki iş bulamadı alamazsa üzülmesin içinde kalmasın diye. Kız hala nifak peşinde. Dün beynime kanı çıkarttı. Para harcamayı seviyorsan git iş ara. Telefondan iş başvurusu yapıp da ya amaaa beni aramıyolaaaar deme. Bütün akrabalarına bu yemek ısmarlar, hediyeler alır. Onlar da gelip buna paramız yok diye ağlayıp sonra güneydoğu, ege turuna gider. Saf yaa saf... Bi de artist nereye tatile gitsek derken sanki anasının evinde her yaz bodruma gidiyormuş gibi konuşmuyor mu... Bak gene sinirlendim. Hak ettiğinden çok değer verip tepene çıkarınca böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?