Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Onlar çekiştirirse biZde cevabını veririz. ,eskiden susuyordum şmdi yapıştırıyorum lafları hiç umrumda değil yani :) :) :) :):)
Aynen bende hatta dün eşime dedim yığınla borç ödedik tek takı almadık ne safmisiz hiç hesapta sormadik dedim aynen öyle

Bizden kötüsü de yok ama

ikisi de vardı, bana çok çektirdiler. şimdi onlar da çekiyorlar ve artık yoklar... hehehehhe....ama ex koca hala çektiriyor
kurtulamadım manyaktan. şimdi tek başıma eğittiğim okuttuğum çocuklarımı aldı benden.

25 yılı devirdim evlilikte şimdiye kadar sorun yaşamadım şimdiden sonrada olmaz inşAllah ...
Ha şunuda ekleyim tabiki hayat ve ilişkiler güllik gülistanlık değil , hamleler elbet oldu lakin benim bir hayat felsefem var , kötülüğe karşı iyilik ...
Bir süre sonra insanlar birbirini tanıdıkça artık o hamlelerde gelmiyor . Bunu saflık veye aşırı iyi niyet olarak görmeyin ama ...
Zaman hep beni haklı çıkardı .
Mutluyum bu konuda hamdolsun ..

En azından herkeze kendini iyi gösterip size kötülük yapmiyor herkez biliyor ne oldugunu ya benimki gibi milletin yanında canım cicim sen otur ben yaparım deyip yalnizken soksa

En tehlikelisi gelin. Girdiği ailenin huzurunu kaçıran, sürekli nifak sokan gelindir kaynana değil. Ya hu annem kahvaltı hazırlıyor, işleri yapıyor hala kızın suratı mahkeme duvarı. Ben kendime bir şey alsam ona da alıyorum ki iş bulamadı alamazsa üzülmesin içinde kalmasın diye. Kız hala nifak peşinde. Dün beynime kanı çıkarttı. Para harcamayı seviyorsan git iş ara. Telefondan iş başvurusu yapıp da ya amaaa beni aramıyolaaaar deme. Bütün akrabalarına bu yemek ısmarlar, hediyeler alır. Onlar da gelip buna paramız yok diye ağlayıp sonra güneydoğu, ege turuna gider. Saf yaa saf... Bi de artist nereye tatile gitsek derken sanki anasının evinde her yaz bodruma gidiyormuş gibi konuşmuyor mu... Bak gene sinirlendim. Hak ettiğinden çok değer verip tepene çıkarınca böyle oluyor.

Bıraz gelenlerde kendıne cekı duzen vermelı. Hep kvalıde görümce eltı mı sorunlu olur.
Bende gelınım ama kvalıdem görümcemle aram çok ıyı. Esımın aılesını akrabalarını çok severım onlarda benı sever
Ama bizde bı gelın var dusman basına. Sesımızı çıkartmıyoruz tek kavga gurultu olmasın dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…