- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.721
İyi diyelim iyi olalim.. Haa bugundu dimiiIyiyiz sen? Saati bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelim iyi olalim.. Haa bugundu dimiiIyiyiz sen? Saati bekliyoruz
Yes babyİyi diyelim iyi olalim.. Haa bugundu dimii
Evet canm oyum cok sagol basima gelenleri biliyosundur o yuzden degistirdim:)[/QUOTE][QUOTcaneylul2807, post: 38626043, member: 375160"] tatlibikiz kız sen aşığımaşık mıssın nickin hayırlı olsun
Hoşgeldin nerelerdeydin:)Canim arkadaslarim selamlar :)
Kuzum dun gece alkolu feci kacirdim icim disima cikti anca uyandim kusura bakmayin :)Hoşgeldin nerelerdeydin:)
6 kisisiniz canim cok cekismeli olacak :) hosbuldum bu arada..Hoşgeldin marga hadi bekliyoruz. Kaç kişiyiz
Dilosum iyiyim kuzum sen nasilsin :)merak etme kendime geldim kizmargarincim canım nasıl oldun bakalım ?
iyi çok şükür canım ihmal etme sakın .. ben de nolsun tatil günü çalışıyorum lapa lapa kar yağıyorDilosum iyiyim kuzum sen nasilsin :)merak etme kendime geldim kiz
Dilosum havalar cok kotuiyi çok şükür canım ihmal etme sakın .. ben de nolsun tatil günü çalışıyorum lapa lapa kar yağıyor
sorma kat kat giyinmekten hareket yeteneğim kısıtlandı .. ne zman açıklıycan kombinleri ben de merak ettim bakalım kimler ne giymişDilosum havalar cok kotu
Aman dikkat et kalin giyin hasta olma..
Evet canim herkeste masallah cok şık :)Cekismelimi olcak yurek dayanmaz
16:17 de basvuru bitecek tatlim sonra hemen acicam suan son hazirliklari yapiyorum :)sorma kat kat giyinmekten hareket yeteneğim kısıtlandı .. ne zman açıklıycan kombinleri ben de merak ettim bakalım kimler ne giymiş