- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.621
yoktum canım .. hala gormedım bı atıverın o konuyuKız bugün bdv yıkıldı o konuya nasıl görmedin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoktum canım .. hala gormedım bı atıverın o konuyuKız bugün bdv yıkıldı o konuya nasıl görmedin :)
ıyı aksamlar kızlar
yoktum canım .. hala gormedım bı atıverın o konuyu
Konuyu bulamadımıyı aksamlar kızlar
becerıksızKonuyu bulamadım
becerıksız
ay tamam sekerım sakın ol nasılsın margım neden kımse yokGit sen ara bul , kaldırılmış olabilir bilemeyeceğim
Gelirler birazdan şekerim , sakin ol ben yetmiyor muyum sana.. aşk olsunay tamam sekerım sakın ol nasılsın margım neden kımse yok
yetmez olur musun canım sadce gece varsın , uyku duzenını oturt .. bu saatte performansım dusuk benımGelirler birazdan şekerim , sakin ol ben yetmiyor muyum sana.. aşk olsun
Varya ben saati daha 10 sanıyorum saat kaç olmuş yuh ya..yetmez olur musun canım sadce gece varsın , uyku duzenını oturt .. bu saatte performansım dusuk benım
Pastam da hazir gelin kutlamaya beklerimB BayanHicKimse nin doğum günü haydi kutlamayaaaaaaaaaaaa
Geliyorum bennnnnnnnPastam da hazir gelin kutlamaya beklerim
Diskalifiye oldu o, sahte uyeliklerle arkadasi uc bes oy vermis. Kiz da elendi,12 numaraları yarısmacı neden oylamada görünmüyor.
Nasıl oluyorki.Diskalifiye oldu o, sahte uyeliklerle arkadasi uc bes oy vermis. Kiz da elendi,
bende tam anlamadım ama katılan kişi heralde buraya uye degilmişNasıl oluyorki.
Arkadas kurbanı mı oldu simdi? Yazık kızcagıza.
Nice yıllara beybi sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler diliyorum sanaPastam da hazir gelin kutlamaya beklerim