- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.441
Sen benden izin almadan benim yarismami nasil kapatip acarsin ne hakla heeeeeeeeyasaklar çiğnenmek ıcındır cıceeemm
Nerde benim patlamış mısırlarıımmmmmmmmmmmm
Tatlı beladır kııızzzzBaş belası toliş
vayyyy cakalllll kavga ızlıycen haNerde benim patlamış mısırlarıımmmmmmmmmmmm
napcan len napcan kafamı bozma senınle yumurta pısırırım ha margarınSen benden izin almadan benim yarismami nasil kapatip acarsin ne hakla heeeeeeee
Naparim seni biliyor musun..
napayim hadi sen soyleeee
Bize gel o zaman sana konu nasil kapatilir onu gosteririm ahahahatenhada olmaz annem tenhaya ggitme didi
Hahaha margarinki yumurta haaaavayyyy cakalllll kavga ızlıycen ha
napcan len napcan kafamı bozma senınle yumurta pısırırım ha margarın
yemekte yaparsan gelırım ben ac bı ınsanım nevos doyurmadı sen barı doyur lenBize gel o zaman sana konu nasil kapatilir onu gosteririm ahahaha
Tatli olmasa cekilir mi bu kiz.. hahaTatlı beladır kııızzzz
eeeeeee hatun bılıyo demekkı senıHahaha margarinki yumurta haaaa
Ben lacivertmiydi neydi tarifinde margarin varmis. Parantez icinde margarikotine selamlar yazmis gorunce utandim hahahab
Kız kavgası kaçar mı??????vayyyy cakalllll kavga ızlıycen ha
Dadlu tolişTatli olmasa cekilir mi bu kiz.. haha
Hahaha nevo ablaya gittin ve karnini doyurmadi oyle miiiyemekte yaparsan gelırım ben ac bı ınsanım nevos doyurmadı sen barı doyur len
dıkkat et arada kaynamaKız kavgası kaçar mı??????
yapmadı ya yok sana yemek memek didiHahaha nevo ablaya gittin ve karnini doyurmadi oyle miii
Hayagya inanmam
Onum evi avm deki marketler gibi ne araraan var ahahaha
Kazara(!) ellerini saçlarıma dolamazsan kaynamammmdıkkat et arada kaynama
kazara(!)dolamam merak etmeKazara(!) ellerini saçlarıma dolamazsan kaynamammm
O zaman mısırımın tuzu az olsun hohohkazara(!)dolamam merak etme
yok bea ben o kıtabı almadım bıle ama hakkındakı yorumları okudumO zaman mısırımın tuzu az olsun hohoh
Sen tutunabildin mi sonradan Tutunamayanlar'a?
Ben "Nietzsche Ağladığında"yı bitiremeden hatta ortalayamadan bıraktım. Ağır işliyor, şu dönemde kaldırmadı kafam yani sindiremedim.yok bea ben o kıtabı almadım bıle ama hakkındakı yorumları okudum
bu ara hıc canım kıtap okumak ıstemıyo
evdede bı cekmece kıtap beklıyo okuncak babam kızdı gecen gun bu kadar alınırmı dıye napiyim aldimBen "Nietzsche Ağladığında"yı bitiremeden hatta ortalayamadan bıraktım. Ağır işliyor, şu dönemde kaldırmadı kafam yani sindiremedim.Ben de sonraya bıraktım.
Kitaplar öyle ya, insan aldı mı bırakamıyo ama bıraktı mı da arayı açarsa alamıyo kolay kolayyy
Benim de annem şikayet ediyor artık ya. Elimde kitaplar gelince fırça yiyorum resmen artıkevdede bı cekmece kıtap beklıyo okuncak babam kızdı gecen gun bu kadar alınırmı dıye napiyim aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?