- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ya şimdi olmadı merak duygularım şuan ayakta ezgiiii tahmin ettiğim kişi mi yoksa söyle bana nolurr kim o kim kimbıdaha spor yaparsa dovcem onu
kızlar sızler demırbassınız :) margım sanada tesekkurler emegıne saglıkAhaha :) öyle bir şey der miyim ben hiç :)
Benim de aklımda biri var geçen yarışmadan ama emin olamadım. Aynı kişiden mi bahsediyoruz?kesinlikle 9 numaranın fiziğide harika
onu tanıyorum sankiiimmmm
ya 2 yi bende beğendim o ayakkabılarında bilekteki bağlamalar bu elbisede çok üstüme geldi yoksa harika şahsen onu eleme nedenim ayakkabılar harika ama kendi başına bu kombinde değil bence ama şimdi baktım ayakkabıları görmezden geldim çok iyiymişoyum 2 numaraya
ama o bacakları kırıcam
maşallah sana tütütütüüt
Kadında bayıldığım vücut tipidir benim. İnce uzun.evet 9 da harika çok naif duruyor fiziği
Benim de aklımda biri var geçen yarışmadan ama emin olamadım. Aynı kişiden mi bahsediyoruz?
aynen cok ıyı :)ya 2 yi bende beğendim o ayakkabılarında bilekteki bağlamalar bu elbisede çok üstüme geldi yoksa harika şahsen onu eleme nedenim ayakkabılar harika ama kendi başına bu kombinde değil bence ama şimdi baktım ayakkabıları görmezden geldim çok iyiymiş
Kadında bayıldığım vücut tipidir benim. İnce uzun.
çözerız çözerız bı kac gunecok fazla yeni yarısmacı var ama ya nasıl bulcaz kim kimdir ben meraklıyım cozmem lazım