- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.061
agzım sulandı yazıyı okurkennA eksik kalmis Margam yoksa bildigimiz salata yani
Yedik bitirdik valla ama balik temizlemek cok zor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agzım sulandı yazıyı okurkennA eksik kalmis Margam yoksa bildigimiz salata yani
Yedik bitirdik valla ama balik temizlemek cok zor ya
Bi de baliklar kucuktu ayikla ayikla bitmediHayatta sevmem aman aman.. kokusu böğüüüüüüü
Kiz usenmeyip gidip alsaydin balik, biyerlerin siscek senin bugun balik diye diyeagzım sulandı yazıyı okurkenn
lutfen bu bahsı kapatınBi de baliklar kucuktu ayikla ayikla bitmedi
Hamsi ama hamsi demeye bin sahit lazim, minnacik minnacikne balıgı kız hangisini yaptın
evt alıcam aklıma soktun soguktan cıkamadıkKiz usenmeyip gidip alsaydin balik, biyerlerin siscek senin bugun balik diye diye
tam mevsımı hamsının .. oy bebeklerım benımHamsi ama hamsi demeye bin sahit lazim, minnacik minnacik
Tam ben disari ciktim bi kar yagdi, cok hosuma gitti valla.evt alıcam aklıma soktun soguktan cıkamadık
bahar gelsın artık ya ya aman aman sıkı gıyınelımTam ben disari ciktim bi kar yagdi, cok hosuma gitti valla.
Yarin daha cok yagicak diyorlar
Evet ben de ozledim sicak havalaribahar gelsın artık ya ya aman aman sıkı gıyınelım
azcık öyle ama sen onların alayını yersin endamınla onlar kimmiş pehhtamam spor hocamda sen ol ordaki kadınlarda entirikacı degilmi ya
Yaptm da geldimmmTembel ..
Ben bu ayağımla bile yapıp duşumu bile aldımmmmm
Birde takım kaptanı olacak peh..
leslie mekik çekiyor muYaptm da geldimmm
176mekik cektim durmadan
Kivilcim cikicakti karnimdan
Ben kendim cekiyorumleslie mekik çekiyor mu
sportmen margımleslie mekik çekiyor mu
Ben kendim cekiyorum
sportmen margım
Ben ciddi anlamda seviyorum kizİyi yapıyorsun canım ben hayatta sevmem mekik çekmeyi..
var margım ıyı yuzerım, basketı sevıyorum.. mekık cekıyodum suan bıraktım tekrar baslıcamÖyleyimdir diom :) senin aran yok mu sporla :)