- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.041
kuzu benim bu film için albüm hazırladım dı kimse yorum bile yapamamış çok utangaç milletiz :)Adam ne oyle yaaaaaaaaaaaa
ama kızın öyle ezik tipli olması gerekmiyor mu zaten:))) sınırları zorlayabilir ama eşle izlemek olur fikir edinsinler bak kızın memnun olmadığı bir ilişki yok adam kendinden çok kızı düşünüyor :))
ve evet o kız hiç olmamış hele ki kitabı okuduktan sonra onu gördüm hayal kırıklı
ya o konuda zaten erkekler odun izlesede anlarlarmı bilmem:))) sınırları zorlayabilir ama eşle izlemek olur fikir edinsinler bak kızın memnun olmadığı bir ilişki yok adam kendinden çok kızı düşünüyor :))
ve evet o kız hiç olmamış hele ki kitabı okuduktan sonra onu gördüm hayal kırıklı
en basta bana teklif geldi sonra atesli bu kız ezik bulalım deyince o kız olduama kızın öyle ezik tipli olması gerekmiyor mu zaten
azgın bir ateşli güzel hatun olmaz bence
yasa kzNeye bakacağım ya, hayatta sevmiyorum aşk meşk filmlerini de dizilerini de..
en basta bana teklif geldi sonra atesli bu kız ezik bulalım deyince o kız oldu
Tembel ..Ben spor yapip geliyom
kız ezik eğil ki aslında, ezik olsa o adamı o kadar değiştiremezdi.filmde ki kız bildiğin sümsük töbe YARABBim :)ama kızın öyle ezik tipli olması gerekmiyor mu zaten
azgın bir ateşli güzel hatun olmaz bence
:)))en basta bana teklif geldi sonra atesli bu kız ezik bulalım deyince o kız oldu
cok film teklifini kacırdım boylesen afetsin taş gibi hatun olursa olmaz klasik olur film .böyle ezik le seksi kaslı herif olunca ilgi çeker
cok film teklifini kacırdım boylenorwegian sorma yani bu yazdıklarımdan sonra sizofrenik bir karakter icin teklif mutlaka gelir diye dusuuyorum
bence senden şöyle seksi bayan savaşcı rolü iyi olur fıstık gibi
A eksik kalmis Margam yoksa bildigimiz salata yaniSalat, salatanın başka versiyonu olsa gerek..
Bende yemek istiyorum
Hayatta sevmem aman aman.. kokusu böğüüüüüüüA eksik kalmis Margam yoksa bildigimiz salata yani
Yedik bitirdik valla ama balik temizlemek cok zor ya
ben seni kampa sokarım iki dk da tüm evi sildin süpürdün iki kılıç mı sallamıcangaza gelip kendimi zeyna sanırmısım yok kız bende savascı kadın olabilcek tip yok guclenmek lazım ona ay bende sanki gercekten oyle bir rol oynıycakmısım gibi
ne balıgı kız hangisini yaptınA eksik kalmis Margam yoksa bildigimiz salata yani
Yedik bitirdik valla ama balik temizlemek cok zor ya
tamam spor hocamda sen olben seni kampa sokarım iki dk da tüm evi sildin süpürdün iki kılıç mı sallamıcan
hadi oda olmazsa seni game of thrones da oynatalım
Kıydı mı tam kıyıyorum benMargam bana kiyamazo senin gibi zalım degil
Kıyma bana margam kıymaaaaaKıydı mı tam kıyıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?