- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
inşallah ablam ozgecana da çok üzüldüm hepsi bir arada geldi o babannem kadar yaşasaydı keske minicik masumBabaannene çok geçmiş olsun,inşalalh toparlanır sağlığına kavuşur bir an önce.
Umarım herşey yoluna girer moralin düzelir
haha cocuguna sahıp cıkmayan ıstemem acıkcası borcunu yenı odedıgım mobılyalarıma zarar gelmesını .. koltuga bardak koyanınıevlenince biz eve misafir istemeyiz demekki
inşallah ablam ozgecana da çok üzüldüm hepsi bir arada geldi o babannem kadar yaşasaydı keske minicik masum
ıyı bısey mı dedın kotu mu bılemedımUyumlu uyumsuz tüm kombin sahiplerini tebrik ederim:)
Begenmediklerim oldugu kadar begendigim bir kac kisi de var..ıyı bısey mı dedın kotu mu bılemedım
beğendiklerini yorumla benim gibi :) ve hoş geldin epeyidir yoktunBegenmediklerim oldugu kadar begendigim bir kac kisi de var..
Ben begenmediklerimi elestirmeyi daha cok isterdim ama cok uzun surer:):)beğendiklerini yorumla benim gibi :) ve hoş geldin epeyidir yoktun
soyleseneBegenmediklerim oldugu kadar begendigim bir kac kisi de var..
bacağını kırmıştın dimi?Ben begenmediklerimi elestirmeyi daha cok isterdim ama cok uzun surer:):)
ama herkesin emegine saygi adina kimseyi elestirmicem .
Bu arada hos buldum canım , bu aralar bos vaktim cok maglum rahatsizim yatiyorum ama pek gelemiyorum bu taraflara , baska bir yere sardım şu sıralar :)
benmi yoobacağını kırmıştın dimi?
yok aman ALLAH korusun fazla alıntı yapmışımbenmi yooAllahmı soyletti kızz
bir ara insallahsoylesene
seni buldum galiba :)) önce emin değildim ama şuan %90 oranında seni bulduğumu düşünüyorum. 8 kişiyi tanıdım sen kaç kişiyi tanıdınbenmi yooAllahmı soyletti kızz
trafik kazası gecirdim ayagim kırıldı şeker.bacağını kırmıştın dimi?
geçmişler olsun başka hasar yoktur inşALLAH.trafik kazası gecirdim ayagim kırıldı şeker.
hayatım seni arka fon dan tanıdımbenmi yooAllahmı soyletti kızz
cok sag ol tatlım .Yüzüm hosaftı , Allah'a şükür düzeldim .geçmişler olsun başka hasar yoktur inşALLAH.
ben kesin tanımıstır dedim yaniseni buldum galiba :)) önce emin değildim ama şuan %90 oranında seni bulduğumu düşünüyorum. 8 kişiyi tanıdım sen kaç kişiyi tanıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?