• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda

Misal veriyorum ,e peki peş peşe çıkış saatlerinin nasıl bir açıklaması olacak ?
Toplu şekilde mi hareket etmiş tanıdıkları..

Sorular sorular bakalım bekleyip göreceğiz..

Ben bi öneride bulunacağım. Bundan sonra yarışmalarda yüzler görülmese olur mu? Ben de mesela makyaj yaptım ama yüzümü kapattığım için görünmedi. 1-0 yenik başlıyoruz yani :KK53: Bi de yüzler tanındıkça heyecanı gidiyor işin. Lütfen yüzü görünen arkadaşlar kızmasın bana.

Ben bi öneride bulunacağım. Bundan sonra yarışmalarda yüzler görülmese olur mu? Ben de mesela makyaj yaptım ama yüzümü kapattığım için görünmedi. 1-0 yenik başlıyoruz yani :KK53: Bi de yüzler tanındıkça heyecanı gidiyor işin. Lütfen yüzü görünen arkadaşlar kızmasın bana.
Kesinlikle aynı fikirde yim, ya herkesin yüzü kapalı olsun yada herkes yüzünü açsın ve yarisma dışarıya kapansın.:KK45:

ben de öyle düşünüyorum , daha şanslı oluyorlar

Sırf yarışmadaki katılım sayısı artsın diye rastgele bir kıyafet seçtim, ve katıldım. Giydiğim elbiseyi normal hayatta bir kere bile giymişliğim yoktur mesela. Amacım tamamen eğlenmekti. Burda dönen muhabbete ortak olmaktı. Ki ankete baktığımda ilk en çok oy alan iki-üç kişiye bakıyorum; rekabet var mı falan diye ve onlar adına da heyecanlanıyorum.

Çok oyla da bitirebilirim; sıfır oyla da. Önemli olan bu değil ki?!

Hileyle ya da etik olmayan davranışlarla etkinliğin tadını kaçırmaya ne gerek var?!

Kaç yaşına gelmiş insanlarız. Eğlence amaçlı yapılan şeyleri de saçma sapan hırs ve takıntılarımızla değersizleştirmeyelim lütfen...

Back
X